Небојша Јовановић Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=q106FVrQSuM Radost s visina - Thompson Sudbina je nekad puna zla i teska Pa se zivot tako cini kao greska Srecu treba zagrliti Dobar prema svima biti Samo ce od sebe Krenuti kod tebe Ti ne gubi nadu da ce biti bolje Pruzi ruke k nebu i kada si dolje Svi se sada promijenimo I bogu se obratimo Samo ce od sebe Krenuti do tebe Prospi na nas radost s visina Ucvrsti nam vjeru u tvog sina Odbaci satanu (sotonu) da te ne zavede Pruzi ruke Hristu (Kristu), neka te povede Tu slobodu bog ti nudi Ti odluci hrabar budi Dal ces stranom tamnom Il ces poci samnom Prospi na nas radost s visina Ucvrsti nam vjeru u tvog sina Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Хаха...Небојша слуша Томпсона kolce Ево да додам и ја... Томпсон- Нећу издат ја Бога никада Само да није усташоид...штета, има лијепих пјесама о Богу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Нећу издат ја, Бога никада Нећу угасит сунце које с неба сја Нећу због тебе, руку на себе Јер ти ме волиш и ти се молиш за мене kolce "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Хаха...Небојша слуша Томпсона Ево да додам и ја... Да јер битно је кава је порука шаље у овим песмама а мислим да је јасно да је порука хришћанска kolce политика овде није тема и његови политички ставови kolce Иначе ова песма нећу издант ја Бога никада говори о проблему самоубиства и да ми као хришћани немамо право на тај чин јер нисмо себи живот ни дали kolce Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Има он две-три лијепе пјесме о Богу. Дај Боже да и ми Срби почнемо слушати такву музику о Богу, а не пјесме типа "Пијем на екс, брзо брзо брзо ти мешаш гузом, мало виски мало кока кола...хехех и сличне". "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Православни метал...слава Богу, и на овај начин се шири реч Божија. dada "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Јовица Митровић- Свети Никола Sveti Nikola "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xIlkjiQ7RAQ Pocetak - Thompson (ovaj test na latinskom na in principio je prva glava jevandjelja po jovanu prvi stih)In pricipio erat verbum et verbum erat apud Deumet Deus erat verbumNa pocetku stvorio je svjetloi covjeka da Mu bude slikaevo ti pa vladaj zemljom pravednoPrvo vrijeme covjek bjese dobarbjese slika i prilika Bogasve dok nije htio puno viseNa svog brata digao je rukuotimao zemlju, latio se macaprevario svoga Oca i zagazi u grijehRefren 2xKise padaju, polja radjaju, djeca sanjaju nije nas ostavio BogI od tada covjek vara Bogana sve strane ratovi i drogakao da je Zemlja izgubljeni svijetSvadjaju se narodi i rasei proroci lazni zaludjuju masedjeca, vjera, tijelo, prodaje se sveNekad covjek bjese samo lovaca sad bliznjeg ubija za novacnapada i krade i svijetom sije strahRefren 2xTvoje rijeci izvrnuli, Bozek'o da s Vragom zive ispod kozene znaju za milost, ni za kajanjeA ja necu zivjet' u tom grijehunecu takav put za nasu djecuej da moze moja pjesma popraviti svijetObranimo ljubav, ona svima trebaprastanje i nada darovi su s nebapogledaj u oci Stvoritelju svomRefren 2xNije nas, nije nasnije nas ostavio Bog(2x)Refren 2x Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 - Znas li ko te ljubi silno - Znas li ko te ljubi silno, ko te cuva dan i noc, ko ti daje izobilno, da odolis vragu moc... Znas li ko ti zivot dao, oca,majku,brata tvog, i ko te je obasjao, svetim zrakom duha svog, znas li ko je umro za nas, na Golgoti znas li to, i radosti obecate, ko ti sprema znas li to, znas li ko te ljubi silno... Moras znati ko to cini, ko to tako ljubi nas, to je Gospod sa visine, to je Hristos svima spas Zato i ti,oh,seti se, pa mu srce svoje daj, kad mu skrivis zaplaci se, i zamoli oprostaj, u toj suzi pokajanja, zablistace Hristov sjaj, imaj u njeg' pouzdanja, otvorice tebi raj, znas li ko te ljubi silno... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Марко Булат - Молитва Господња "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Баја Мали Книнџа- Божић је "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Баја Мали Книнџа- 7. Јануар Baja mali Knindza-7 januar.wmv "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Браћа Бајић- Вера Православна Braca Bajic Vera Pravoslavna "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Браћа Бајић- Георгије мучениче Braca Bajic Georgije Mucenice "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Говори Господе (пјесма написана од владике Николаја) "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука