Дејан Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Замисли колико то смета ако имаш лак сан а он почне да завија ујутро . Ја би их тужио све у пакету. Брате мили ко оће да слуша нек стави звучник у кућу па нек му оџа пева на увце... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Замисли колико то смета ако имаш лак сан а он почне да завија ујутро . Ја би их тужио све у пакету. Брате мили ко оће да слуша нек стави звучник у кућу па нек му оџа пева на увце... Srećom spavam ko top. Moj Drug živi do đamije, al kaže da se navikao srecan Kakve veze ima ako molitvu sluša cao grad ?! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Што не направе неку своју интерну мрежу па нек свако ко хоће да слуша у својој кући нек слуша. 21 је век то би технички било изводљиво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Цариградски патријарх Вартоломеј, духовни поглавар светског православљa srecan "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Цариградски патријарх Вартоломеј, духовни поглавар светског православљa То је и мени "избило очи" када сам читао текст!Не треба веровати новинарима. Али никако. Читао сам и разне друге глупости од новинара, нпр. тесла је јединица за магнетски флукс, иако на свакој новчаници од 100 динара лепо пише вебер... Више ни не обраћам пажњу на то... P.S. Хоће ли ови из НУНСа сада да ме нападну? srecan Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 link=topic=10734.msg339063#msg339063 date=1294393415] Вероватно му је сметало па је сачекао да прође. Новинари интерпретирају како им се свиђа.a možda su i snimali tog mujezina pa će u voice changer-u da ga srede... kako govori Hristos se rodi Sad će Zukorlić da se uvredi. srecan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Што не направе неку своју интерну мрежу па нек свако ко хоће да слуша у својој кући нек слуша. 21 је век то би технички било изводљиво Ma i nije to potrebno. Neznam koja je svrha da ceo grad to sluša 0409_feel Zamisli da to mi radimo nesiguran http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Што не направе неку своју интерну мрежу па нек свако ко хоће да слуша у својој кући нек слуша. 21 је век то би технички било изводљиво Ma i nije to potrebno. Neznam koja je svrha da ceo grad to sluša :cheesy2: Zamisli da to mi radimo ima tih ozvucenja i kod nas... ma koliko cilj bio blagocestiv nikad mi se to nije dopadalo... molitva je ipak licna stvar i treba da je uznosi i slusa onaj ko to zeli (slobodno dosao u crkvu) a ne nametati okacenim zvucnicima na fasadama crkava Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Замисли колико то смета ако имаш лак сан а он почне да завија ујутро . Ја би их тужио све у пакету. Брате мили ко оће да слуша нек стави звучник у кућу па нек му оџа пева на увце... са исламом нема избора, нема оћеш нећеш.ту је или глава или наклон. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Ево видео снимка какав генијалан потез Патријарха dada :cheesy: dadaчовек лепо показао да има места за све у Господу, какав год да им је избор. dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 На снимку се и не чује толико, али ви немате појима колико је то заправо гласно..Преко целог града од 17 милиона људи не постоји кутак где се то не чује тако јасно и гласно. Звучници су по целом граду и џамијама. Колико год да се удаљите од града, када је време молитве исламске, морате чути то са звучника, хтели не хтели. Јес да људи и не хају за то, нико се не зауставља да се помоли, али опет, ред је ред. Тачно, то сам и ја хтио написат али било ми мрско, рађе чекао да неко напише да ја не морам то тако дуго објашњават. Па не мислите ваљда да је тако OMG да се надвикује с хоџом и с толиким таквим децибелама, то не би ни луд човјек. Сад ме само занима хоће ли неки хоџа у Босни прекинут клањање ђеназе на гробљу рецимо када чује ударат црквена звона па сачекат док не прође звоњење. Као бива из поштовања и респекта! Јашта ради, хоће, хаха! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Замисли колико то смета ако имаш лак сан а он почне да завија ујутро . Ја би их тужио све у пакету. Брате мили ко оће да слуша нек стави звучник у кућу па нек му оџа пева на увце... Хахаха, ма они су што се тиче Чеха, Словака и Пољака своју "песму лабудову" отпевали засвагда тамо у тим овдјенабројаним дуњалуцима! Хахаха, ма ходају они по свијету, женушке им танких живаца, не једну су морали из мртвих крисит и страву им у рану зору саљеват кад их из кревета у хотелској соби неки ти хоџе тамо од њих испалише позивајући их својим авазом "паст на сеџду сабахилде" (на редовиту јутарњу молиитву). Таква бесплатна реклама, бољу би си не направили ни за не знам какве паре, хахахааха! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Да Патријарх није заћутао и пустио хоџу да отпева своје,наши ревнитељи би га оптужили да има заједничку молитву са муслиманима 0110_hahaha klapklap :bla: Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука