Jump to content

Sci Fi - filmovi

Оцени ову тему

Препоручена порука

da da ima dosta torenta za skidanje,ali problem je oko prevoda slabo ima i srpskog i hrvatskog prevoda  dobar decko

Стар Трек има сав преводе...

а колико видим и остале серије..

Има пар сајтова са преводима..али ја их не користим...

Убијају ми шмек..пошто су махом преводиоци са чудним смислом за хумор..

t1253

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ni ovo nisam gledao, a mog`o bi`...

Dosta sam bre stvari propustio, trebalo bi da nadoknadim... bliss jeeee

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Cekaj malo, jel to film ili serija? 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

e ovaj film i moja 10g. starija seja su bili presudni za kasniju pasiju prema sf,da li se secate toliko dobre epske storije Frenk Herberta( Za one koji vole i da citaju sf)?

ovo je 1000 puta bolje za citanje nego za gledanje.

u to ne ubrajam Son Jang koja je dobra u svakom slucaju za gledanje  :bla:

Подели на овим сајтовима

Da li je neko od vas gledao Blejkovu 7. Ima da se skine po servisima, dramaturgija je jaka, scenografija i efekti bedni, ali je to serija iz nekih 70-tih. Mislim da vredi skidati, ima 4 sezone

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Blejkova 7-ka je super serija...

A iz kasnih 70-ih dolazi nam i Galaktika, pokusaj da se uzme deo kolaca koji je pre njih ugrabio Star Wars...

Naime, cika Lukac je prvo svoj film ponudio Paramountu, a ovi ga oladili bez pardona... onda otisao u 20-th century fox, oni ga primili, i sasvim neocekivano ondasnjim filmskim kretanjima napravili sad vec dobro poznati bum...

U Paramountu su naravno ukapirali kakvu su gresku napravili, pa je BSG jedan od (bledih) pokusaja da se izgubljeno nadoknadi...

To je u principu bila bas dobra serija, ali ipak ni blizu uzoru za kojim je isla...

Galactica 1978 - English version

Novu BSG prosto necu da udostojim ni komentara, jer je u pitanju totalna svinjarija...

Подели на овим сајтовима

meni se brate sviđa i stara i nova BSG...a imao sam kao :) i knjigu u izdanju čuvene omladinske biblioteke "Plava ptica"...

ali još više od svega, sviđa mi se Caprica, serija koja je išla samo jednu sezonu i koja se skoro završila... Ona je početak svega, i dešava se 60 godina pre Sajlonskog rata.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Meni se, da kazem posteno, nova BSG nimalo ne svidja, stavise nekako mi je krajnje odbojna za gledanje uopste... Prosto je izgubila sav onaj smek...

Evo, jedan komentar ispod gornjeg linka, mnogi su ovo uocili...

"The new version is nice to look at, but doesn't have the same zest and spirit of the original."

A dzabe im sva sminka, kad su unistili samo lice serije...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...