Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Obecao sam cerki da cu joj kupiti "nesto" da bi mogla igrati igrice. A nemam nikakvog iskustva. Daj Boze da sam odigrao 2 igre na kompu. Pa me zanima sta kupiti? Konzolu? Playstation, x-box ili nesto drugo?

Hvala.

Sta ce ti konzola ako imas PC...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

skini ovo pa da vidis :D

Plants-vs-Zombies-Wallpaper-plants-vs-zombies-29019425-1900-1200.jpg

savet: ako nemas slobodno 10 sati u cugu ni ne pocinji da igras, jer dao sam komsijinim klincima da igraju pa me posle komsha psovo jer je kasnio ujutro na poso :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Zeljko koliko ima godina vasa cerka i koje igrice voli da igra?

ù

7 do sada se igrala sa mario kartom na Wii ali sada je na raspustu u Srbiji videla da tu ima jos sto sta za igranje. pa sada ne znam sta da radim.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Sta ce ti konzola ako imas PC...

Ma iam Apple a oni su tu tanki, sto se tice igrica. A mozda i nisu, jer ja bas pojma nemam o tome. Igre- cista sam nula po tom pitanju. Odigrao sam par puta pasijans na compu i to je to

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ù

7 do sada se igrala sa mario kartom na Wii ali sada je na raspustu u Srbiji videla da tu ima jos sto sta za igranje. pa sada ne znam sta da radim.

Da je posaljes na plivanje i casove klavira

Подели на овим сајтовима

Ide vec na balet, pevanje ai upisana je u muzicku skolu ( ceka slobodno mesto da upadne ), skija itd ali nije dovoljno ....

Dodaj neki borilacki sport a sto se igrica tice imas gomilu obrazovnih igrica , pocevsi od jezickih koje deci pomazu da nauce engleski do igrica koje decu uvide u svet prirodnih i drustvenih nauka . Proguglaj malo sigiran sam da ces da nadjes nesto zanimljivo

Подели на овим сајтовима

ù

PS3 je za malo vece "momke i devojke ",grafika je bolja,velicina diska. XBox daje malo vise piratskih igrica,koje cete morati da skinete na DVD cd,pa preko tog CDa da joj upalite igricu.Osim ako necete da dajete pare za originale,za mene su oni skupi,ne znam kako vi stojite sa parama.

Ne znam koliko televizora imate u kuci/stanu,ali on ce uvek biti zauzet za igre,za ps3 treba LCD,za xbox mislim da treba isto,ali da vas ne lazem.Za mene je najbolje da se uzme neki laptop,tu se odma skinu igrice instalira,a ima bezbroj malih igrica na miniclipu,kao i bezbroj da se skinu veoma lako.

Подели на овим сајтовима

Bolje bi joj prijala neka radionica!

Ima da se izabere tematski.Mnogo je bolje da se igra sa vršnjacima nego sa kompom.

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Ma iam Apple a oni su tu tanki, sto se tice igrica. A mozda i nisu, jer ja bas pojma nemam o tome. Igre- cista sam nula po tom pitanju. Odigrao sam par puta pasijans na compu i to je to

Ovde imas jednu mogucu listu, sa godinama izdavanja igre.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Macintosh_games

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ma koje crne igrice! Kažeš nema i gotovo. Uopšte nije bitno da li je koljačina ili su neke mede. Dete u svakom slučaju sedi ispred ekrana, bulji i pomera tri prsta. A trabalo bi da trči i skače! A kasnije teško može da se kontroliše koliko dete igra igrice. Meni moji nisu kupovali razne Sege i ostalo, a bilo je toga i ranije. I evo, ništa mi ne fali.

https://www.pouke.org...-развој-деце-а/

Подели на овим сајтовима

auuuuuuuuu ljudi koliko ste komplikovani, ako čovek vas pita za igrice, onda mu dajte savete za igrice, a ne da mu dajete savete kako da vaspitava dete, njegov je problem da li će mu ćerka ići na plivanje, karate, pecanje... Prosto dajte odgovor!

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...