ribar Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Taj mali Misa zovem ga mali, jer je stvarno dosta mladji od mene kao i njegov ortak u poslu istih godina(neka mi prasta sto trenutno ne mogu da se setim imena),su nam bukvalno stvorili ovo sto imamo.Svi mi smo imali ideje,ali oni su ti koji su ih sprovodili u delo.Ideja za ,,pouke.org" je razradjivana u jednoj kafani gde sam pio samo ja,Otac Ivan je pisao,cepao i ponovo pisao, a ova deca su nas samo gledala i odradila bolje i nego sto smo zamislili. Ne mogu ovdе zaboravitii ni Oca Gorana koji je osmislio ovaj sajt onakvim kakav je danas zajedno sa Ocem Ivanom kao ni Svetlanu i Zeljka i mnoge druge za koje znam da mi nece zameriti , a deo svoje duse su ugradili u ovaj sajt Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Taj mali Misa zovem ga mali, jer je stvarno dosta mladji od mene kao i njegov ortak u poslu istih godina(neka mi prasta sto trenutno ne mogu da se setim imena),su nam bukvalno stvorili ovo sto imamo.Svi mi smo imali ideje,ali oni su ti koji su ih sprovodili u delo.Ideja za ,,pouke.org" je razradjivana u jednoj kafani gde sam pio samo ja,Otac Ivan je pisao,cepao i ponovo pisao, a ova deca su nas samo gledala i odradila bolje i nego sto smo zamislili. ????? ???? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 И Достојевски је тако по крчмама. 0104_cheesy писао цјепао, писао.... ал што је писао, алал вера! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ?????????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ? 20? ? ????????? ????? ????????, ??? ???? ?? ???, ?? ??????, ???? 3 ????? ???? ?? ? ?????????? ????? ?????. ???????? ?????? ? ??????????? ??????????, ????? ??... Bas lepo,a ko odlazi kao predstavnik foruma ?Da li je predvidjena neka nagrada?Mi navijaci smo uz Vas!!! navijanje navijanje navijanje ?.????, ?? ? `???????????` ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ??? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ????-????. ????? ??? ???? ???? ????? ??? ????? ????????? ?? ?? ???? ? ??? ????? `???? ??????` 0202_238 . ??????? ?? ?? ??????? ???? ?? ????? ????????, ????? ?? ???????? ??? ????? ????? ?? ???? ?????????? klapklap confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Да не буде као са Џоџом pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ??????! ??????? ??????????? ?? ??????????, ????? ?? ??????, ??? ?????? ???? ??? ???? ????! ???? ?????? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ????? ????? ?? ? ?????? ??? ????????? ???? ???? ???? ??? ?????? ????? ??? ??????. ?????? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??? ???? ?? ?????????? ???? ???????, ??? ???? ????? ????? ???? ?????? ???????????, ???????????, ????? ??????... ???? ?? ?? ????????? ???, ?? ??????? ?????? ? ?? ??????? ? ??????? ??? ? ????? ???????????... ???????? ??? ?????? ???????????? ???? ?? ???? ??????????! ?? ???????? ??? ??? ?????????? ??????, ???????? ??? ????? ?? ???? ???? ???? ?????? ???? ??? ?????, ? ???? ???? ? ??????? ???? ?? ??????? ?????????, ???????, ??????????... ?? ??? ????! ?????? ?? (?? ????? ?????) ?? ???? ????????????? ???? ??????? ? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????! ???????? ?????! ????? ????? ?? ???? ????? ????? ???? ????? ? ??????! klapklap confused navijanje navijanje ????? ? ?? ???? ?? ?? ??????, ???? ??? ??? ??? ?????? ????? ????? ???????, ??????????? ?? ?? ? ?????????? ?????????? ? ?? ??????? ??? ???? ???????? navijanje клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Хвала Медо, надам се и да други размишљају ко ти... збијмо редове! 0202_238 8084.gif 8084.gif 8084.gif И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Pokajnice,i ja se slazem sa tobom!U Srbiji,nazalost,nista nije tako opasno kao uspeh.To niko ne oprasta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Kad stizu NASI FORUMASI sa dodele nagrade jedva cekam da vidim slike Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Prvi su vec pristigli bleh Ovo su slike sa mog aparata http://picasaweb.google.com/rmisar/WebFest2009 Uskoro i slike od O. Gorana Hvala svima koji su glasali! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Slike su super,ali ja kao stari materijalista stalno gledam da vidim koverat,sta cu jace je od mene 0104_cheesy. Salim se i zahvaljujem svima koji su svojim glasom pomogli da osvojimo ovu titulu. Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Слике су кул!!!! Слава Богу за све! bleh eheeeej 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Slike su super,ali ja kao stari materijalista stalno gledam da vidim koverat,sta cu jace je od mene 0104_cheesy. Salim se i zahvaljujem svima koji su svojim glasom pomogli da osvojimo ovu titulu. ? ?? ???????! bleh ??? ???? ???? ??????????? ?????????? ?? ????????? ??? ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Испуњен сам радошћу, слике су супер bleh eheeeej Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Premda sam u ozbiljnom neslaganju sa o. Goranom i jos nekim urednicima ovog foruma, zakopao bih [bar na kratko] ratnu sekiru: sta da radim osim da cestitam :smiley: Lepo: svaka cast. :smiley: Slike su super, ali ja kao stari materijalista stalno gledam da vidim koverat, sta cu jace je od mene 0104_cheesy. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука