Jump to content

Sajber pop voli rok-Otac Ivan Cvetković

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ipak, veb dizajn je samo delić njegovih interesovanja koji ga čine krajnje specifičnim u odnosu na ostale sveštenike i monahe SPC. Otac Ivan je veliki ljubitelj rok muzike, ali i bivši bubnjar i pevač…

Ovogodišnji gran pri drugi je trofej koji je Cvetković sa svojim timom dobio za ovaj portal. Godinu dana ranije, osvojili su prvo mesto u kategoriji institucionalnih sajtova. Otkud jedan sveštenik u ovoj priči, objasnio nam je otac Ivan lično.

- Bavimo se Crkvom na krajnje specifičan i moderan način. Otvoreni smo i za vernike drugih vera i ateiste, kojih ima i među moderatorima našeg foruma, na kojem imamo 3.000 aktivnih članova. Imamo i jaku mrežu na „fejsbuku“, sa više od 100.000 članova u četrdesetak grupa, zahvaljujući čemu ostvarujemo izuzetnu interakciju s ljudima. Bogu hvala, ovde smo uspeli mnoge mlade ljude da izvučemo iz pakla droge, sekti i belog roblja. Ova nagrada je potvrda našeg rada - kaže on.

Zahvalan i podrzavam i odobravam i HVALA DOBRI IVANE!  ;)

1405_love      bendoff    :bla:      4chsmu1

Svima se redom hvalim i JAKO SAM PONOSAN STO SAM MODERATOR OVOG FORUMA i srecan sam zbog uspeha!

Подели на овим сајтовима

Ipak, veb dizajn je samo delić njegovih interesovanja koji ga čine krajnje specifičnim u odnosu na ostale sveštenike i monahe SPC. Otac Ivan je veliki ljubitelj rok muzike, ali i bivši bubnjar i pevač…

Ovogodišnji gran pri drugi je trofej koji je Cvetković sa svojim timom dobio za ovaj portal. Godinu dana ranije, osvojili su prvo mesto u kategoriji institucionalnih sajtova. Otkud jedan sveštenik u ovoj priči, objasnio nam je otac Ivan lično.

- Bavimo se Crkvom na krajnje specifičan i moderan način. Otvoreni smo i za vernike drugih vera i ateiste, kojih ima i među moderatorima našeg foruma, na kojem imamo 3.000 aktivnih članova. Imamo i jaku mrežu na „fejsbuku“, sa više od 100.000 članova u četrdesetak grupa, zahvaljujući čemu ostvarujemo izuzetnu interakciju s ljudima. Bogu hvala, ovde smo uspeli mnoge mlade ljude da izvučemo iz pakla droge, sekti i belog roblja. Ova nagrada je potvrda našeg rada - kaže on.

Zahvalan i podrzavam i odobravam i HVALA DOBRI IVANE!  :(

0409_feel      :(    dada      stadaradim

Svima se redom hvalim i JAKO SAM PONOSAN STO SAM MODERATOR OVOG FORUMA i smej.gif sam zbog uspeha!

Aj da se organizujemo pa da agitujemo da te postave za Admina, kad si toliko srećan... 4chsmu1

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...