Jump to content

Patrijarh Irinej uznemirio muslimane na Kosovu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kao sto vidim sada u saopstenju koje je dostavila IZ Kosova oni nisu zamerili Patrijarhu Irineju sto se osvrnuo sa zlocine nekih Albanaca nad Srbima,nego zato sto se nije osvrvnu i na zlocine Srba nad Albancima i na 1829 nestalih Albanaca,za koje se nista ne zna i koji su nestali jos za vreme Slobinog rezima.....

I zasto nije spomenuo 200 000 albanskih kuca koje su spaljene od strane Slobine policije....

Pitaju Patrijarha zasto nije spomenuo 15 000 ubijenih i spaljenih Albanaca...

Па из више разлога: а први и најважнији јесте да су Срби жестоко платили цену Слобиних зверстава које је чинио и над својим и над другим народима...

P.S. Чињеница је да су те Слобине формације убијале, али је исто чињеница да у Албанији и дан данас имаш крвну вендету где се генерације и генерације међусобно убијају збох неге глупости коју је учинио нечији прадеда, а какав је хаос био на Косову и Метохији вероватно је да су много Албанце побили управо Албанци...

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Moja pitanja su postavljena kao odgovor na pitanja pre toga koja su upucena meni i nemaju nikakve veze sa temom ... bleh klapklap dada

Kao sto vidim sada u saopstenju koje je dostavila IZ Kosova oni nisu zamerili Patrijarhu Irineju sto se osvrnuo sa zlocine nekih Albanaca nad Srbima,nego zato sto se nije osvrvnu i na zlocine Srba nad Albancima i na 1829 nestalih Albanaca,za koje se nista ne zna i koji su nestali jos za vreme Slobinog rezima.....

I zasto nije spomenuo 200 000 albanskih kuca koje su spaljene od strane Slobine policije....

Ovo nisu prenele nase agencije....

A zašto islamske vođe na kosovu ne govore da je Kosovo prokleto jer je stecište narko mafije i trgovine organima itd...

Zašto se islamske vođe nisu pobunile protiv progona i etničkog čišćenja srba sa kosova?

Подели на овим сајтовима

Brate Mono(Monogamija) nema nista da bines,pa +Artemija se sklonili,sad ce sve da ide kao po loju...

Јесте, док је он био владика нису бомбардовали Косово, спалили храмове и манастире, протјерали Србе, косовски Срби нису били исцјепкани на милион микро групација итд. Све то није било док је он био јер је он својим магичним моћима спријечавао дјелање геополитичких велесила.

Толико је постигао у спречавању уништења православља на Косову да смо комотно могли да изрежемо од картона његову слику и резултати би били опет исти.

Пардон, картонска слика не би довела Виловског и пустила га да троши паре од гладне сиротиње, стараца и деце.

Збогом памети...

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Moja pitanja su postavljena kao odgovor na pitanja pre toga koja su upucena meni i nemaju nikakve veze sa temom ... bleh klapklap dada

Слушај ти...шиптари муслимани су одувек били ловови,убице и пљачкаши! То им је у крви! Од када су се доселили на Балкан (немају они никакве везе ни са једним јединим народом који је постојао и који постоји на Балкану!) и од када су поново прихватили ислам (није им био први пут да конвертирају из једне религије у другу),живели су као дивљаци!

Одавно су почели да малтретирају,протерују,силују и убијају Србе,а у савремено доба то су успешно наставили уз помоћ комунистичке власти,тако да је ово само завршетак тог давнашњег процеса.Узели су уз помоћ страних сила,којим су одговарали као савезници,део територије једне суверене земље,део земље који није њихов...да се ја питам,због свега поменутог и свега што се у историји десило од стране тих зликоваца,не би ми једно шиптарско уво било на Космету! Заслужили су милион пута горе ствари да им се десе а и десиће им се кад-тад јер су најгоре битанге које постоје,и историјска и метаисторијска правда ће бити неизбежно задовољена...а ти се усуђујеш,поред свега што се десило,поред свега што је историја забележила о вековном малтретирању и свесном и чак сладострасном сакаћењу српског корпуса од стране шиптара на балканским просторима,да ми трабуњаш о спаљеним кућама тих истих?

Имаш први опомену...научићу ја тебе памети и све који долазе да на једном српском и православном форуму истресају своје лудило! Православан бити ,значи имати љубави и трудити се имати љубави чак и према таквима као што су шиптари који су чинили то што су чинили,али све има своје границе,јер у супротном ти испадаш малоуман а други око тебе плаћају цех твоје малоумности и страдају, док са друге стране,пренебрегавањем чињенице да ти поред твоје људскости и разумевања упућене другом,тај други константно и све више и више пљује у лице,испадаш извор и објекат његовог греха и у ствари га тако ти гураш све дубље у понор греха,тако да је боље да се повучеш од њега или га удаљиш од себе...пази шта радиш! Сваки коментар на ово,само ако се усудиш да опет оправдаш неоравдиво (што ти и још понеки из твоје екипа на овом форуму радите све време...част изузецима!) добићеш још једну опомену и бан во вјеки вјеков! Доста ми вас је!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ako hoće taj sa foruma, možda mogu da mu nađem sliku heroja mog detinjstva - policajca Cvetana Džipunova.

Rat na Kosovu je bio gotov u junu 1999.; Džipija i dva njegova drugara su oteli Šiptari 21.11.2000. i onako kako su ih ubili, neverovatno je da ljudsko biće može drugom ljudskom biću da uradi.

Tela (delove tela bolje reći) su poslali međunarodnom Crvenom krstu i bile su objavljenje slike u Novostima.

Džipija sam obožavao kao mali, preživeo je 3 rata i stalno se vraćao, u poslednjem ratu se vraćao kući više puta, bio par nedelja pa ga opet vratili na Kosovo. Pre nego što je poslednji put otišao, rekao je komandantu da se ovaj put neće vratiti. Evo, pitajte mog tatu.

I ovaj mu je rekao "ma daj Džipi, išao si mnogo puta i svaki put si se vraćao, vratićeš se ti ponovo nama :bla: " .

On je uzeo bombone i podelio nama, mi smo bili klinci pa je sutradan otišao.

Nije prošlo mnogo, javili su nam da je Džipi nestao u akciji, verovatno mrtav.

Čim smo čuli to, nama nije bilo dileme da li je živ ili ne, nekako smo znali da nije.

Baš je bilo potresno kada su objavili te slike u Novostima, pravo da vam kažem.

Подели на овим сајтовима

извини, сад ја могу ладно да кажем да измишљаш.

да видимо то ЦЕЛО саопштење, па да можемо да кажемо нешто по том питању, а овај текст који си поставио нема ич о томе што ти причаш.

Подели на овим сајтовима

Имаш први опомену...научићу ја тебе памети и све који долазе да на једном српском и православном форуму истресају своје лудило! Православан бити ,значи имати љубави и трудити се имати љубави чак и према таквима као што су шиптари који су чинили то што су чинили,али све има своје границе,јер у супротном ти испадаш малоуман а други око тебе плаћају цех твоје малоумности и страдају, док са друге стране,пренебрегавањем чињенице да ти поред твоје људскости и разумевања упућене другом,тај други константно и све више и више пљује у лице,испадаш извор и објекат његовог греха и у ствари га тако ти гураш све дубље у понор греха,тако да је боље да се повучеш од њега или га удаљиш од себе...пази шта радиш! Сваки коментар на ово,само ако се усудиш да опет оправдаш неоравдиво (што ти и још понеки из твоје екипа на овом форуму радите све време...част изузецима!) добићеш још једну опомену и бан во вјеки вјеков! Доста ми вас је!

pravopop
Подели на овим сајтовима

Moja pitanja su postavljena kao odgovor na pitanja pre toga koja su upucena meni i nemaju nikakve veze sa temom ... 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh

Слушај ти...шиптари муслимани су одувек били ловови,убице и пљачкаши! То им је у крви! Од када су се доселили на Балкан (немају они никакве везе ни са једним јединим народом који је постојао и који постоји на Балкану!) и од када су поново прихватили ислам (није им био први пут да конвертирају из једне религије у другу),живели су као дивљаци!

Одавно су почели да малтретирају,протерују,силују и убијају Србе,а у савремено доба то су успешно наставили уз помоћ комунистичке власти,тако да је ово само завршетак тог давнашњег процеса.Узели су уз помоћ страних сила,којим су одговарали као савезници,део територије једне суверене земље,део земље који није њихов...да се ја питам,због свега поменутог и свега што се у историји десило од стране тих зликоваца,не би ми једно шиптарско уво било на Космету! Заслужили су милион пута горе ствари да им се десе а и десиће им се кад-тад јер су најгоре битанге које постоје,и историјска и метаисторијска правда ће бити неизбежно задовољена...а ти се усуђујеш,поред свега што се десило,поред свега што је историја забележила о вековном малтретирању и свесном и чак сладострасном сакаћењу српског корпуса од стране шиптара на балканским просторима,да ми трабуњаш о спаљеним кућама тих истих?

Diskriminacija po verskoj i rasnoj osnovi...Svi siptari i u sva vremena???

Za maltretiranje Srba najvise su odgovrni KFOR,UNMIK,....koje su medjunarodne snage

Dr. reis Ceric je rekao da su crkve i manastir preziveli 500 godina Osmanlijske vladavine ali nisu mogli da prezive Zapadnu vladavinu....

Kada se desilo paljenje crkva i manastira na Kosovu 2004 g. Albanci nisu imali svoju vojsku,policiju,obavestajne sluzbe,drzavu,....

Opravadnje velikih zlocina sa manjim zlocinima???Fasizam,nacizam,....Pozivanje na zlocin,odmazdu,krvnu osvetu,...

Ko je vise stradao na Kosovu??Zar Albanci nisu stradali na Kosovu???

Nikoga ovde nisam pljuvao niti psovao za razliku od nekih,samo sam izneo cinjenice bez osecanja i ako je kao coveku i verniku vrlo tesko ostaviti svoja osecanja pored zlocina....

Ovde se otvaraju teme kako Islam naredjuje silovanje,serijat tiranjija,....sta je to???

Optuzivanje citave religije i svih njenih 1 500 000 000 pripadnika???

Zasto se nedozvoljabva pominjanje i osudnjiavne zlocina nekih pripadnika Pravoslavlja??Koji su samo deklarativno pravoslavci...Zasto???

Gde je hriscanka pravdnost i ljubav???

Ako te neko lupi samar s jedne strane ti mu okreni i drugu...

Volite neprijatelje svoje....

Islam ne porice zlocine svojih pripadnika i ne opravdava ih!!!!Islam osudjuje zlocin a najvise zlocine njegovih pripadnika...

Evo dodji na jeda Islamski forum www.muslimserbia.com i mozes da pises sta hoces bez psovki,lazi,potvora,.... sa dokazima....

Nisi jedini u administraciji ovog foruma i ne bi trebalo da donosis odluke sam....Ovaj forum ne predstavlja tebe nego Hriscanstvo i Pravoslavlje....

Sto se mene tice nema problema....ima nogo sajtova,foruma,...na internetu....

Svako dobro i sve najbolje!!!

greengrin praznik!!!

Зато што си се усудио администратору да обришеш друго упозорење које си добиo у овом посту,а то немаш право да радиш те је то знак својеврсне дрскости и подлеже санкцији,добијаш треће упозорење и бан!

Подели на овим сајтовима

Diskriminacija po verskoj i rasnoj osnovi...Svi siptari i u sva vremena???

то што ти то видиш, не значи да то и пише.

човек је тамо годинама живео и сасвим добро зна о чему прича.

Za maltretiranje Srba najvise su odgovrni KFOR,UNMIK,....koje su medjunarodne snage

како да не, још ће да испадне да су они киднаповали људе, изигравали месаре и рушили цркве и ратовали свеукупно  eheeeej 0110_hahaha 0110_hahaha

Dr. reis Ceric je rekao da su crkve i manastir preziveli 500 godina Osmanlijske vladavine ali nisu mogli da prezive Zapadnu vladavinu....

марсовац  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Kada se desilo paljenje crkva i manastira na Kosovu 2004 g. Albanci nisu imali svoju vojsku,policiju,obavestajne sluzbe,drzavu,....

какве то везе има с тиме што су управо они то урадили?

Ko je vise stradao na Kosovu??Zar Albanci nisu stradali na Kosovu???

очигледно видиш само реципроцитет и број мсулиманских жртава, а туђе не видиш, не занимају те и још их константно понижаваш.

Nikoga ovde nisam pljuvao niti psovao za razliku od nekih,samo sam izneo cinjenice bez osecanja i ako je kao coveku i verniku vrlo tesko ostaviti svoja osecanja pored zlocina....

већ је довољно понижење како правиш деминутиве једним жртвама и релативизујеш их. мислим да би било до крви болно да си више од тога урадио.

Ovde se otvaraju teme kako Islam naredjuje silovanje,serijat tiranjija,....sta je to???

то су питања која су отворена а друга су закључци. нити на једно ниси ни ти, ни други муслимани овде одговорили које је оправдање тога по шеријату и курану за то већ сте падали у детињасте, ватрене или демагошке одговоре јер немате шта ни да кажете по том питању сем тога што нисте ни сами могли да пронађете одговор за запањеност у илузији коју живите и гајите обитавањем у слободној европи док се у правим шеријатима орвеловцка тиранија спроводи под изговором ислама.

Optuzivanje citave religije i svih njenih 1 500 000 000 pripadnika???

оптужују се аргументима екстреми и целе државе за спровођење тираније, а са доказима који се прилажу. религија ти нигде није оптужена, ал да има нелогичних ставова у њој, има.

Zasto se nedozvoljabva pominjanje i osudnjiavne zlocina nekih pripadnika Pravoslavlja??Koji su samo deklarativno pravoslavci...Zasto???

како да не, само се не дозвољава реципроцитет око за око, а постоје паралелне теме које се управо баве и међурелигијским и међухришћанским дијалогом о свим доменима заједничког живота.

Gde je hriscanka pravdnost i ljubav???

не прави се жртва као до сад, нико те није ни гонио што си муслиман, већ што пишеш свашта.

Ako te neko lupi samar s jedne strane ti mu okreni i drugu...

кад би ти разумео шта то значи, не би мало мало тражио реципроцитет у жртвама и свему осталом.

Volite neprijatelje svoje....

нико те не мрзи, само не можеш да трујеш и да биваш безобразан.

Islam ne porice zlocine svojih pripadnika i ne opravdava ih!!!!Islam osudjuje zlocin a najvise zlocine njegovih pripadnika...

како да не, ти први, а увек узвикнеш - а наше жртве са потпуном небригом, игнорисањем, релативизацијом и занемаривањем туђих породица и религија.

Svako dobro i sve najbolje!!!

srecan praznik!!!

мал ми не припаде мука како нам лепо и свечано честита текуће празнике. amin-nas

не хвала, ја не прихватам твоје жеље и честитке. spavanje1

Подели на овим сајтовима

Патријарх узнемирио и Србе на Хануку..па ником ништа...

0442_feel

фала Богу, није вернике  0442_feel
Како кога...ја питах духовника...шта то би...човек ми рече: искрено немам појма..

Збуњен сам...  89898989898989

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Патријарх узнемирио и Србе на Хануку..па ником ништа...

:bla:

фала Богу, није вернике  :)
Како кога...ја питах духовника...шта то би...човек ми рече: искрено немам појма..

Збуњен сам...  89898989898989

што, а откад нам идолске жртве нешто представљају, зар носе неку тежину?

а то што се слабима савест гади од самог погледа, треба да учвршћују своју веру а не туђе појасеве  :)

уосталом, шта мислиш шта је радио Господ једно 3 деценије пре почетка проповеди, ако није барем неколико пута палио свећице?  prst ka dole

не будите крути, није ломио леба са њима  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...