ouk Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 To je najpamaetnija stvar jedno veliko 0102_laugh za islam . Svaka cast .Nisu zene za vozace . Gospode spasi nas kuge ,gladi i zena vozaca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 svaki drugi muski vozac najkasnije kad crveno negdje mora stati ali onda bar pocne nos cistiti sa prstima ,zasto to muski rade Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Зашто жена не сме да вози аутомобил или друго моторно возило у Исламу? Вала, ја би им забранио и у Србији. Зашто? Антиталенти. Њих ме је више страх у Београду него од необузданих таксиста и ГСП камиказа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Зашто жена не сме да вози аутомобил или друго моторно возило у Исламу? Вала, ја би им забранио и у Србији. Зашто? Антиталенти. Њих ме је више страх у Београду него од необузданих таксиста и ГСП камиказа. aleksandre zene mnogo pazljivije voze nego muskarci auta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Imam podrsku i od gospodina Aleksandra Milojkova .Islam inace ukida mnoga prava ,ali u sferi zenskih prava daleko je ispred hriscanstva . Zamislite islamski fenizam strasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Зашто жена не сме да вози аутомобил или друго моторно возило у Исламу? Вала, ја би им забранио и у Србији. Зашто? Антиталенти. Њих ме је више страх у Београду него од необузданих таксиста и ГСП камиказа. aleksandre zene mnogo pazljivije voze nego muskarci auta Па ја баш немам таквог искуства у Београду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Сасвим одговорно и из прве руке, а доступни су ми поуздани статистички подаци, могу рећи да су мушкарци учесници и изазивачи далеко већег броја саобраћајних незгода и са далеко тежим последицама (велика материјална штета и погинула лица). Узрок саобраћајних незгода које су изазвали мушкарци је у већини случајева прекорачење брзине (у неким случајевима и 100 па и више км/ч више од дозвољене) као и вожња под дејством алкохола. Неупоредиво је мањи број саобраћајних незгода које су изазвале жене и углавном са мањом материјалном штетом (разноразна кврцања приликом изласка са паркинга или уласка, укључивања у саобраћај и сл.). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Неупоредиво је мањи број саобраћајних незгода које су изазвале жене и углавном са мањом материјалном штетом (разноразна кврцања приликом изласка са паркинга или уласка, укључивања у саобраћај и сл.). Е то, то, то ме убија сваког дана у Београду... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Зашто жена не сме да вози аутомобил или друго моторно возило у Исламу? Вала, ја би им забранио и у Србији. Зашто? Антиталенти. Њих ме је више страх у Београду него од необузданих таксиста и ГСП камиказа. Da to nije pomalo seksisticko-sovinisticki? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Po skromnom vise deceniskom vozackom stazu (B<C<D<E) uglavnom sam vozio putnicka vozila .Zene lose reaguju nemaju osacaj za "motor",za druge u saobracaju jednom recju .Za smanjenje broja saobracajnih nezgoda treba na neki nacin ograniciti zenama pravo na upravljanje motornim vozilom . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Za smanjenje broja saobracajnih nezgoda treba na neki nacin ograniciti zenama pravo na upravljanje motornim vozilom . Hahahahha. Ajde bezi tamo i nadaj se da nijedna zena nije to procitala. Shame on you. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Сасвим одговорно и из прве руке, а доступни су ми поуздани статистички подаци, могу рећи да су мушкарци учесници и изазивачи далеко већег броја саобраћајних незгода и са далеко тежим последицама (велика материјална штета и погинула лица). Узрок саобраћајних незгода које су изазвали мушкарци је у већини случајева прекорачење брзине (у неким случајевима и 100 па и више км/ч више од дозвољене) као и вожња под дејством алкохола. Неупоредиво је мањи број саобраћајних незгода које су изазвале жене и углавном са мањом материјалном штетом (разноразна кврцања приликом изласка са паркинга или уласка, укључивања у саобраћај и сл.). Tako i ja mislim. Zene su kao losi vozaci izasli na glas pre dvadesetak, tridesetak godina, kada su one mnogo manje vozile. Tada, buduci da su imale manji vozacki staz od prosecnog, one su zaista slabije vozile, bile previse oprezne, gnjavile, itd. Sada je drugacije. U Bgd. je za volanom nova generacija zena koja ima solidnu kilomtrazu iza sebe i znaju da voze. I mogu vam reci kao iskusan vozac> nisam video da zena pretice kolonu i od deset nedatih zmigavaca prilikom skretanja, samo jedan je zenski. Sto se tice voznje van grada, tu jos uvek nemaju dovoljno prakse. No, za 5/10 godina i tu ce nas stici. A i sada vam u makazice nece uleteti zena na Ibarskoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Зашто жена не сме да вози аутомобил или друго моторно возило у Исламу? Вала, ја би им забранио и у Србији. Зашто? Антиталенти. Њих ме је више страх у Београду него од необузданих таксиста и ГСП камиказа. Da to nije pomalo seksisticko-sovinisticki? Добро, немој да си буквалан. Стилска фигура је у питању. Али да знају да нервирају - знају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 primijetila sam da vicinom se taj muski svijet tako nervira i lako psuju u voznji mada uvijek nije neki razlog ali to je poznato da se muskarci deru kad fudbal gledaju i kad auta voze ,neznam sto to tako al ajde nekaje staces Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Зашто жена не сме да вози аутомобил или друго моторно возило у Исламу? Вала, ја би им забранио и у Србији. Зашто? Антиталенти. Њих ме је више страх у Београду него од необузданих таксиста и ГСП камиказа. Da to nije pomalo seksisticko-sovinisticki? Али да знају да нервирају - знају. muskarci ne nerviraju nikad ccvige smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука