Тавита Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Zao mi je 0110_hahaha nisam mogla da postavim sve slike...hm...nisu bas... ali evo ukratko "borba za struk".... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Јаој, Мислим да би јој Скарлет О Хара, заиста позавидела... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Just_Cuz_19 Just_Cuz_19 Сећам се фотографија ове жене и интервјуа са њом,још пре двадесетак година. :291291291: confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />Жалосно!!! Попут некадашњег стезања стопала код Кинескиња. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Ненормално,ружно,страшно и жалосно! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 :cheesy: Ненормално,ружно,страшно и жалосно! :bla: Slazem se. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Гледала сам емисију у којој се и дотична појавила... Шта рећи ... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 dada Kako li se samo ovako nagrdi?!... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 dada Kako li se samo ovako nagrdi?!... Нагрдила се тако што је, ако се сећам, преко 20 година носила корсете, па јој се струк обликовао, тј. органи су се прилагодили и испомерали у страну (као код трудница) тј. више горе-доле, а струк постао тако "ломљив". Дотична има читаву збирку корсета, које наручује да се шију по наруџбини. Муж је свесрдно подржава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 A pod uticajem midera, steznika i korseta nastaje visceroptoza... spustanje organa u nize partije abdominalne duplje i karlicu... zeludac moze biti istegnut kao istegnuta plasticna kesa... gastroenterologija sa hepatologijom vapi za njom... nimalo smesno, niti bezazleno.. facenew22222222 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Недавно сам читала о њој. Мислим да је имала и хирушку интервенцију и извадила ''које'' ребро... Жалосно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука