Aristotel Написано Јануар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Tko nije pročitao ovu temu - još uvijek može. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Tko nije pročitao ovu temu - još uvijek može. dada zasto ne odgovorite vladanu ? ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Морам да приметим да ми поступак канонизације у римокатоличкој цркви делује као неки правно-административни посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Морам да приметим да ми поступак канонизације у римокатоличкој цркви делује као неки правно-административни посао. Па у РКЦ све се јуридички схвата,чак и у сфери духовности...Нема благодати,па се тако мора... Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Јануар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 zasto ne odgovorite vladanu ? Pa odgovorio sam na sva pitanja. A što Vladan, kao i neki drugi, neke stvari ne prihvaća - to je njegov (njihov) slobodan izbor. Evo još dopuna o neraspadanju tijela svetaca: Ovaj vedeo je samo prvi u nizu. Na YouTube možete vidjeti daljnje nastavke, kao i druge slične, te snimke koje se odnose na pojedine svece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Март 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Ovdje imate dokumentarni film o ovoj temi: https://www.pouke.org/forum/topic/25313-put-do-%C4%8Duda-progla%C5%A1enje-svetaca-dokumentarni-film/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука