srdjan9876 Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Ipak, veb dizajn je samo delić njegovih interesovanja koji ga čine krajnje specifičnim u odnosu na ostale sveštenike i monahe SPC. Otac Ivan je veliki ljubitelj rok muzike, ali i bivši bubnjar i pevač… Ovogodišnji gran pri drugi je trofej koji je Cvetković sa svojim timom dobio za ovaj portal. Godinu dana ranije, osvojili su prvo mesto u kategoriji institucionalnih sajtova. Otkud jedan sveštenik u ovoj priči, objasnio nam je otac Ivan lično. - Bavimo se Crkvom na krajnje specifičan i moderan način. Otvoreni smo i za vernike drugih vera i ateiste, kojih ima i među moderatorima našeg foruma, na kojem imamo 3.000 aktivnih članova. Imamo i jaku mrežu na „fejsbuku“, sa više od 100.000 članova u četrdesetak grupa, zahvaljujući čemu ostvarujemo izuzetnu interakciju s ljudima. Bogu hvala, ovde smo uspeli mnoge mlade ljude da izvučemo iz pakla droge, sekti i belog roblja. Ova nagrada je potvrda našeg rada - kaže on. Zahvalan i podrzavam i odobravam i HVALA DOBRI IVANE! 1405_love bendoff :bla: 4chsmu1 Svima se redom hvalim i JAKO SAM PONOSAN STO SAM MODERATOR OVOG FORUMA i srecan sam zbog uspeha! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Задовољство је обострано 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Децембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Ipak, veb dizajn je samo delić njegovih interesovanja koji ga čine krajnje specifičnim u odnosu na ostale sveštenike i monahe SPC. Otac Ivan je veliki ljubitelj rok muzike, ali i bivši bubnjar i pevač… Ovogodišnji gran pri drugi je trofej koji je Cvetković sa svojim timom dobio za ovaj portal. Godinu dana ranije, osvojili su prvo mesto u kategoriji institucionalnih sajtova. Otkud jedan sveštenik u ovoj priči, objasnio nam je otac Ivan lično. - Bavimo se Crkvom na krajnje specifičan i moderan način. Otvoreni smo i za vernike drugih vera i ateiste, kojih ima i među moderatorima našeg foruma, na kojem imamo 3.000 aktivnih članova. Imamo i jaku mrežu na „fejsbuku“, sa više od 100.000 članova u četrdesetak grupa, zahvaljujući čemu ostvarujemo izuzetnu interakciju s ljudima. Bogu hvala, ovde smo uspeli mnoge mlade ljude da izvučemo iz pakla droge, sekti i belog roblja. Ova nagrada je potvrda našeg rada - kaže on. Zahvalan i podrzavam i odobravam i HVALA DOBRI IVANE! 0409_feel dada stadaradim Svima se redom hvalim i JAKO SAM PONOSAN STO SAM MODERATOR OVOG FORUMA i smej.gif sam zbog uspeha! Aj da se organizujemo pa da agitujemo da te postave za Admina, kad si toliko srećan... 4chsmu1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука