дибидусрус Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Сачекајмо мало времена, ево можда првих плодова. Сад ће можда да апсе Тачија. Нека политика, трговина....финта и тако то. Иначе питање Артемија треба решавати на васељенском нивоу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Јесте ли видели како је јуче било лепо на слави у Љуљацима ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Јесте ли видели како је јуче било лепо на слави у Љуљацима ?sta ima lepo u tome? 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Јесте ли видели како је јуче било лепо на слави у Љуљацима ?sta ima lepo u tome? 0212_rolleyes А тек Бденије....слава Богу ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Јесте ли видели како је јуче било лепо на слави у Љуљацима ? Jesi bio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Јесте ли видели како је јуче било лепо на слави у Љуљацима ? Jesi bio? Наравно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Јесте ли видели како је јуче било лепо на слави у Љуљацима ? Ја избјегавам дружења са неправославнима јер сам антиекумениста. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Dobro, Nešo. Bio si u Ljuljacima, šta ćeš, sve nam je slobodno (ali nam nije sve na korist! ). Samo mi reci zašto dolaziš na ovaj forum, mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, naravno da si dobrodošao,ali me zanima šta je to što tebe "vuče" da pišeš na žru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Dobro, Nešo. Bio si u Ljuljacima, šta ćeš, sve nam je slobodno (ali nam nije sve na korist! ). Samo mi reci zašto dolaziš na ovaj forum, mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, naravno da si dobrodošao,ali me zanima šta je to što tebe "vuče" da pišeš na žru? Мислим да се треба чути и друга страна....наравно без увреда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Јесте ли видели како је јуче било лепо на слави у Љуљацима ? Ја избјегавам дружења са неправославнима јер сам антиекумениста. И ја такође.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Dobro, Nešo. Bio si u Ljuljacima, šta ćeš, sve nam je slobodno (ali nam nije sve na korist! ). Samo mi reci zašto dolaziš na ovaj forum, mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, naravno da si dobrodošao,ali me zanima šta je to što tebe "vuče" da pišeš na žru? Мислим да се треба чути и друга страна....наравно без увреда Може, али на форуму "Екуменизам", никако на православним форумима. Нема овде страна, настала је нова религијска заједница која подсјећа на православље с том разликом што не признаје принцип саборности и послушања. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Dobro, Nešo. Bio si u Ljuljacima, šta ćeš, sve nam je slobodno (ali nam nije sve na korist! ). Samo mi reci zašto dolaziš na ovaj forum, mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, naravno da si dobrodošao,ali me zanima šta je to što tebe "vuče" da pišeš na žru? Мислим да се треба чути и друга страна....наравно без увреда Da li ti priznaješ Patrijarha Irineja? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Dobro, Nešo. Bio si u Ljuljacima, šta ćeš, sve nam je slobodno (ali nam nije sve na korist! ). Samo mi reci zašto dolaziš na ovaj forum, mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, naravno da si dobrodošao,ali me zanima šta je to što tebe "vuče" da pišeš na žru? Мислим да се треба чути и друга страна....наравно без увреда Da li ti priznaješ Patrijarha Irineja? Да Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Dobro, Nešo. Bio si u Ljuljacima, šta ćeš, sve nam je slobodno (ali nam nije sve na korist! ). Samo mi reci zašto dolaziš na ovaj forum, mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, naravno da si dobrodošao,ali me zanima šta je to što tebe "vuče" da pišeš na žru? Мислим да се треба чути и друга страна....наравно без увреда Da li ti priznaješ Patrijarha Irineja? Да Zašto ga onda nazivaš izdajnikom vere? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Мислим да се треба чути и друга страна....наравно без увреда ok. dopada mi se ovo "bez uvreda". čim si ovdje a ne vrijeđaš, nadam se da ima šanse za tebe. U se nadam da ćeš shvatiti kako stoje stvari ipak se razlikuješ od većine tvojih istomišljenika koji se "ubiše" od vrijeđanja i pljuvanja... mislim na one sa Istina je... stranice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука