mirjanap Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Da li neko zna i može da mi postavi link da skinem najnoviji prevod starog i novog zaveta u pdf formatu? Treba mi za moj e book reader??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 http://www.antamedia.com/pretrazivac/index.htm Пробај ово, то је програм за читање и претрагу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Hvala. No treba mi u pdf formatu ili txt ili nesto slicno jer treba da ga citam ne kroz kompjuter nego kroz reader. Novi Zavet sam nasla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Јел мора да буде најновији превод? Ево мислим да за е-читач нећеш наћи боље: http://www.archive.org/download/http://www.archive.org/details/svetopismostarog00daniuoft Имаш лево избор: PDF (93.6 M)B/W PDF (~1036 pg)EPUB (~1036 pg)Kindle (~1036 pg)Daisy (5.9 M)Full Text (67.4 M)DjVu Ако имаш амазонов читач киндле или неки други има оптимизован текст за њега, или можеш и ПДФ где је ипак 105 мб велк фајл...Стари Завет је превод Ђуре ДАничића, а Нови Вука Караџића. Не знам да ћеш у једном документу наћи обједињен превод Ђуре Данићића за Стари Завет и Ревизију Светог Архијерејског Синода СПЦ за Нови Завет. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Јел мора да буде најновији превод? Novi Zavet imam najnoviji. Nasla ga. Stari ne mora. Imas nesto za mene? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Јел мора да буде најновији превод? Ево мислим да за е-читач нећеш наћи боље: http://www.archive.org/download/http://www.archive.org/details/svetopismostarog00daniuoft Имаш лево избор: PDF (93.6 M)B/W PDF (~1036 pg)EPUB (~1036 pg)Kindle (~1036 pg)Daisy (5.9 M)Full Text (67.4 M)DjVu Ако имаш амазонов читач киндле или неки други има оптимизован текст за њега, или можеш и ПДФ где је ипак 105 мб велк фајл...Стари Завет је превод Ђуре ДАничића, а Нови Вука Караџића. Не знам да ћеш у једном документу наћи обједињен превод Ђуре Данићића за Стари Завет и Ревизију Светог Архијерејског Синода СПЦ за Нови Завет. Pa ti si SRCE. Idem da probam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Nesto nece. Javlja mi> The specified item cannot be found. Feel free to report this so that we can fix the problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Шта си пробала? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Изгледа да неће киндле да скида, али може зато EPUB. Који читач имаш, подржава ли ти EPUB екстензију? ПДФ може да скида то сам пробао. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Изгледа да неће киндле да скида, али може зато EPUB. Који читач имаш, подржава ли ти EPUB екстензију? ПДФ може да скида то сам пробао. Pise da moze epub ali nije hteo. HTML spaja reci tako da je pdf najbolji mada i najglomazniji. Treba kuputu memorije jos. (mislim na reader). Ovo mi je nova igracka, kupila sam pre neki dan i veoma sam zadovoljna. Moze citava biblioteka da stane, ugodno je za citanje i lako prenosivo (putovanja, krevet itd). Kuila sam najeftiniji 7" prestigio 100 evrica a ima i boljih sa imitacijom papira tako da se moze citati i na suncu. Dobra stvar. edit: operacija uspela sa pdf. Sad mogu mirno na daleke pute ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2011 Укратко. Фајлови које сам скинула су са грешком. Ради тога сам се потрудила и са Растка скидала једну по једну књигу и лепила у доц фајлове одакле сам касније публиковала у пдф фајлове. Укупно 39 фајлова тј књига Старог Завета у преводу Даничића. Зиповану верзију сам окачила http://www.megaupload.com/?d=6U0OXHR0 Ако некоме треба може овде да скине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Принцип Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Да ли неко поседује моби формат за киндле Новог Завета? Хвала унапред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Demetra Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Postoji program, na Calibre-ebook.com mozes da ga skines, u kojem mozes vrlo lako bilo koji format (pdf, doc, itd) da konvertujes u mobi format. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Принцип Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Пробао сам га, буде расуло када конвертује. Да би било у иоле читљивом облику мора бити савршен пдф скен књиге. Није ми то проблем за остале књиге, читам на енглеском где имају за све књиге екстра формати за киндле, али ми је проблем православна литература, волео би детаљније да се упустим у то. читав интернет сам претражио али нисам нашао ништа за киндле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Demetra Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Pa ne znam, ovaj što ja trenutno imam na kindlu nije loš, onako, može da se čita, ali nije baš savršen raspored. Ne znam, ako hoćeš da ti pošaljem pa ti da probaš da li ti odgovara. Imam Novi Zavet prevod SPC, i Stari i Novi Zavet Djuro D i Vuk K. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука