Гости Guest misko Написано Децембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 Ја сам хтео да кажем да није пристојно да се упоређују васељенски сабори са овим нашим, у најмању руку саблажњивим саборима. Где нико не поштује одлуке донете на сабору, а долази се у фул опреми, па се после скочи на фуцу (нормално у стилу), а пре свега посета фризеру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 Ја сам хтео да кажем да није пристојно да се упоређују васељенски сабори са овим нашим, у најмању руку саблажњивим саборима. Где нико не поштује одлуке донете на сабору, а долази се у фул опреми, па се после скочи на фуцу (нормално у стилу), а пре свега посета фризеру.Nećemo ovakvim načinom govora daleko otići. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Децембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 Неће сваки који говори Господе, Господе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Децембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 Да не брбљам, лепо је дибидус рус рекао, да у Русији има епископа у затворима, ошишаних и обријаних. Па онда и код нас на суд, ако је било толиких крађа, за које једни тврде да јесте, а други тврде да није и још прихватају да су све лично благословили. А не овако, да је дошло до тога да је у праву онај који више пљује, има више приступа жутој штампи, да је реторички поткованији ............. могао би да набрајам до сутра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Мишко, то је било.Сад их нема по затворима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Децембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Сада су недодирљиви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 На васељенским саборима су заседали светитељи, испосници, бесребреници, подвижници, послушни претходним саборима,оци који су на литургијама виђали Духа Светог како силази на Свете Дарове.заборавио си и неке јеретике. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Ја сам хтео да кажем да није пристојно да се упоређују васељенски сабори са овим нашим, у најмању руку саблажњивим саборима. Где нико не поштује одлуке донете на сабору, а долази се у фул опреми, па се после скочи на фуцу (нормално у стилу), а пре свега посета фризеру.Nećemo ovakvim načinom govora daleko otići.добро је док се надаш да има дијалога confused winter клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука