Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 On 20. 10. 2014. at 15:59, Aquilius Cratus рече Dao sam Lazaru sad da pregleda tvoj post. Kaže To su tata motori? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 On 20. 10. 2014. at 16:23, Jелена* рече А, реци ми, шта су то "фатамозгарије"? Kad nije najavljena mašta U principu kad bi čuo nešto potpuno van konteksta .... uvek ih pitam da mi objasne šta govore kao u ovom slučaju. (što ne znači naravno da ne volimo da maštamooooo ohhohhoooo volimooo ) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Па, које дете нема машту? Деца се томе не уче. Машта је њихов саставни део. Уживај у њиховим фантазијама, изјавама, закључцима... И сам ћеш много да научиш Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 On 20. 10. 2014. at 16:46, Jелена* рече Па, које дете нема машту? Деца се томе не уче. Машта је њихов саставни део. Уживај у њиховим фантазијама, изјавама, закључцима... И сам ћеш много да научиш Znam jelena upravo o tome i pišem Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 On 20. 10. 2014. at 16:46, Jелена* рече Па, које дете нема машту? Деца се томе не уче. Машта је њихов саставни део. Уживај у њиховим фантазијама, изјавама, закључцима... И сам ћеш много да научиш Podeli sa nama neki slučaj Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ух, имала бих да пишем и пишем... Али, хоћу, него, тренутно ме заокупило једно питање старије ћерке... Сад ћу да га напишем у мојој теми... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Тата, има ли код Господа на небу сока? Пита ме Васо, пуни 4 године у фебруару. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јануар 15, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2015 На Бадње вече сам водио сестрића (4) и сестричину (7) по пакетић у Цркву. Када смо кренули кући, сестрић је просјацима испред Цркве рекао:''Свети Сава стиже за пет минута, а ви га ту сачекајте!'' sHa_sarcasticlol Ромејац and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Moja cera, za koji dan 5 godina: "Mama, a kako covek stigne do Boge kad umre?" "Ko je rodio Bogu?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Tata biću dobar samo mi pusti onu igricu gde jedem ljude. tata: Hm.. pa kako ćeš biti dobar ako jedeš ljude gde si ti video da se ljudi jedu? Miloš: Pa dinosaurus jede ljude. (igrica) Tata: e sad vi meni recite šta da mu kažem? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 On 7. 2. 2015. at 18:43, Volim_Sina_Bozjeg рече Tata biću dobar samo mi pusti onu igricu gde jedem ljude. tata: Hm.. pa kako ćeš biti dobar ako jedeš ljude gde si ti video da se ljudi jedu? Miloš: Pa dinosaurus jede ljude. (igrica) Tata: e sad vi meni recite šta da mu kažem? Sine, tebe tata uvek voli i ti si uvek dobro dete, samo je nekad tvoje ponasanje neprihvatljivo a njega ne treba da korigujes zato da bi se meni svidelo a narocito ne zato da bi dobio da igras igricu, vec da bi tebi bilo lepse u zivotu. A ekran je laza, i sve sto na njemu vidis je laz (osim onoga sto ti ja pustim-to se ne dovodi u pitanje). Dinosaurusi su odavno izumrli, i nikad se nisu ni sreli sa ljudima (doduse, ovo ipak ne uzimaj zdravo za gotovo, ali cak i da jesu, pre ce biti da su ljudi njih jeli, zato sto su bili tehnoloski napredniji). I evo za kraj, tata ti obecava da ce izbrisati tu igricu sa kompjutera/telefona, da ne bi ni dolazio u iskusenje da je igras. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 On 8. 2. 2015. at 17:38, Dijasporka рече (osim onoga sto ti ja pustim-to se ne dovodi u pitanje) nasmejah se Dobri saveti! Hvala sto volis ovakve stvari. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 On 8. 2. 2015. at 22:39, Volim_Sina_Bozjeg рече nasmejah se Dobri saveti! Hvala sto volis ovakve stvari. Hehe pa meni je super da zamisljam kako bih deci odgovorila na neke zamisljenje situacije...a onda se nadjem u nebranom grozdju kad mi spreme sacekusu necim potpuno neocekivanim Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 On 8. 2. 2015. at 22:42, Dijasporka рече Hehe pa meni je super da zamisljam kako bih deci odgovorila na neke zamisljenje situacije...a onda se nadjem u nebranom grozdju kad mi spreme sacekusu necim potpuno neocekivanim И ко сад сме да каже, да нисмо брат и сестра, кад очигледно делимо исту судбину Dijasporka and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 On 8. 2. 2015. at 22:46, Volim_Sina_Bozjeg рече И ко сад сме да каже, да нисмо брат и сестра, кад очигледно делимо исту судбину Ih, nemoj da se neko usudio Volim_Sina_Bozjeg and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука