Jump to content

МОНТЕВИДЕО, БОГ ТЕ ВИДЕО

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

Ово је требало назвати СРПСКИ ФИЛМ! Нема разлога да не будемо задовољни! Све честитке! Хвала Богу те смо изњедрили нешто у чему се ужива. Сасвим сигурно сам под утиском, али мислим да смо овим пребацили досадашњи домет домаће кинематографије. Професионално, комично, романтично, поучно, аутентично, пристојно, квалитетно, задивљујуће, ... Што се мене тиче - јака десетка!

Да ли се и вама допао?

Ко није гледао - нема размишљања - трк у биоскопе!

Ево и трејлер

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

То ми није познато. Додао бих још да, по мом мишљењу, поједине псовке нису део оног времена. За сада бих једино то истакао као известан недостатак.

Да ли је још неко гледао?

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Људи ја сам опчињен овим филмом! Вечерас сам га опет гледао са добрим друштвом!

"Сине слушај савет ....... те им нану нанину!" 0102_laugh

"То ми је ДА ИЗВИНЕШ жена!" 0102_laugh

Али и У ЖИВОТУ НЕМАТЕ ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ! Феноменално!

Питање за женски део форума (онај који је гледао филм): Моша или Тирке?

Надам се да код нас мушких нема дилеме...

Ево мало...

Vox - Samo malo

Подели на овим сајтовима

Филм је право освјежење за нашу кинематографију! Подстиче добро расположење! Уз то је духовит, одлични глумци, солидна камера, сјајна порука! Неке сцене су могле бити оригиналније одрађене, али у сваком случају много више добрих него лоших страна. То се мора видјети!

Подели на овим сајтовима

Најављен је наставак који ће обухватити путовање бродом и боравак у Уругвају. Некако сам скептичан по питању тог другог дела... То обично буде лошије. И следећи пут идем у Таквуд, јер ми се Ушће и Дом синдиката не допадају. У Дому синдиката је лош звук. Дакле, ако постоји неко ко није још гледао, препоручујем му Таквуд. Ако ништа друго удобнија су седишта и боља атмосфера за  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Moram priznati da me odavno tako nešto nije pomjerilo i "izbilo iz cipela" (u pozitivnom smislu). Zaista ljudi koji su radili na ovom filmu zaista imaju čime da se ponose. Nadam se da će ovo ostvarenje pronaći put i do svjetskih bioskopa jer on zaista takvo nešto zaslužuje. Bjelogrliću  4chsmu1 smej.gif smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Prvi utisci nakon gledanja filma...

Ocena 8/10

Opšta euforija oko ovog filma više me je naterala da ga pogledam nego što sam zaista želeo.

Pre svega ovo je film koji definitivno neće ući u 10 najboljih filmova srpske kinematografije, ali će ući verovatno u 10 omiljenih filmova srpske kinematografije.

Bjelogrlić je veoma vešti i zna kako da podiđe gledaocu. Nije ni čudo..pred kamerama je od detinjstva. Dobro on to radi. Ne bunim se.

Priča o fudbalerima i 30-tim u Beogradu..

Zaista nemam šta da zamerim filmu. Dva sata i 20 minuta koliko traje film, ne osete se. Film nas ničemu ne uči, ali služi svrsi za koju mislim da je film i namenjen. Da sanjamo otvorenih očiju.

Po meni je vrednost ovog filma i u tome što sam sat vremena nakon njega, po internetu tražio i učio o ličnostima (istorijskim) koje su glavni protagonisti.

Sa ovim filmom Srbija dobija još jedan express-sex simbol...glumicu Ninu Janković  :cheesy: , čije golišave scene su jedini razlog da ovaj film bude sa oznakom +16

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Obzirom na to šta nam srpski filmovi danas nude, ovaj je  :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Prvi utisci nakon gledanja filma...

Ocena 8/10

Opšta euforija oko ovog filma više me je naterala da ga pogledam nego što sam zaista želeo.

Pre svega ovo je film koji definitivno neće ući u 10 najboljih filmova srpske kinematografije, ali će ući verovatno u 10 omiljenih filmova srpske kinematografije.

Bjelogrlić je veoma vešti i zna kako da podiđe gledaocu. Nije ni čudo..pred kamerama je od detinjstva. Dobro on to radi. Ne bunim se.

Priča o fudbalerima i 30-tim u Beogradu..

Zaista nemam šta da zamerim filmu. Dva sata i 20 minuta koliko traje film, ne osete se. Film nas ničemu ne uči, ali služi svrsi za koju mislim da je film i namenjen. Da sanjamo otvorenih očiju.

Po meni je vrednost ovog filma i u tome što sam sat vremena nakon njega, po internetu tražio i učio o ličnostima (istorijskim) koje su glavni protagonisti.

Sa ovim filmom Srbija dobija još jedan express-sex simbol...glumicu Ninu Janković  0442_feel , čije golišave scene su jedini razlog da ovaj film bude sa oznakom +16

Постављена слика

jedino sto smeta u tom filmu su te golisave scene ,jer su nepotrebne

film je snimljen za siroke javne mase i svaka cast ! odlicno je uradjen

fotografija fenomenalna +glumci+ kostim + sminka = dobar posao

a odgovor na pitanje je Petar !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...