Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Ја претпостављам да овај вид ислама сигурно привлачи муслиманску омладину која није одгојена у вјери. Гледо сам један филм о оваквим муслиманима на БХ ТВ...углавном су после рата почели да живе на овај начин. У рату је јединица ЕЛ МУЏАХЕДИН обучавала младе муслимане да живе на овај начин. Молио би Ениза да ми мало појасни ситуацију. Дал су то ови који су спречили геј параду у Сарајеву? Ако јесу, свака им част. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Interesantno je koliko ti se dopada Islam, i to ne samo na ovom topiku.. Па шта требам, да мрзим муслимане??? Једноставно ме интересују муслимани као што је Јусуф био...ја сам иначе чуо да су га убили, да није био саобраћајни удес. Зна ли неко шта више о томе? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Ја претпостављам да овај вид ислама сигурно привлачи муслиманску омладину која није одгојена у вјери. Гледо сам један филм о оваквим муслиманима на БХ ТВ...углавном су после рата почели да живе на овај начин. У рату је јединица ЕЛ МУЏАХЕДИН обучавала младе муслимане да живе на овај начин. Молио би Ениза да ми мало појасни ситуацију. Дал су то ови који су спречили геј параду у Сарајеву? prstgore Ако јесу, свака им част. Jesu oni su brate pedere polomili!Da poslijeratna omladina koji su se vratili islamu.Primjenjuju sve od islama ali malo na bukvalan način.Mislim da je to muslimanski obraz kao što vi imate srpski obraz. prstgore prstgore prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Interesantno je koliko ti se dopada Islam, i to ne samo na ovom topiku.. prstgore Па шта требам, да мрзим муслимане??? Једноставно ме интересују муслимани као што је Јусуф био...ја сам иначе чуо да су га убили, да није био саобраћајни удес. Зна ли неко шта више о томе? prstgore.Nek si mu reko alal ti vjera brate!Ovaj Dragi odmah se boji da nećeš postati musliman.Brate pitaj, svaka tebi čast.Nebi li i Dragi malo omekšao i onako ljudski bez predrasuda koju prozborio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Ма ја се више бринем за њега дал неће у протестанте prstgore Код Шваба је као и ја, али на мене немају утицај скоро, али њему су доста логике одузели коју му је Бог дао, нажалост. Сада мене на неколко тема оптужује да сам вехабија...хехе. Немам симпатије према вехабијама (ви то другачије називате...користим реторику Аваза prstgore), али им честитам на спречавању содомије у БИХ. prstgore Али људи се плаше тих људи који носе браде, носе бјеле униформе...много их посјећа на арапске муџахедине у рату. Таквих муслимана се и сами муслимани плаше. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Ма ја се више бринем за њега дал неће у протестанте 0102_laugh Код Шваба је као и ја, али на мене немају утицај скоро, али њему су доста логике одузели коју му је Бог дао, нажалост. Сада мене на неколко тема оптужује да сам вехабија...хехе. Немам симпатије према вехабијама (ви то другачије називате...користим реторику Аваза prstgore), али им честитам на спречавању содомије у БИХ. Али људи се плаше тих људи који носе браде, носе бјеле униформе...много их посјећа на арапске муџахедине у рату. Таквих муслимана се и сами муслимани плаше. Ma miroljubivi su oni.Samo me Dragi brine.Nebi me iznenadilo da primi islam! prstgore prstgore prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Енизе, питај дневни лист Аваз дал су мирољубиви Да не испадне нека србска пропаганда...сами муслимани се боје тих изворњака са блиског истока. Како се зове оно село код Бугојна које је насељено искључиво са вехабијама?Ја ти брате неби смио отићи тамо без пратње неког муслимана...нема шансе (а нисам кукавица, ишао сам и сам по бошњачким мјестима гдје се баш жестоко ратовало, али у то мјесто крај Бугојна неби имао храбрости да одем). "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Енизе, питај дневни лист Аваз дал су мирољубиви Да не испадне нека србска пропаганда...сами муслимани се боје тих изворњака са блиског истока. Како се зове оно село код Бугојна које је насељено искључиво са вехабијама?Ја ти брате неби смио отићи тамо без пратње неког муслимана...нема шансе (а нисам кукавица, ишао сам и сам по бошњачким мјестима гдје се баш жестоко ратовало, али у то мјесто крај Бугојна неби имао храбрости да одем). Avaz, Slobodna Bosna Dani su ala vaš Kurir. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Јел овај Јусуф вехабија?On je musliman! Знам ја да је муслиман, мислио сам дал је традиционални муслиман (као ти) или је вехабија?Знам да има тих разлика... И шиити су муслимани, али се разликују од вас босанских много. A šta ili ko je to tradicionalni musliman?? "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Јел овај Јусуф вехабија? Јесте односно био је пошто је сада покојни. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Јел овај Јусуф вехабија?On je musliman! Знам ја да је муслиман, мислио сам дал је традиционални муслиман (као ти) или је вехабија?Знам да има тих разлика... И шиити су муслимани, али се разликују од вас босанских много. A šta ili ko je to tradicionalni musliman?? Па знаш ти то је умерени. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Традиционални муслимани су они из исламске заједнице БИХ. Дакле, Мустафа Церић и остали. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Традиционални муслимани су они из исламске заједнице БИХ. Дакле, Мустафа Церић и остали. I ef Zukorlić 0110_hahaha smej.gif 1405_love 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cheesy.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cheesy.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Да и на њега мислим. Мислим на ове "легалне" муслимане "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Што ви традиционални муслимани (умјерени) ибегавате назив вехабија?Ја вам препоручујем да не дозвољавате себи да вас људе мјешају са вехабијама, јер вехабије су представљење као терористи, фанатици итд...боље вам да се држите дистанце, то је мој савјет. Иначе био један Србин вехабија (Максим) из БН и планиро је атентат у Тузли, али хвала Богу, ухапшен је. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука