Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Један занимљив детаљ са церемоније доделе награда. Док су поједини( ретки изузеци) негодовали када сам им се обратио са `Помаже Бог, драга браћо и сестре`, посланик ДС Срђан Миливојевић, некадашњи отпораш ако се сећате, нам је пришао и затражио благослов, пољубио дакле руку и заинтересовао се за наш пројекат. Када смо му укратко описали о чему је реч, рекао је да ће нас обавезно посетити.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

????? ???????? ????? ?? ?????????? ?????? ???????. ??? ?? ????????( ????? ???????) ?????????? ???? ??? ?? ?? ??????? ?? `?????? ???, ????? ????? ? ??????`, ???????? ?? ????? ???????????, ????????? ??????? ??? ?? ??????, ??? ?? ?????? ? ???????? ?????????, ??????? ????? ???? ? ????????????? ?? ?? ??? ????????. ???? ??? ?? ??????? ??????? ? ???? ?? ???, ????? ?? ?? ?? ??? ???????? ????????.

Постављена слика

???? ??? ?? ???? ?? ????????? ?? ???? ????????????! ?? ??? ???????? ????? ???? ?? ????....??? ????? ??? ?? ??????? "?????"........?? ??? ??? ??????? !   dada

????? ???? ?? ???!  ???? ?? ?? ?????? ?? ?????????? ?????????....

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

?? ?? ?????? ??? ??? ??????.

???? ??? ????! ? ?????? ?????? 3 ??????? ? ???? ?? ???????! ?????? ??????? ? ???? ?? ????!!!!   dada 1405_love

?? ???? ??? ? ???? ?? ??? ????...???????  joooj

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

????? ???????? ????? ?? ?????????? ?????? ???????. ??? ?? ????????( ????? ???????) ?????????? ???? ??? ?? ?? ??????? ?? `?????? ???, ????? ????? ? ??????`, ???????? ?? ????? ???????????, ????????? ??????? ??? ?? ??????, ??? ?? ?????? ? ???????? ?????????, ??????? ????? ???? ? ????????????? ?? ?? ??? ????????. ???? ??? ?? ??????? ??????? ? ???? ?? ???, ????? ?? ?? ?? ??? ???????? ????????.

Постављена слика

??...????????????  dada

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, да... Он је, иначе, једном приликом одржао једно врло интересантно предавање код о.Милића. Ја сам се врло пријатно изненадио... Иначе, није тада дигнута толика гужва као једно друго предавање код о.Милића dada

Подели на овим сајтовима

Пази кад не могу да биливујем ни ја.

Само , зашто су негодовали на поздрав, па ште сте требали рећи :"Хелоу".

Или тако нешто фенси.

Е стварно смо заостали и за западом и за истоком.

Подели на овим сајтовима

????????, ????? ????? 0110_hahaha

?????????

dada 1405_love joooj

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ??? ?? ???? ?? ????????? ?? ??.

???? , ????? ?? ?????????? ?? ???????, ?? ??? ??? ??????? ???? :"?????".

??? ???? ????? ?????.

? ??????? ??? ???????? ? ?? ??????? ? ?? ???????.

???????? `??????` (??)??????? ???? ???? ?? ????????? ?? ??? `???`, ??? ?? ?? ????? ???????. ???? ??? ?? ?????? ?????, ?? ?? ???? ????? ?.?????, ??????? ?????? ????????? ??? ???? ?????????? ?? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

???? ??? ?? ???? ?? ????????? ?? ??.

???? , ????? ?? ?????????? ?? ???????, ?? ??? ??? ??????? ???? :"?????".

??? ???? ????? ?????.

? ??????? ??? ???????? ? ?? ??????? ? ?? ???????.

???????? `??????` (??)??????? ???? ???? ?? ????????? ?? ??? `???`, ??? ?? ?? ????? ???????. ???? ??? ?? ?????? ?????, ?? ?? ???? ????? ?.?????, ??????? ?????? ????????? ??? ???? ?????????? ?? ???? ?????.

??????????...  :smiley:

Подели на овим сајтовима

Sve cestitke i da Bog da da dogodine bude jos vise predstavnika u mantiji...pa mozda neko i otpozdravi na Pomaze Bog... crvenilo

Bravo za moderaciju.... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Како беше гласи обећање???

Следеће године у три категорије (чини ми се).

Подели на овим сајтовима

Pokajnice,i ja se slazem sa tobom!U Srbiji,nazalost,nista nije tako opasno kao uspeh.To niko ne oprasta!

??? ??????????, ?? ?? ??? ????? ? ????? ?? ?? ?? ?? ???????!

??? ?? ? ?? ??????? ???? ???? ???? ?????????????, ?? ??? ????????? ? ???? ????????  0110_hahaha ;):)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...