Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Иначе, наш Фића, најпознатији чтец СПЦ је преко својих група на фејсбуку послао више од 3.000 позива пријатељима за гласање.

Понављам, треба имати у виду да смо ми један од неколико православних сајтова на такмичењу вебфеста, али са најизгледнијим могућностима да остваримо добар резултат. Зато, гласајмо за православље!

leteti leteti leteti

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Koначно сам укапирао и успео сам да ГЛАСАМ  leteti

Постављена слика

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Драги пријатељи и посетиоци Православног интернет портала Поуке.орг и форума Живе Речи Утехе,

Постављена слика

Обавештавамо Вас да је портал Поуке.орг, за сада врло успешан на web festu 2009, најпрестижнијем такмичењу интернет ресурса у региону. Од преко 1500 пријављених презентација, Поуке.орг заузима следећа места:

Институционални- 2 место

Форум- 3 место

Едукативни- 4 место

Забавни- 4 место.

Свима коју су гласали, Модерација портала Поуке.орг се од срца захваљује, а онима који нису још учинили упућујемо молбу и позив да то учине, тако што ће отићи на Поуке.орг и гласати, јер смо на прагу великог успеха православне речи на интернету. Гласање траје до понедељка, 23. новембра у 23:59 . Сва обавештења су овде:

https://www.pouke.org/strana/18/Najperspektivniji+pravoslavni+portal+na+Web+festu/

Хвала што сте издвојили ваше време и гласали за православну реч на интернету.

Ваша Модерација

P.S.

За све непознаниости у вези гласања, обратите се на добро познат мејл [email protected]

Подели на овим сајтовима

Гласао сам у све четири категорије. Не свиђа ми се само што се сајт налази у категорији 'Забава' јер не служи (и не би требао да служи) за забаву.

П.С. Ех, кад ја не бих нашао неку замерку...  0104_cheesy

Свако добро од Господа браћо и сестре.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

?????? ??? ? ??? ?????? ??????????. ?? ????? ?? ?? ???? ??? ?? ???? ?????? ? ?????????? '??????' ??? ?? ????? (? ?? ?? ?????? ?? ?????) ?? ??????.

?.?. ??, ??? ?? ?? ??? ????? ???? ???????...  0104_cheesy

????? ????? ?? ??????? ????? ? ??????.

??, ? ????? ?? ?????, ???? ??? ???? ?? ??????, ??? ???? ?? ?????. ??? ? ?????????- ???? ?? ??????, ??? ?????.  :drugarstvo:

???? ??? ??????????, ??? ?????, ?? ??????? ??????? ?? ???????????????, ???? ??? ????? ??????? ????????. ??? ???? ? ??????? ???????????????? ?????????, ??? ???????????.

Подели на овим сајтовима

Трећи смо на форуму,други на институционалним сајтовима,трећи смо на едукативним и четврти на забавним  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif

Ово је највећи успјех једне Православне презентације до сад,зато не жалите да гласате и тастатуре у руке  0442_feel

пс:јављено нам је да постоји неки проблем у вези гласања зато пробајте сјутра ако не будете успјели данас.Хвала вам у име модерације.

овдје су све потребне информације:

https://www.pouke.org/strana/18/Najperspektivniji+pravoslavni+portal+na+Web+festu/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...