Jump to content

ПИСМО БИВШЕГ НОВОТАРЦА АДМИНУ СТРАНИЦЕ ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА – + АРТЕМИЈE :)))

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

jedini nacin da se spreci bilo sta na ovu temu jeste, da se ne prica vise o njima.

ima ko je zaduzen za njih.

ovako izgledamo kao zaracene strane.

ovde nisu od pocetka cista posla - u pitanju su legioni....

koliko puta ponovljeno ovde na forumu i opet nam onaj ne da mira ......  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Divno otac Ivan obara sajtove .Oče ako može jedna usluga ima sajt jedne banke od koje sam uzeo kredit za zimnicu i bakaluk pa ako bi ga vi oborili to bi meni rata bila nula a ja bi bio jako srećan .

Otac Ivan obara sajtove smešno .

Sem toga nisam upućen u kompjutersko i jezičko znanje oca Ivana ali oboriti sajt nije baš dečija pesmica .

Јављам се и ја, ако Вам оче не би било проблем оборити сервер једне кредитне организације,

био бих вам веома захвалан.  0110_hahaha

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Divno otac Ivan obara sajtove .Oče ako može jedna usluga ima sajt jedne banke od koje sam uzeo kredit za zimnicu i bakaluk pa ako bi ga vi oborili to bi meni rata bila nula a ja bi bio jako srećan .

Otac Ivan obara sajtove smešno .

Sem toga nisam upućen u kompjutersko i jezičko znanje oca Ivana ali oboriti sajt nije baš dečija pesmica .

Људи са оваквим "писмима" само себе брукају показујући елементарно непознавање информационих технологија а најпре показујући мржљу и злобу и злурадост да се некоме одсече глава. Прво, ја се овим стварима не бавим али све те расколничке удружбе који пљују наше Архијереје и Свету Цркву обарамо и те како- али аргументима на која немају ни један одговор. Ја могу да напишем и слово "А", они ће одмах да узвикују: Јеретик, паписта, екумениста (вероватно у смислу синкретизма), новотарац, блабла... то показује отворену мржњу и заиста немам шта да кажем на све то. Њиховог авву никада нисам омаловажаво, као и чланови Администрације ЖРУ, али смо јасно аргументима показивали где ово води- и видимо докле је довело. Али пошто и даље немају аргумената за све ове сулуде потезе где су себе отцепили од Тела Христовог- Цркве, једино остаје да направе списак за одстрел. Но, Богу хвала, ја нисам плашљивко- па ако мора и то- шта ћемо. Мој је Господ у Кога верујем и Коме верујем поручио да се не бојимо оних који убијају тело него оних који душу могу вргнути у пакао.

Ја се више нећу обазирати на лажна писма лажних бивших пријатеља и разних лажних новотараца и старотараца или кога већ, јер ја нисам ни једно ни друго- ја са човек Цркве а поручујем и вама да то што пре постанете.

Подели на овим сајтовима

Ја се више нећу обазирати на лажна писма лажних бивших пријатеља и разних лажних новотараца и старотараца или кога већ, јер ја нисам ни једно ни друго- ја сам човек Цркве а поручујем и вама да то што пре постанете.

:drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

Ја се више нећу обазирати на лажна писма лажних бивших пријатеља и разних лажних новотараца и старотараца или кога већ, јер ја нисам ни једно ни друго- ја са човек Цркве а поручујем и вама да то што пре постанете.

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

..........

facenew22222222

:cmizdrenje:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Интересантно да смо били највеће друкаре Немцима, кад су Немци отишли највеће друкаре комуњарама, нигде јединства, ко да нисмо један народ.

Увек неко са "власти" поведе народ, Артемије на једну страну ови жутаћи на другу страну а народ ко народ изгубљен има да изгине међусобно за њихове интересе .

Најгоре што страда, на неки начин, онај ко није ни крив ни дужан. Ево опет су оплели о. Ивана, и кад други ..... отац страда а сад опет они се ....па преко леђа о. Ивана.

Његов је изгледа грех што се на форуму јављају паписти, новотарци, старотарци, муслимани, атеисти, анархисти и слични. По њима форум треба да је место са кога се пљује на ону другу страну и то сложно, секташки, иначе летиш напоље.

Подели на овим сајтовима

По њима форум треба да је место са кога се пљује на ону другу страну и то сложно, секташки, иначе летиш напоље.

"forumi" su fenomen sam za sebe kao i facebook i internet uopste..... moze da predje u boles...

to bar jako dobro mogu da razumem posto sam i ja oboleo od ovoga...   0110_hahaha

Zavisnost od Interneta:

http://ehtml0.tripod.com/zoi.htm

ko ne moze sebe da prepozna u ovom tekstu gore - svaka mu cast   0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Драго ми је што је код самопрокламованих "праведника и страдалника" приметан пораст оних који су рођени са невероватним талентом да отворено,бестидно,без трунке срамоте,са тоталним одсуством осећаја за морал,тако олако,свесно и тенденциозно искажу лаж...ово само изнова и изнова потврђује која количина неморала и демонизованости присуствује,директно или индиректно,код свих оних који су у историји стварали расколе,али зато и брзо нестајали и били послати у вечни заборав...отац њихов је ђаво.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...