Jump to content

Ко је Анђео Гаврило који је Мухамеду саопштио Куран?

Оцени ову тему

Miki

Препоручена порука

"Куран је написао Ватикан и потурио их Арапима"

Потурио више верзија?  facenew22222222

Мислим да је ово теза непостојећег "деде Милоја"  170fs799081 :D prstgore smej.gif

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Ово је изјавио и Мирољуб Петровић!  greengrin

Типа, папа је направио нову монотеистичку религију да би уништио православце и јевреје!  4chsmu1

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Ово је изјавио и Мирољуб Петровић!  :cheesy:

Типа, папа је направио нову монотеистичку религију да би уништио православце и јевреје!  :)

Аха, сад ми је јасно све. "Стручњак", нема шта. whackado

Подели на овим сајтовима

Ово је изјавио и Мирољуб Петровић!  :cheesy:

Типа, папа је направио нову монотеистичку религију да би уништио православце и јевреје!  :)

Ma jaшта :)

Још кад се узме у обзир да смо у време настанка ислама били једна Црква са папом, можеш мислити колико су, бре, папе биле далековидо покварене whackado

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

:) whackado :cheesy:

Можда треба променити назив теме у ''Ко је папа који је Мухамеду саопштио Куран?''  :) Шала наравно!

Па сад, папа је отерао цара Константина из Рима у Констатинопољ и то пре него што је написао Куран по мишљењу господина свепаметног...али то нема везе са здравим разумом!  :nene:

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

smej.gif

Драго ми је, mikael_paso, да се бар у нечем слажемо.

Оно, ко се и неби ваљао од смеха кад прочита како се страшни дух-давитељ, од кога је дрхтао Мухамед, плаши кучића.

И то не само кучића, него зазире и од слика по зидовима.  Ваљда га потсећају на његову првобитну лепоту и то откуда је пао.

Ево још једном тог хадиса, како га преноси A'isha:

A'isha reported that Gabriel (sallAllaahu alayhi wa sallam) made a promise with Allaah's Messenger (sallAllaahu alayhi wa sallam) to come at a definite hour; that hour came but he did not visit him. And there was in his hand (in the hand of Allaah's Prophet) a staff. He threw it from his hand and said: Never has Allaah or His messengers (angels) ever broken their promise. Then he cast a glance (and by chance) found a puppy under his cot and said: 'A'isha, when did this dog enter here? She said: BY Allaah, I don't know He then commanded and it was turned out. Then Gabriel came and Allaah's Messenger (sallAllaahu alayhi wa sallam) said to him: You promised me and I waited for you. but you did not come, whereupon he said: It was the dog in your house which prevented me (to come), for we (angels) do not enter a house in which there is a dog or a picture.

Извор, Muslim-ова збирка хадиса: http://www.thenoblequran.com/sps/smm/sahihmuslim.cfm?scn=dsphadeeth&HadeethID=5246&txt=It%20was%20the%20dog%20in%20your%20house%20which%20prevented%20me%20%28to%20come%29

Оно, и у Бухаријевој збирци хадиса се може наћи сличних мухамедових "бисера", као например онај о лековитим својствима мувљих крила.

Прочитајмо:

The Prophet said "If a house fly falls in the drink of anyone of you, he should dip it (in the drink), for one of its wings has a disease and the other has the cure for the disease."

Извор, Бухаријева збирка хадиса: http://www.sahihalbukhari.com/sps/sbk/sahihalbukhari.cfm?scn=dsphadeeth&HadeethID=3095&txt=and%20the%20other%20has%20the%20cure%20for%20the%20disease

Замислите само кад неко живи поред каквог клозета, а оно хиљаде мува ...

Подели на овим сајтовима

Можда треба променити назив теме у ''Ко је папа који је Мухамеду саопштио Куран?

Vidim ne štedite ni naše drage braškove i seke po Allahu, ja ne znam kuj to Papa bio al ni ne pada mi na pamet priopćiti vam to ni kada bih o tome nešto i znao. Odmah ćete napisati da je to još jedna dalja lukavost od latina, da smo izmislili Muhammada i cijeli Kuran samo u cilju da vas ometemo i nemilosrdno izguramo sa pravog puta vjere i izbacimo sa "kameni ispovjedanija". Da rezimiramo: Papa Pio XII je izmislio nacizam i komunizam, neki bliže neidentifikovani Papa, vjerovatno taj neki od onih takozvanih "protupapa" je napisao i publikovao Kuran a jezuiti su potopili Titanik. Vjerovatno još izađe na vidjelo i to kako iza havarije raketplana ili spaceshuttle Columbia 1.2.2003. stoji pokojni Papa Ivan Pavao II Wojtyła! OMG!

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Kako vrijeme prolazi, sve sam vise siguran u ono sto su Ellen G. White i subotari oduvijek pricali: PAPA JE ANTIHRIST !!!! 666  !!!!    0409_feel ;) whackado

prstgore klapklap joooj

Da, meni je samo čudno kako se prije još niste spojili i ujedinili sa svim tim subotarima, Jehovawitness, luteranima i sličnim. Kad biste samo znali recimo kako baptisti mrze Papu i Vatikan, pozelenili bi od zavisti. Svi vi pravoslavci ste za njih dječiji vrtić! Još biste se od njih čemu i priučiti mogli! Ustvari pa i kad biste se vi s njima spojiti htjeli pitanje je da li bi oni vas ikako prihvatili, oni su ikonoborci, a vi ste za njih još većim idolopoklonicima i apostatama sa tim svim svojim presjajnim liturgijama, odeždama, dekoracijom, sjajem, zlatom i pozlatom, pojanjem, kađenjima, Bogorodicom, svecima, svetačkim ikonama i ikonostasima i od nas samih katolika! Samo što im niste na očima pa tako onda imate sveti pokoj od njih! A mi smo to "popili" od njih i za nas i za vas!

:291291291:

Ja i moj jedan prijatelj ni iz čeg drugog već iz takve priznajem se prilično recesističke dekadentne katoličke zabave smo se na FB naadali u sve moguće fan clubove i na stranice koje su imale u nazivu riječ Papa, tako sam ja također fanom pored Pape B16, JPII i svih drugih što su se tamo na FB mogli naći i našli čak takođe i na nekoliko stranica koptskog Pape +Shenude. A to samo zato kako bi naživcirali najčešće te protestante, baptiste i sve druge kojima to smeta i kako bi im išli na ganglije iz zabave čisto radi, hahahaha! Kad to sve pronađu, te sve "papa fan clubove" po našim profilima pregledajući šta ko tamo po Facebooku ima napisano i skoči im tlak, jedino zbog toga to i radimo, hahaha! Tih svakakvih takvih "crkvi i denominacija" koji ne mogu smislit rimskog Papu i Vatikan je toliko, da sve to zajedno već prelazi u ordinarnu dosadu, boring. A morali biste u red da stanete koliko ih je tih svakavih raznih sekti i to biste se baš dobro načekali kad bi vidjeli koliko je dug.

Zanimljivo promišljanje najpoznatijeg baptističkog propovjednika...

C.H. SPURGEON O PAPINSTVU

"Papinstvo se suprostavlja Kristovom evanđelju i ono je samo antikrist (vidite da se itekako imate šta još od njih učiti i naučiti, u tom su oni, baptisti i metodisti prva liga, luterani i kalvinisti druga a vi pravoslavci čak i sa svim tim vašim zilotima, zurlotima, revniteljima i cijelim tim atoskim Esfigmenom tek treća, takva regionalna. OMG s čim mi sve još posla imamo vi ste nam u tom svemu  taj najmanji problem!) i mi se trebamo moliti protiv njega. Trebala bi to biti dnevna molitva svakog vjernika kako bi se antkirst bacio u močvaru poput mlinskog kamena, zato jer ono ranjava Krista, zato jer oduzima Kristu Njegovu slavu, zato jer stavlja sakramente ispred njegove žrtve, i diže komad kruha na mjesto našega Spasitelja, a par kapi vode stavlja namjesto Svetog Duha i stavlja grešne ljude poput nas na mjesto Kristovog zamjenika na zemlji"

C.H. SPURGEON

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

gde ima dima ima i vatre!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ово је изјавио и Мирољуб Петровић!  0110_hahaha

Типа, папа је направио нову монотеистичку религију да би уништио православце и јевреје!  idea

Ma jaшта :)

Још кад се узме у обзир да смо у време настанка ислама били једна Црква са папом, можеш мислити колико су, бре, папе биле далековидо покварене 0110_hahaha

Прво сви видите наводнике које сам ставио.

Друго то што смо били једна црква нема никаквих веза,ону су могли да нам наметну шта хоће и како хоће,као што су нам наметнули историју коју сад учимо у школама.Историја је доказ како свет функционише.

Подели на овим сајтовима

Друго то што смо били једна црква нема никаквих веза,ону су могли да нам наметну шта хоће и како хоће,као што су нам наметнули историју коју сад учимо у школама.Историја је доказ како свет функционише.

Da, to sam već ćuo tako nešto od nekakvog crnogorskog maloljetnog templarčića, da Vatikan čak i utječe na to kakvi će se školski programi tamo napraviti po školama i šta će se sve po njima učiti. Joj, to je stvarno nadrealistička scena: Papa, sav u bijelom sjedi u svojoj kancelariji iliti uredu sa tim svojim lejstrama, a prilazi mu kardinal, sav u lila (purpuru) i moli ga: potpišite ovo Sveti Oče, to su ti naši najnoviji školski programi za one maloljetne delikvente dalla Republica Montenegro za 2011 godinu! Tamo su i Njegoš s Gorskim vijencom, Karadžić, Marko Kraljević, Vujanović i sve ostalo, naravno, sve ono što mi trebamo! OMG! Hahahahaha!

idea

Подели на овим сајтовима

Da, to sam već ćuo tako nešto od nekakvog crnogorskog maloljetnog templarčića, da Vatikan čak i utječe na to kakvi će se školski programi tamo napraviti po školama i šta će se sve po njima učiti. Joj, to je stvarno nadrealistička scena: Papa, sav u bijelom sjedi u svojoj kancelariji iliti uredu sa tim svojim lejstrama, a prilazi mu kardinal, sav u lila (purpuru) i moli ga: potpišite ovo Sveti Oče, to su ti naši najnoviji školski programi za one maloljetne delikvente dalla Republica Montenegro za 2011 godinu! Tamo su i Njegoš s Gorskim vijencom, Karadžić, Marko Kraljević, Vujanović i sve ostalo, naravno, sve ono što mi trebamo! OMG! Hahahahaha!

idea

Хахах добар пост насмејао си ме мајке ми хахаха али стварно.

А сад да се вратим на горе написано.Прво јел живиш ти у Србији,јел знаш за САНУ,Тита и Берлински Конгрес.НЕ ЗНАШ,значи немамо о чему да причамо.Поздрав

Подели на овим сајтовима

шта рећи осим  idea 0110_hahaha 0110_hahaha :) 0304_smile4 0304_smile4 whackado whackado whackado smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...