Никола Ђоловић Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6165.0.html http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Нисам мрзитељ лекова, а ни таблетоман, али некад неки лекови заиста спашавају главу . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Nimulid MD,Brufen i nista vise od lekova! http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 TKO NE VOLI LEKOVE, NE VOLI NI ŽIVOT. TKO NE VOLI ŽIVOT, NE VOLI NI LJUDE. Jel znate vi tabletomrzitelji koliko prođe vremena pre nego što se neki lek pusti u promet. To su godine i godine istraživanja i eksperimentisanja. Najpre na zamorcima i pacovima, pa onda godinama i godinama na ljudima (uglavnom zatvorenicima greengrin ) сад ми је јасно зашто још верујеш у деда мраза 0409_feel greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Нисам мрзитељ лекова, а ни таблетоман, али некад неки лекови заиста спашавају главу .нисам против лекова, већ против таблетоманије. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Ја ћу да покушам да заобиђем ову тему... njamnjam Али... ekstra . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Не контам тему! njamnjam Ко још воли да пије лекове ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Не контам тему! njamnjam Ко још воли да пије лекове ? Niko ne voli,bar ja ne znam nikog ko voli!Ovo je parodija! ekstra “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Не контам тему! njamnjam Ко још воли да пије лекове ? Има ги разни... ekstra ПС: A, сте ви у цивилу?! njamnjam . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Не контам тему! njamnjam Ко још воли да пије лекове ? Niko ne voli,bar ja ne znam nikog ko voli!Ovo je parodija! ekstra Каква бре црна пародија, мука ми је више од болешчина и лекова...онај Томица ме је преварио , рекао је да ће онај опасни грип бити прошле године а није га било ал зато ме је прошле недеље тај грип умал утепо, па каки је то начин да се тако лаже и да се тако намерно погрешно најави каће бити сезона... једва главу извукох прошлог тједна седмице а сад кашљем ко коњ, иначе нисам кашљо 20 година... знате ли неки добар лек противу кашља , АЛ ДОБАР ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Uskoro na ovoj temi očekujte: - intervjue sa direktorima Hemofarma i Galenike - izbor za najlepšu apotekarku u Srbiji - od kolevke pa do groba najlepše su žemske u srednjoj medecinskoj školi Glasovajte ... predstavljamo kandidatkinje...šaljite slike vaših lokalnih apotekarki...velike nagrade. putovanja u inostranstvo...karijera u Beogradu... KANDIDATKINJA 1. BEBA KANDIDATKINJA 2. SUZI KANDIDATKINJA 3. BRANKICA I KANDIDATKINJA 4. MAJA Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Не контам тему! njamnjam Ко још воли да пије лекове ? Niko ne voli,bar ja ne znam nikog ko voli!Ovo je parodija! ekstra Каква бре црна пародија, мука ми је више од болешчина и лекова...онај Томица ме је преварио , рекао је да ће онај опасни грип бити прошле године а није га било ал зато ме је прошле недеље тај грип умал утепо, па каки је то начин да се тако лаже и да се тако намерно погрешно најави каће бити сезона... једва главу извукох прошлог тједна седмице а сад кашљем ко коњ, иначе нисам кашљо 20 година... знате ли неки добар лек противу кашља , АЛ ДОБАР ? Skuvas 3 piva u serpi, stavis 1/2 kilograma secera.Za kasalj nema nista bolje,a lepsi sirup nisi pio.I nema šanse da se opiješ jer alkohol iz piva ispari kuvanjem.Provereno odličan,ja ga pijem kad god imam kašalj i od svega on uvek najbolje pomogne.Probaj Željko verujem da ćep se veoma brzo osloboditi kašlja. :drugarstvo:Piješ kašiku sirupa tri puta dnevno. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Не контам тему! eheeeej Ко још воли да пије лекове ? Niko ne voli,bar ja ne znam nikog ko voli!Ovo je parodija! :cheesy: Каква бре црна пародија, мука ми је више од болешчина и лекова...онај Томица ме је преварио , рекао је да ће онај опасни грип бити прошле године а није га било ал зато ме је прошле недеље тај грип умал утепо, па каки је то начин да се тако лаже и да се тако намерно погрешно најави каће бити сезона... једва главу извукох прошлог тједна седмице а сад кашљем ко коњ, иначе нисам кашљо 20 година... знате ли неки добар лек противу кашља , АЛ ДОБАР ? Skuvas 3 piva u serpi, stavis 1/2 kilograma secera.Za kasalj nema nista bolje,a lepsi sirup nisi pio.I nema šanse da se opiješ jer alkohol iz piva ispari kuvanjem.Provereno odličan,ja ga pijem kad god imam kašalj i od svega on uvek najbolje pomogne.Probaj Željko verujem da ćep se veoma brzo osloboditi kašlja. :drugarstvo:Piješ kašiku sirupa tri puta dnevno. eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Не контам тему! eheeeej Ко још воли да пије лекове ? Niko ne voli,bar ja ne znam nikog ko voli!Ovo je parodija! eheeeej Каква бре црна пародија, мука ми је више од болешчина и лекова...онај Томица ме је преварио , рекао је да ће онај опасни грип бити прошле године а није га било ал зато ме је прошле недеље тај грип умал утепо, па каки је то начин да се тако лаже и да се тако намерно погрешно најави каће бити сезона... једва главу извукох прошлог тједна седмице а сад кашљем ко коњ, иначе нисам кашљо 20 година... знате ли неки добар лек противу кашља , АЛ ДОБАР ? Је л то тај грип, сигурно? Ја нисам ишла код лекара, 3-4 дана сам била између 39 и 40. Још увек ме грло гребуцка, након две недеље. рецепт: 2 кашике глицерина (купити у апотеци исти) и сок од једног лимуна помешати и допунити чашу од 2 дл медом. По кашичицу пити 3-4 пута дневно или после јаког кашља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Неко је помињао сличице? 0205_whistling ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука