Jump to content

ПИСМО БИВШЕГ НОВОТАРЦА АДМИНУ СТРАНИЦЕ ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА – + АРТЕМИЈE :)))

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Ja bih voleo da mi neko objasni kako može hakerski da se sruši stranica na fejsu...

То сам се и ја питао. Ово су неки дилетанти тотални.  :)

Ствар је у томе да се неко жигоше као њихов непријатељ и самим тим обележи као животиња за одстрел. То је једина намера. Ја никога не гледам као непријатеља и увек позивам да у миру и аргументима, без омаловажавања саговорника покаже да је у праву. Зато и постоји ЖРУ.

Када нестану аргументи онда наступа ово што они чине- манипулације, лажи, клевете, изазивање осећаја мржње код необавештених људи. Данас је много лако бити "бранитељ" вере. Довољно је да викнеш како неко хоће да вас покатоличи, да вам уводи новотарије у веру и да што више хваташ на емоције и ствар је готова. Но, вера се брани јединством у Цркви и Литургијом.

Мене душа и срце боли јер су мени много драги људи пошли тим путем, али нису они мали...

Нажалост има много оних који ће "бранити" Цркву тако што ће пљувати по људима који не мисле као они. То такође води у ћорсокак.

Уредништво портала Живе Речи Утехе ће се трудити да, као и до сада,  покаже веома висок степен толеранције и мислим да у томе успевамо а све зато што је и тај залутали наш брат и наша сестра. Дај Боже да се сви врате у Цркву и да не буде подела и да се наше разлике покажу као велика милост Божија према свима нама који нас је и различите створио. Хвала Богу, наша Црква није партијски систем и послушност не подразумева да ја ништа не мислим и да се само уклопим у колотечину. Наша вера је слобода и радост и све треба питати, а ми који смо изабарни да будемо учитељи (најпре мислим на Еписопе а по благослову и ми свештеници) да имамо бар мало времена за оне који желе да чују живу реч.

Подели на овим сајтовима

Стварно не треба генерализовати, али види се да су некако нервозни људи, груби, псују као да везе немају са црквом?! И још се баве и подметањима, тотално страно добронамерним људима којима је стало до цркве и истине. Мислим, бар то видим по интернет сајтовима ових дана. А све се тешим да је у реалном животу то у све мањем броју и да ово даје неку погрешну слику.

Подели на овим сајтовима

Аман докле више о "безбожницима" , њима и јесте циљ очигледан да буду у центру пажње па макар и са оваквим примитивним нападањем нашег оИвана. Најбоље би било када бисмо могли некако да их бојкотујемо и недајемо значај њиховим глупостима . Неко ће рећи како их баталити јел није лако слушати или ти читати такве ноторне лажи и глупости о било коме од нас а поготову о нашем предобром оцу Ивану . Зато молимо Бога сви заједно да их Бог уразуми и врати на прави пут Православни и нашем Ивану да снаге да истраје на своме праведном путу ка ИСТИНИ Христовој амин Боже дај ! ! !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Тешко њиховом духовном оцу са оваквом децом... ова њихова "љубав" га је и довела до овога где је.

Што је најгоре, иза ове групе стоје садашњи раскалуђери који треба одмах да поставе себи питање шта су до сад тражили у Цркви. Наравно, не раде сами већ подржани од једног броја лаика којима је сада једини циљ да што више ољагавају клирике СПЦ док нека лабилна особа не учини нешто најгоре, слушајући ове њихове глупости.

У светлу тога, ускоро постављамо једну тему о догађају који се скоро десио. Догађај је имао трагични исход, нажалост човек је изгубио живот. Догађај се десио скоро, пре неких десетак дана. Овој колективној лудорији заиста треба стати на пут и да пусте људе да живе. Ова страница о само једној истини која није Христос постоји са знањем и подржавањем м. Артемија и заиста се питам који духовник треба да буде тај који благослови да неко јавно позива на линч. Разумем ја њихов недостатак здравих аргумената и зато понављају једну те исту причу док се човеку не огади и вера и Црква и попови и Владике... где ће се ово зауставити?  Нека је Господ спасе и помилује све оне који то од Њега траже.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...