чтец Филип Написано Јул 27, 2009 Пријави Подели Написано Јул 27, 2009 Ovde cu vas ja izvestavati o atletskim rezultatima, posto sam atleticar 0705_read Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2009 http://berlin.iaaf.org/video/index.html Kao sto rekoh izvestavacu vas..evo ovaj link Vam omogucava da pogledate isecke sa prvog dana svetskog prevenstva u atletici.pozz 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Ovde cu vas ja izvestavati o atletskim rezultatima, posto sam atleticar 0202_238 ??? ?? ????? 319.gif pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 USAIN BOLT NEW WR 9.58 [ World Championship in Berlin, Germany ] Ljudi Usain Bolt oborio sv.rekord na 100 m 9,58 sec...svaka mu cast bleh Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Biljana Topic 4.mesto oboren nacionalni rekord. 0205_whistling Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Blanka Vlasic(CRO) uzela zlato u skoku u vis. Bolt oborio i na 200 m rekor :cheesy2: Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Јамајка прва у штафети 4 х 100 м, Бекеле(ЕТО) победио на 5 км.. Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2009 U nedelju trcim na Juniorskom drzavnom kupu Srbije za Starije Juniore 0442_feel, trka 3 km, navijaci drzte palceve Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Да ли си приметио да су двоје најбољих атлетичара планете изузетни верници? Елена чини ми се говори "Оче наш" у припреми сваког скока, док Болт након трке клекне помоли се, прекрсти и посвети победу Богу. Шта ти од тога урадиш? 0104_cheesy Навијамо за тебе, наравно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Баш сам био видовит данас! Српкиња Елена је данас трчала почасни круг у Цириху са нашом заставом, а ево слике за сва времена - честитамо: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Баш ме инспирисала - морао сам да направим видео. .gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2009 ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ????? ???????? ?????????? ??????? ???????? ???????? ????? ???? ?? ?? ?????? "??? ???" ? ???????? ?????? ?????, ??? ???? ????? ???? ?????? ?????? ??, ???????? ? ??????? ?????? ????. ??? ?? ?? ???? ??????? 0104_cheesy ???????? ?? ????, ???????. Prosao sam u finale jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Zauzeo sam III mesto 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif 0110_hahaha Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Честитамо! Па ти си изгледа величина на нивоу Србије!? confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ?????????! ?? ?? ?? ??????? ???????? ?? ????? ??????!? 8086.gif bio sam prvak Srbije na 2000 m 2007 godine, treci u Vojvodini 2009 i tako..sad se malo hvalim 319.gif 0705_read :cheesy2: Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 bio sam prvak Srbije na 2000 m 2007 godine, treci u Vojvodini 2009 i tako..?? ???? ??????????, 2011. ??? ????? ? ??? ? ?????? ? ??????... 319.gif?? ???? ??? ???????? 2000m ?? ????, ???? ???. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука