Jump to content

Сaопштење САСинода поводом активности монаха Артемија- 16. децембар 2010

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Ја сам хтео да кажем да није пристојно да се упоређују васељенски сабори са овим нашим, у најмању руку саблажњивим саборима. Где нико не поштује одлуке донете на сабору, а долази се у фул опреми, па се после скочи на фуцу (нормално у стилу), а пре свега посета фризеру.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 172
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ја сам хтео да кажем да није пристојно да се упоређују васељенски сабори са овим нашим, у најмању руку саблажњивим саборима. Где нико не поштује одлуке донете на сабору, а долази се у фул опреми, па се после скочи на фуцу (нормално у стилу), а пре свега посета фризеру.

Nećemo ovakvim načinom govora daleko otići.
Подели на овим сајтовима

• Гости

Да не брбљам, лепо је дибидус рус рекао, да у Русији има епископа у затворима, ошишаних и обријаних. Па онда и код нас на суд, ако је било толиких крађа, за које једни тврде да јесте, а други тврде да није и још  прихватају да су све лично благословили. А не овако, да је дошло до тога да је у праву онај који више пљује, има више приступа жутој штампи, да је реторички поткованији ............. могао би да набрајам до сутра. 

Подели на овим сајтовима

На васељенским саборима су заседали светитељи, испосници, бесребреници, подвижници, послушни претходним саборима,оци који су на литургијама виђали Духа Светог како силази на Свете Дарове.

заборавио си и неке јеретике.
Подели на овим сајтовима

Nećemo ovakvim načinom govora daleko otići.
добро је док се надаш да има дијалога  confused1 confused winter
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...