Михајло Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Па Брате ово је у свету национализам.. То што је код нас такву мисао узурпирало пар фрустираних деришта...није разлог да ми измишљамо неке нове појмове... Зато треба гласно нагласти када се неки крију из национализма и назвати их правим именом..шовинисти... Оградити се од њих...и изопштити... 0110_hahaha Али битно је да се ми разумемо...Брате! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Па то ти причам. Само што није ријеч о пар деришта, него о цјелокупној свјетској јавности. Данас људи немају ни времена ни навике да критички размишљају односно да анализирају све што им се сервира преко средстава информисања и ту је велики проблем. Треба користити тактику непријатеља и у јавној комуникацији се служити њиховом терминологијом: они су у ратовима 10.000 километара од властите куће "патриоте", а људи који бране своје домове и којима гину ближњи и остају инвалиди су "националисти", "фанатици" и сл. Треба бити мудар. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 твом другару боље иду језици... 4chsmu1 није проблем у језику порблем је што смо сви поготово ви мало старији комунистички затровани на овај или онај начин хтјели то признати или не... то доказују и ове твоје ријечи "српски краљ" на " енг менталитету" јест он сам није хтио да се врати и намјерно је оставио ссаму СРбију па је Тито био владар спаситељ... а шта је требало да заврши или упише да студира можда Филозофију на БГУ-ту, тих година?? како неко да буде "баја" кад га са свих страна ударају по прстима куд год да мрдне, наравно осим наше Свете Цркве. питаш ли се што је ЊКВ Принц Престолонаследник у својим годинама, што лијепо не буде "БАЈА" прогласи се преко ноћи за Краља Србије у јулу региструје партију , почне да лобира и у октобру узме изборе и Србија МОНАРХИЈА .... на би највише волио овакав сценарио.. али не иде то тако брате драга што се тиче комуниста ако ти смета како сам их назвао ево исправићу се КОМУНИСТИ СУ ЉУДИ у којима обитава САТАНА!!! брате мој драги, мораш прво да ме упознаш или да прочиташ неке моје ставове или да сазнаш нека моја познанства и контакте па да ми кажеш да сам мало отрован комунизмом 0110_hahaha smej.gif smej.gif а да ме дисквалификујеш одокативном методом, био би први коме је то успело smej.gif smej.gif klapklapпроблем језика је начин размишљања, а то би знао да течно говориш неки страни језик и разумео би колико другачије неко МОРА да размишља и какве мисли може или не може да отелотвори другим језиком. ПОГОТОВО кад ти је матерњи страни језик winter чему одмах наспрамност тите и краља, сем да мене оптужиш за комунизам или да покажеш нечију надмоћност или униженост по неком питању? људи су обојица, радили шта су знали и умели и што су мислили да је најбоље, како год ти доживљавао нечија дела а нечија фаворизовао по емотивном или когнитивном аспекту своје личности и призме посматрања. а за све је потребно двоје и то их чини само двају лицима једног те истог новчића 0110_hahaha баја је управо онај који се не обазире на пацке и парадигму 5 мајмуна - то је оно што га чини бајом. сви остали нису баје, јер је то ексклузивна дефиниција бајинства ekstra имаш неке снове како функционише свет, а монархија не задовољава најмање три основна услова у савременом добу и потребна јој је подршка народа, што је већ не чини монархијом него уставном монархијом у најмању руку. дакле, промашено је да причамо да ће се народ изнебуха клањати макар коме, тај то данас МОРА дебело да заслужи. лепо си се излупетао са тим да у комунистима обитава сатана, ај сад у ћошак да се оладиш smej.gif smej.gif smej.gif ни на једно од неколико питања ниси одговорио... за некаке дефиниције нисам те ни питао, не зна језик,није својом вољом рођен тамо где јесте и није својом вољом одрастао тамо гдје јесте. ни у једном тренутку нисам мислио да си ти лично комунистички затрован, да су ђаволи јесу и то оне најгоре врсте, ато што ти за њих говориш и ским их поредиш управо су ријечи титових пионира, низ књига написан је о злочинима комуниста над Србима, низ фотографија. комунисти су убијали Србе 55 год, тихо и полако као да једе мрак, колико СРба само КРцун однесе Богу на исповјед на души својој?! сад још испаде да Краљевска породица није нисшта урадила за народ? лупетати могу колико хоћу немој онда да полемишеш ја тебе нисам вријеђао на било који начин, 18.000 твојих порука и још ниси на учио да будеш мање дрзак у дискусијама. а што се тиче тог ћошка http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8Woapvsb_GM уздравље winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Национализам је нормалан у свакој земљи,једино у нашој није.Дозвољен је у земљама које пљују по србском национализму?Светосавски национализам је једини пут.А Христос да буде центар?То по мени може овако да се каже,свакоме од нас кад нам је Христос центар,то значи да је и држави центар Христос.Само је потребно да се народ преобрати у Христа,љубављу према домовини и свом брату Србину,остало је лако! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 немој молим те да сада наспуте оне комунистичке флоскуле типа "какав Српски краљ , такав му је и српски језик" итд Језик је основа сваке културе. Чији је он краљ ако не зна српски језик? Срамота је кад обичан србин, грађанин, заборави свој језик, а камоли краљ! нећу да полемишем даље, видим да не вриједи, он је крив што у Србију није могао и што је учио енглеску школу и енг културу, видим ови наши што данас оду преко гране за 3 мјесеца не знају како је каже нека ријеч на српском, такав народ нема право да му замјера било шта. ПА браћо моја рођен је тамо,без икаквог додира са Србијом где би добио Пожаревац минимално да је само нос помолио до границе са Словенијом! не можете му замјерити језик није то уреду и Владика Сава Славонски слабије говори српски (рођен и одрастао у САД) чак се и један дио Свете литургије изговара на енглеском ... па шта ?!какав је такав је НАШ ЈЕ!!! ПОТМАК СРПСКОГ ВОЖДА КАРАЂОРЂА ПОТОМАК ВЕЛИКОГ КРАЉА ПЕТРА ОСЛОБОДИОЦА, ПОТОМАК МУЧЕНИЧКИ ПОСТРАДАЛОГ КРАЉА АЛЕКСАНДРА УЈЕДИНИТЕЉА, ПОТОМАК КРАЉА ПЕТРА ДРУГОГ ПЉУЈЕМО ЛИ НА ЊЕГА ПЉУЈЕМО НА СВЕ ЊИХ!!! опет понављам КАКАВ-ТАКАВ НАШ ЈЕ БОЉЕ НЕМАМО!!! :group111: неканалисане емотивне болећивости и заклањања иза материнске сукње ће нам доћи главе gringrin :group111:тај човек је у Србији откад? Line 2: две деценије кажеш? иде около без преводиоца и само клима главом кад му се људи просто обрате? аха, а што се није потрудио нимало да научи језик? ма чекај, полако, његови преци те ово те оно, него шта је он и ко је он, јел се потрудио барем да учини једну основну барујеру да премости између себе и народа - ЈЕЗИК? кажеш не уме да бекне, аха ... па не чујем, не разумем ја шта прича он синко, звучи ко странац ... кажеш наш краљ ... ама где бре наш краљ, иза овог енглеза или ко је тај? ма како енглез краљ, куд си то видо у срба? кажеш одрастао тамо, па није ни чудо што тако наказно прича српски ... ал чекај зар не рече да је у Србији две деценије? go to Line 2. јес наш, ал ко да је њи'ов. :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Ја причам о Хришћанима не о "Хришћанима"не бих седео на Судијином месту gringrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Ја искрено не видим превелику разлику у менталитету скојеваца, омладине ЛДП, геј активиста, турбо-ревнитеља и националиста. Сви редом су острашћени људи и (што је редовно последица страсти) оптерећени мржњом према свему изван властитог видокруга. јес вала, мада се слажем са Црквом да је УВЕК десно горе него лево. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Национализам је нормалан у свакој земљи,једино у нашој није.Дозвољен је у земљама које пљују по србском национализму?Светосавски национализам је једини пут.А Христос да буде центар?То по мени може овако да се каже,свакоме од нас кад нам је Христос центар,то значи да је и држави центар Христос.Само је потребно да се народ преобрати у Христа,љубављу према домовини и свом брату Србину,остало је лако!по теби сви су оболели у кривоћу погледа, па није ни чудо што не разикују истину од лажи.САМО! bleh facenew22222222 facenew22222222 твом другару боље иду језици... facenew22222222 није проблем у језику порблем је што смо сви поготово ви мало старији комунистички затровани на овај или онај начин хтјели то признати или не... то доказују и ове твоје ријечи "српски краљ" на " енг менталитету" јест он сам није хтио да се врати и намјерно је оставио ссаму СРбију па је Тито био владар спаситељ... а шта је требало да заврши или упише да студира можда Филозофију на БГУ-ту, тих година?? како неко да буде "баја" кад га са свих страна ударају по прстима куд год да мрдне, наравно осим наше Свете Цркве. питаш ли се што је ЊКВ Принц Престолонаследник у својим годинама, што лијепо не буде "БАЈА" прогласи се преко ноћи за Краља Србије у јулу региструје партију , почне да лобира и у октобру узме изборе и Србија МОНАРХИЈА .... на би највише волио овакав сценарио.. али не иде то тако брате драга што се тиче комуниста ако ти смета како сам их назвао ево исправићу се КОМУНИСТИ СУ ЉУДИ у којима обитава САТАНА!!! брате мој драги, мораш прво да ме упознаш или да прочиташ неке моје ставове или да сазнаш нека моја познанства и контакте па да ми кажеш да сам мало отрован комунизмом :group111: :group111: а да ме дисквалификујеш одокативном методом, био би први коме је то успело facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222проблем језика је начин размишљања, а то би знао да течно говориш неки страни језик и разумео би колико другачије неко МОРА да размишља и какве мисли може или не може да отелотвори другим језиком. ПОГОТОВО кад ти је матерњи страни језик facenew22222222 чему одмах наспрамност тите и краља, сем да мене оптужиш за комунизам или да покажеш нечију надмоћност или униженост по неком питању? људи су обојица, радили шта су знали и умели и што су мислили да је најбоље, како год ти доживљавао нечија дела а нечија фаворизовао по емотивном или когнитивном аспекту своје личности и призме посматрања. а за све је потребно двоје и то их чини само двају лицима једног те истог новчића gringrin баја је управо онај који се не обазире на пацке и парадигму 5 мајмуна - то је оно што га чини бајом. сви остали нису баје, јер је то ексклузивна дефиниција бајинства facenew22222222 имаш неке снове како функционише свет, а монархија не задовољава најмање три основна услова у савременом добу и потребна јој је подршка народа, што је већ не чини монархијом него уставном монархијом у најмању руку. дакле, промашено је да причамо да ће се народ изнебуха клањати макар коме, тај то данас МОРА дебело да заслужи. лепо си се излупетао са тим да у комунистима обитава сатана, ај сад у ћошак да се оладиш :bla: bleh bleh ни на једно од неколико питања ниси одговорио... за некаке дефиниције нисам те ни питао, не зна језик,није својом вољом рођен тамо где јесте и није својом вољом одрастао тамо гдје јесте. ни у једном тренутку нисам мислио да си ти лично комунистички затрован, да су ђаволи јесу и то оне најгоре врсте, ато што ти за њих говориш и ским их поредиш управо су ријечи титових пионира, низ књига написан је о злочинима комуниста над Србима, низ фотографија. комунисти су убијали Србе 55 год, тихо и полако као да једе мрак, колико СРба само КРцун однесе Богу на исповјед на души својој?! сад још испаде да Краљевска породица није нисшта урадила за народ? лупетати могу колико хоћу немој онда да полемишеш ја тебе нисам вријеђао на било који начин, 18.000 твојих порука и још ниси на учио да будеш мање дрзак у дискусијама. а што се тиче тог ћошка http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8Woapvsb_GM уздравље facenew22222222 колико видим, једино питање које сам прескочио је а шта је требало да заврши или упише да студира можда Филозофију на БГУ-ту, тих година??какве то везе има са овом причом?и никако да укапирам што је вама потребан дијапозитив да би обитавали у мишљењу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 јел се неко сећа наслова? gringrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 јел се неко сећа наслова? 0102_laugh 0110_hahahaоно за факултет сам питао јер си навео нешто као "завршио енглеску војну школу" школу или том слично. па сам само питао да ли је требало да упише Београдски Унив. у то вријеме? то је све... здраво ми буди 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Мене је срамота кад видим да неко пљује пљује нашу краљевску породицу!!! srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Пљује и на Христа,али то ће горе да се разреши,а ко ће да разреши ово наше на земљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Мене је срамота кад видим да неко пљује пљује нашу краљевску породицу!!! :bla:ма најбоље да су безгрешни и свети клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Пљује и на Христа,али то ће горе да се разреши,а ко ће да разреши ово наше на земљи.исто. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Ne znam šta je komplikovano, Srbi su stvorili državu i definišu je, oni su jedini ustavotvoran narod u Srbiji. Otkad su to gradjanska prava vezana za etnicku skupinu? Svi gradjani Srbije sa pravom glasa su stvorili drzavu, za Ustav smo svi glasali na referendumu, i nazalost on je skrojen po meri vecinske etnicke skupine, zanemarujuci jedan od osnovnih postulata moderne demokratije a to je postovanje prava manjine (ne striktno manjinA, vec one manjinE koja je glasala protiv Ustava kakav je tada predlozen). da odlicno tako treba sve popisati i u ustav uvesti ,jel tako mislis ,kako bi bilo da pogledaju svi sto traze nesto sta mogu uraditi za srbiju drzavu da bude bolje svima sto zive u njoj,sve drugo je tu vec,sloboda svi imaju ista prava a sto se nekim cudom srbija zove tako i srbi u njoj to je problem pojedinaca sto bi trebali svaki sa sobom se pozabaviti a ne sa srbijom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука