чтец Филип Написано Октобар 13, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Danas sam u Cupriji osvojio 2.mesto na Ulicnoj trci na 600 metara 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Danas sam osvojio 3.mesto u Pozarevcu na 800 m, konkurencija je bila jaka 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 ???? ????? рече: Danas sam osvojio 3.mesto u Pozarevcu na 800 m, konkurencija je bila jaka 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesyKoje ti je vreme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 O pa Difovac crvenilo...pa bilo je 800 m ispod 2.10 sigurno al nisam isao 100 %, Jel imas fejsbuk ? Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Fino fino. crvenilo Nemam fejsbus. Koliko trcis 1500. Ja sam imao u prvoj godini 1500 ali slab sam ja trkac trco sam oko 5.20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 trapa рече: Fino fino. crvenilo Nemam fejsbus. Koliko trcis 1500. Ja sam imao u prvoj godini 1500 ali slab sam ja trkac trco sam oko 5.20 1500 m sam sa 15 godina isao 4.30 a to je bila a sad bi mogao oko 4.15 - 4.20 min 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Заиста се дивим људима који трче средње пруге. Много су напорни тренинзи. Али зато имате најјаче срце. Иначе један од мојих бољих другова трчи 800. А једна другарица која је исто трчала 800 се префорсирала и добила неку епилепсију и не сме више да се бави спортом. Али имала је лошег тренера. Страшно је то кад својим незнањем упропастиш некога. Причала ми је како је тренер терао да трчи након што се исповраћала на тренингу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 trapa рече: ?????? ?? ????? ?????? ???? ???? ?????? ?????. ????? ?? ??????? ????????. ??? ???? ????? ??????? ????. ????? ????? ?? ????? ????? ??????? ???? 800. ? ????? ????????? ???? ?? ???? ?????? 800 ?? ???????????? ? ?????? ???? ?????????? ? ?? ??? ???? ?? ?? ???? ???????. ??? ????? ?? ????? ???????. ??????? ?? ?? ??? ?????? ???????? ?????????? ??????. ??????? ?? ?? ???? ?? ?????? ????? ?? ???? ????? ??? ?? ??????????? ?? ????????. Jel poznajes Gorana Ukica(atletika), Ivana Vlajica(kondicija), Milosa Dakica(fudbal)-svi su 88' sad su upisali III godinu na DIF-u, i Aleksandra Djordjevica(Atletika) on je stariji ima dredove ? 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Знамо се сви ми са треће године само не знам свакога по имену. Укића и Дакића знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 8.11 ce se odrzati 33. po redu Jesenji kros na Adi Ciganlji, organizator je Atletski klub Partizan, takmicanje pocinje u 10:20 Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Атлетски клуб "ПЛЕМЕНИТО СРЦЕ" Београд је основан 2000. године. Слава клуба је 27. јануар, дан Светог Саве. Основали га најбољи маратонци света српског рода заједно са бројним пријатељима спорта којима је српство, православље, вера, љубав, нада, слобода, мир и толеранција на првом месту. О нама Атлетски клуб "Племенито срце" најбољих маратонаца света, који својим подвизима трчањем, хуманитарним радом и искреном вером помажу племенитој борби за очување правих вредности у друштву! Својим личним примером и уз помоћ људи великог срца, својим ногама обилазе и помажу децу без родитељског старања, социјалним случајевима, блеснима, старима... Милисав Мики Јанковић Милисав Мики Јанковић, рођен је 30.08.1958. године у Вукицевићи код Обреновца, од оца Негослава и мајке Станојке. Ожењен наставницом физичког Станицом и има ћерку Александру 11 година и сина Александра 7 година. Спортом се бавим 32 године. Каратеом, аикидом и атлетиком. Тренери су ми били: Фрањо Михалић, Славко Цуле, Љуба Врачаревић, Драган Пејовић, Неша Милошевић. Завршио V степен школске спреме. Ради у ГСП Београд, као I инструктор борилачких спортова, фитнес инструктор, кондициони тренер и масер. Ради и у центру за проучавање борилачких спортова и клубу "Племенито Срце" у Београду. http://plemenitosrce.com/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=77 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 актуелносити из српске атлетике Пошто видим да има доста упућених у овај диван спорт (а и мојих бивших колега са ДИФ-а) можемо осталима који воле атлетику, онако, из прве руке саопштавати све актуелности, укључујући и проблеме са којима се сусреће на жалост овај, на маргине стављен, древни спорт. Изволите... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko-lapovo Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Cenim atleticare i znam koliko je napora i odricanja potrebno. Imam jednog druga, on se bavi trcanjem na 200m i 400m. To mu je u porodici. 0104_cheesy Inace, on je iz Hrvatske, a njegov stric Slobodan Crnokrak je 1987. godine postigao vreme od 8:40 na 3000m, cime je postavio tadasnji rekord na nasim prostorima. Nisam siguran da li je i danas oboren. 0110_hahaha Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 marko-lapovo рече: Cenim atleticare i znam koliko je napora i odricanja potrebno. Imam jednog druga, on se bavi trcanjem na 200m i 400m. To mu je u porodici. 0104_cheesy Inace, on je iz Hrvatske, a njegov stric Slobodan Crnokrak je 1987. godine postigao vreme od 8:40 na 3000m, cime je postavio tadasnji rekord na nasim prostorima. Nisam siguran da li je i danas oboren. 0913_sport Pozdrav 0104_cheesy Dobrodosao na Forum! Ja treniram Atletiku vec 6 godina, na 3.000 imam 9:30, ali 2010 bi trebalo da idem 9:00. U Srbiji jedan decko ide 8:24 na 3.000 m a ima 18 godina :smiley: Ima nekoliko atleticara koji mogu da idu cak i oko 8:00..Bojovic Velimir i Mirko Petrovic, mozda i Goran Nava. 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko-lapovo Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Svaka cast, samo napred! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука