Jump to content

Kako se mole muslimani kako se mole hriscani

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moze se svaki vjernik moliti za brata vjernika-. Ali se ne smije brat vjernik moliti mrtvom vjerniku ili bilo kojem mrtvom pOslaniku ...

preformuliši.onda bi značilo da se može moliti živom poslaniku.jel tako?tačnije je reći-NIKOME SE NE MOLI OSIM BOGU

Јасно. У исламу не постоји молитва за посредовање, као у хришћанству. Хришћани се моле светитељима, Богородици, анђелима - али само у смислу да они помогну својим молитвама пред Господом Богом. Молитвено обраћање њима никако нема исту димензију као молитвено обраћање Богу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Moze se svaki vjernik moliti za brata vjernika-. Ali se ne smije brat vjernik moliti mrtvom vjerniku ili bilo kojem mrtvom pOslaniku ...

preformuliši.onda bi značilo da se može moliti živom poslaniku.jel tako?tačnije je reći-NIKOME SE NE MOLI OSIM BOGU

Tacno moja greska

Подели на овим сајтовима

Јасно. У исламу не постоји молитва за посредовање, као у хришћанству. Хришћани се моле светитељима, Богородици, анђелима - али само у смислу да они помогну својим молитвама пред Господом Богом. Молитвено обраћање њима никако нема исту димензију као молитвено обраћање Богу.

ali to nije nigdje zabiljezeno u Bibliji..

Подели на овим сајтовима

Па која се то будала моли мртвим верницима? srecan

Vase molitve svetom savi,Petki...

Они, по нашем веровању (што рече Мирсад), нису мртви већ живи, у Царству Божијем. Бог је јасно рекао: Ја нисам Бог мртвих него Бог живих.

Подели на овим сајтовима

ali to nije nigdje zabiljezeno u Bibliji..

Пише, Селкоба, пише. Али шта вреди да ти наводим, ондаћеш рећи: то је фалсификовано, srecan

Подели на овим сајтовима

Па која се то будала моли мртвим верницима? :cheesy:

Они, по нашем веровању (што рече Мирсад), нису мртви већ живи, у Царству Божијем. Бог је јасно рекао: Ја нисам Бог мртвих него Бог живих.

E,tu već dolazimo do tačke koja ove dve naše vere razdvaja.u islamu nema posrednika izmedju Boga i vernika ni u kakvom smislu
Подели на овим сајтовима

Па која се то будала моли мртвим верницима? :cheesy:

E,tu već dolazimo do tačke koja ove dve naše vere razdvaja.u islamu nema posrednika izmedju Boga i vernika ni u kakvom smislu
:cheesy: Ето, и ја и ти би ту стали и у то име попили кафу у Бајракли џамији, а наш пријатељ Селкоба би неставио да ме бомбардује цитатима Библије, Курана, Хадиса, Светих Отаца.... А што је најгоре, да ме учи мојој вери. Е Селкоба, Селкоба...
Подели на овим сајтовима

Ма јесте..и ја сам старији од мога оца???

Ја се некад исто молим на коленима,битно је срце и глава.

И да напоменем у исламу није добро што се толико обраћа пажња на покрете,њима је битније како ће да се спусте на земљу,да држе руке,него како ће да принесу молитве Богу.

Ал' га и ти одвали,само тако...одакле ти уопште идеја да они обраћају више пажњу на покрете него на саму молитву,живота ти?!  dobar decko

Па добро нисам ја одвалио,него онај кога сам гледао на емисији.Причао је о свим верама,па се сећам овог детаља добро.Ако знаш боље од њега извини  beggingpleasesmiley-1  319.gif

Подели на овим сајтовима

Опростите на упадању у овај леп дијалог између брата Александра и Мирсада, али моја знатижеља тражи још: ако сам добро разумео Мирсада и муслимани се моле за покој душе верујућег који је преминуо-да га Бог усели у рајска насеља?

И друго:ако сам добро разумео-муслимани сматрају за фалсификат разговор Исуса са Илијом и Мојсијем на Тавору? Јер ту је најочигледнија потврда поменутих речи да Бог није Бог мртвих него живих (јер откуд Мојсије жив?) ? Опростите на незнању и знатижељи и свако добро од Бога.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...