Jump to content

САБОРНОСТ

Оцени ову тему

Tanja

Препоручена порука

• 4 weeks later...

Moj novi "status" na fb i zelja da prestanemo da se bavimo nevaznim, DA, znam da su tu, DA, znam da ne spavaju, DA, znam da hoce da napadnu, DA, znam da lazu, DA, znam da nece prestati, DA, znam da boli, DA, znam da je stigao Deda Mraz, ali mi spavamo, a nemamo na to prava ako pomislimo, samo pomislimo da smo otvorili oci. Lako je ukazivati na pogresno ovo-ono, greske ovog-onog, ali sta nudimo, gde pozivamo, kome ce doci ako im ne pokazemo? Velika je odgovornost za drugog, za sebe, sluzimo u domenu svoje sluzbe. DA zena sam muza, DA majka sam dece, DA ud sam telu i zato ne mogu da spavam ako i jedna zena, majka, muz ili dete otpada, ne mogu da cutim, nemam na to prava... Zato zovem, a nisam ZOVA, da pokazemo da ima nacina, da od nas zavisi, da nema spavanja jer " Ne mogu kuci posle Liturgije" jer ne mogu a da ne kazem "Ukjuci se"-budi deo, jesi deo, ne moze bez tebe, ne mogu bez tebe, znas snagu"Jednog", ne zelis "Tesne cipele"-nisu tvoje, znas da "Carstvo Nebesko nije od ovog sveta, ali jeste u ovom svetu"... Mnogo je onih zbog kojih patimo jer nece da vide, a zele, znamo da zele i misle da "...cine sluzbu", kome...

Ako ste ikada imali dilemu Zasto bas Duhovna aristokratija, mozda ce ovo konacno razresiti. To nije pitanje elitizma, nekog statusa, ali jeste nacina, jedinog nacina da damo svoje najbolje i otvorite oci aristokratija je nacin, nacin svakog od nas, samo najbolje!

Liturgijska zajednica kao nacin XXI-og veka.

Kako se Vi ostvarujete kao Liturgijska zajednica? Pri kom Hramu? Ko nacalstvuje? Kako se izrazavate? Dajte da govorimo, pokazemo, uradimo. Na milion mesta da odjekne D.A.Liturgijska zajednica kao nacin XXI-og veka.

Kako se Vi ostvarujete kao Liturgijska zajednica? Pri kom Hramu? Ko nacalstvuje? Kako se izrazavate? Dajte da govorimo, pokazemo, uradimo. Na milion mesta da odjekne D.A.

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...