Ulični Muzičar Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 nasznak12 jel' tri najbolja od svih postojećih, ili u nekoj kategoriji ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Хвала свима још једном. nasznak12 Ја мислим да је за ово 99.9% посто заслужан сам сајт администратор kolo2 П.С. Свака част... slava3 zru 29dz8zk ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Хвала свима још једном. Ја мислим да је за ово 99.9% посто заслужан сам сајт администратор :butt: П.С. Свака част... winter :( 0442_feel Misliš na onu ekstra reklamu od onomad ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Хвала свима још једном. Ја мислим да је за ово 99.9% посто заслужан сам сајт администратор :butt: П.С. Свака част... 0442_feel :butt: ekstra Шшшшлихтаро! winter “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Ма људи и браћо најјачи смо !!!!! kolo2 winter kolce brokoli kolo2 t1253 0442_feel :butt: ekstra :butt: ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Хвала свима још једном. Ја мислим да је за ово 99.9% посто заслужан сам сајт администратор :butt: П.С. Свака част... winter :( 0442_feel Misliš na onu ekstra reklamu od onomad ? Немам појма на коју рекламу мислиш 89898989898989 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Шшшшлихтаро! winter ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Хвала свима још једном. Ја мислим да је за ово 99.9% посто заслужан сам сајт администратор :butt: П.С. Свака част... winter :( 0442_feel Misliš na onu ekstra reklamu od onomad ? Немам појма на коју рекламу мислиш 89898989898989 pa, na "onu" :butt: , ne pravi se Toša sad... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Стан'те мало, у петак је глави дан. Од та три сајта (ми и још два. не зна која су) бирају један за grand prix награду. Награда је 5 милиона динара, статуа web festa od злата и најновији laptop Asus од бамбусовог дрвета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Ма освајамо гарант пет милиончета 0442_feel :butt: ekstra :butt: brokoli winter ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Дивно ! Овај форум заиста заслужује прву награду ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 А што ћемо с толики новци? 0110_hahaha Е, знам, извући ћемо митрополита Јована из бугарског затвора. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 А што ћемо с толики новци? мајкл Е, знам, извући ћемо митрополита Јована из бугарског затвора. 0110_hahaha мајкл мајкл 0110_hahaha Одлична идеја! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 А што ћемо с толики новци? мајкл Е, знам, извући ћемо митрополита Јована из бугарског затвора. 0110_hahaha Е сестро мирођија та ти је баш екстра 0110_hahaha ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука