Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Čestitam vam na uspjehu vašeg hriščanskog sajta ŽRU Хвала брате Енизе и свој браћи муслиманима који су подарили глас Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Moj glas je prevagnuo i bio je najbitniji, jer je bio u pravom trenutku, kako javlja ziri WebFesta 2010. Ocekujem specijalnu zahvalnicu i sleper Zele Zeka ispred moje kuce. Nema na cemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Moj glas je prevagnuo i bio je najbitniji, jer je bio u pravom trenutku, kako javlja ziri WebFesta 2010. Ocekujem specijalnu zahvalnicu i sleper Zele Zeka ispred moje kuce. Nema na cemu. Наравно, само јави да ли ћеш чоколадни или онај са шећером по желеу. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Ма желе зека је најлепши 4chsmu1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Ма желе зека је најлепши spam ево ме комшо ... поставићемо ускоро. 4chsmu1 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Uzmi si vremena za igru to je tajna vječne mladosti. Uzmi si vremena za čitanje, to je temelj mudrosti. Uzmi si vremena za ljubaznost, to je put ka našoj sreći. Nađi si vremena da ljubiš i budeš ljubljen, to je povlastica Boga. Uzmi si vremena za smijeh, jer to je muzika duše. Uzmi si vremena za Z.R.U..,imas dobre razloge za to.. Iskrene cestitke.. BOG VAS BLAGOSLOVIO.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Uzmi si vremena za igru to je tajna vječne mladosti. Uzmi si vremena za čitanje, to je temelj mudrosti. Uzmi si vremena za ljubaznost, to je put ka našoj sreći. Nađi si vremena da ljubiš i budeš ljubljen, to je povlastica Boga. Uzmi si vremena za smijeh, jer to je muzika duše. Uzmi si vremena za Z.R.U..,imas dobre razloge za to.. Iskrene cestitke.. BOG VAS BLAGOSLOVIO.. 0442_feel :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: каја spam algabacaju :group111: mense0198626478946378946 4chsmu1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Хвала кајо и свој браћи римокатолицима који су нас подржавали и гласали. Прочитао сам пар коментара људи на webfestu у вези наше победе и заиста нисам изненађен што људи и даље не могу да схвате како смо ми могли да победимо на тако једном великом фестивалу, као што се то и синоћ могло осетити при самој додели признање "Велика награда публике- Grand prix". Зато подвлачимо да је ово наградања ПУБЛИКЕ, а не ЖИРИЈА и да је ПУБЛИКА одлучила а не ЖИРИ. Отац Угрин је зато и рекао, после мога обраћања да се људи полако навикну на једну другачију страну интернета и колико год је некима било чудно наше појављивање да треба следеће године да то прихвате као нормалну ствар: интернет није само ствар празне забаве бећ је место удруживања око неке идеје. Ми смо показали (сви заједно) да је наш начин рада поздрављен од стране публике и то нам заиста пуно значи. Опет, као што смо вам и најавили, ускоровас очекује нова концепција и изглед сајта и портала јер ћемо све мане и грешке да полако исправљамо па ћемо следеће године да узмемо, ако треба, и награду жирија. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Ostaje im samo da nastave da se iščuđavaju 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Ма нек се само они чуде а ми ће да побеђујемо још 100 година 319.gif :group111: algabacaju ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Мени је посебно драго што је та награда дошла на дан Светог Јована Златоустог. Не гледам никакву симболику, јер је и нема- али јесте дан светитеља чију Литургију служимо сваке недеље и јесте истина да ми све ово што радимо јесте заправо увођење у Литургију. На крају јесте и мој имендан. 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Честитам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 :229229229: 0409_feel 0203_cool dada :huh: :huh: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Čestitke oče! Za vas. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука