чтец Филип Написано Новембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 Иначе, наш Фића, најпознатији чтец СПЦ је преко својих група на фејсбуку послао више од 3.000 позива пријатељима за гласање. Понављам, треба имати у виду да смо ми један од неколико православних сајтова на такмичењу вебфеста, али са најизгледнијим могућностима да остваримо добар резултат. Зато, гласајмо за православље! leteti leteti leteti Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 Koначно сам укапирао и успео сам да ГЛАСАМ leteti Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Драги пријатељи и посетиоци Православног интернет портала Поуке.орг и форума Живе Речи Утехе, Обавештавамо Вас да је портал Поуке.орг, за сада врло успешан на web festu 2009, најпрестижнијем такмичењу интернет ресурса у региону. Од преко 1500 пријављених презентација, Поуке.орг заузима следећа места: Институционални- 2 место Форум- 3 место Едукативни- 4 место Забавни- 4 место. Свима коју су гласали, Модерација портала Поуке.орг се од срца захваљује, а онима који нису још учинили упућујемо молбу и позив да то учине, тако што ће отићи на Поуке.орг и гласати, јер смо на прагу великог успеха православне речи на интернету. Гласање траје до понедељка, 23. новембра у 23:59 . Сва обавештења су овде: https://www.pouke.org/strana/18/Najperspektivniji+pravoslavni+portal+na+Web+festu/ Хвала што сте издвојили ваше време и гласали за православну реч на интернету. Ваша Модерација P.S. За све непознаниости у вези гласања, обратите се на добро познат мејл [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ИЗУЗЕТАН УЧИНАК!!!!! ____________________________________ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ..АЛИ ЈЕ ЈОШ МАЛО ПОТРЕБНО! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: SAMO NAPRED!!! :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Гласајмо, браћо и сестре! Још мало фали да будемо први! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Гласао сам у све четири категорије. Не свиђа ми се само што се сајт налази у категорији 'Забава' јер не служи (и не би требао да служи) за забаву. П.С. Ех, кад ја не бих нашао неку замерку... 0104_cheesy Свако добро од Господа браћо и сестре. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ?????? ??? ? ??? ?????? ??????????. ?? ????? ?? ?? ???? ??? ?? ???? ?????? ? ?????????? '??????' ??? ?? ????? (? ?? ?? ?????? ?? ?????) ?? ??????. ?.?. ??, ??? ?? ?? ??? ????? ???? ???????... 0104_cheesy ????? ????? ?? ??????? ????? ? ??????. ??, ? ????? ?? ?????, ???? ??? ???? ?? ??????, ??? ???? ?? ?????. ??? ? ?????????- ???? ?? ??????, ??? ?????. ???? ??? ??????????, ??? ?????, ?? ??????? ??????? ?? ???????????????, ???? ??? ????? ??????? ????????. ??? ???? ? ??????? ???????????????? ?????????, ??? ???????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ??? ???? ? ??????? ???????????????? ?????????, ??? ???????????. dada ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Ali,braco,priznajte da ga Izida ponekad napravi zabavnim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Ali,braco,priznajte da ga Izida ponekad napravi zabavnim. ? ??????, ?? ?? ??? ???????? ???? dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Ма куд би ми без Изидкиног кутка, било би тмурно и непрозирно ко у реци без белутка. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ?? ??? ?? ?? ??? ????????? ?????, ???? ?? ?????? ? ?????????? ?? ? ???? ??? ???????. 1405_love ????! klapklap ?????! 1405_love??, ????? ??? ????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Трећи смо на форуму,други на институционалним сајтовима,трећи смо на едукативним и четврти на забавним https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif Ово је највећи успјех једне Православне презентације до сад,зато не жалите да гласате и тастатуре у руке 0442_feel пс:јављено нам је да постоји неки проблем у вези гласања зато пробајте сјутра ако не будете успјели данас.Хвала вам у име модерације. овдје су све потребне информације: https://www.pouke.org/strana/18/Najperspektivniji+pravoslavni+portal+na+Web+festu/ pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука