obi-wan Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10160751218101509&set=gm.30155219418 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10160747739646509&set=gm.3013698992022414 drvce and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 On 15.3.2020. at 6:56, RYLAH рече Нисам стизао раније да је одиграм, само сам четворку играо. А сад, пошто ће изгледа на жалост времена да буде и на претек, играћу је, али онако како је предвиђена да се одигра: лагано, са свим сајдквестовима могућим, да би искуство било што темељније. Какви су утисци? Ја сам играо Fallout New Vegas и презадовољан сам. Морао сам инсталирати мод да ми се не заглављује у једном од додатака али све у свему супер игра. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 Endzone - A World Apart... Одлична игрица, тематика је баш одлична obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 23, 2020 Пријави Подели Написано Април 23, 2020 11 hours ago, Н И Н Е said: Какви су утисци? Ја сам играо Fallout New Vegas и презадовољан сам. Морао сам инсталирати мод да ми се не заглављује у једном од додатака али све у свему супер игра. Феноменална ја. Прича је одлично одрађена, атмосфера стандардно супер, сајдквестова пуно и одлични су. А јефтина је игрица на гог или сличним сајтовима да се скине сад, па може да се игра опуштено и до миле воље. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219268957769625&set=gm.3021268231265 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 On 22.4.2020. at 21:37, ronin рече Endzone - A World Apart... Одлична игрица, тематика је баш одлична Sad gledam, sto bi kaz`li - gameplay; dobro izgleda. ronin је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 Total War: Shogun 2, jedna od najboljih Total War igara, BESPLATNA na Steam-u do 1. maja. ... Save 100% on Total War: SHOGUN 2 on Steam STORE.STEAMPOWERED.COM Total War: SHOGUN 2 is the perfect mix of real-time and turn-based strategy gaming for newcomers and veterans alike. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 Star Wars Jedi Fallen Order. Dobra igra! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 14, 2020 Пријави Подели Написано Мај 14, 2020 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 14, 2020 Пријави Подели Написано Мај 14, 2020 Avocado, ИгорМ, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 14, 2020 Пријави Подели Написано Мај 14, 2020 Znaci, Epic resio da jos vise namami publiku, i dao besplatno ful "GTA-V" u ogranicenom periodu. Sajt je trenutno potpuno down zbog stampeda "kupaca" iz svih krajeva sveta, a ako neko bas uspe da se probije do igre, softver sajta mu obrce jezike kao sumanut, od poljskog do svahilija. drvce and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 15, 2020 Пријави Подели Написано Мај 15, 2020 14 hours ago, obi-wan said: Au brate! Fantasticno! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 16, 2020 Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 On 5/14/2020 at 11:00 PM, obi-wan said: Znaci, Epic resio da jos vise namami publiku, i dao besplatno ful "GTA-V" u ogranicenom periodu. Sajt je trenutno potpuno down zbog stampeda "kupaca" iz svih krajeva sveta, a ako neko bas uspe da se probije do igre, softver sajta mu obrce jezike kao sumanut, od poljskog do svahilija. Izvor drvce and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 16, 2020 Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 A sta poklanjaju naredne sedmice? E to cu, ako Bog da, da uzmem. ... The Epic Games Store would give away The Witcher 3: Wild Hunt GOTY next week The Epic Games Store would give away The Witcher 3: Wild Hunt GOTY next week GADGETCRUTCHES.COM If this morning it was leaked that the Epic Games Store would give away the Grand Theft Auto V, and the leak was fulfilled, and now... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука