gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Imam ja dve... ako nekome treba.... Mene uvek oklagija podseca na Mis Prisi kad ide da trazi muza facenew22222222 thank_you777 4chsmu1 dada Mene moj muž voli i bez oklagije. Valjda računa da je tako bezbedniji. 0102_laugh greengrin greengrin greengrin greengrin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Elem, svaka žena treba da ima gomilu kozmetike. Bez toga nije prava žena a ni dama. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Sanja ne zelim da te uvredim... ali bih samo dodala .. zena treba da zna da koristi tu kozmetiku.. a ne samo da je ima... dada da ne bude posle igrala se deca sa farbom 4chsmu1 4chsmu1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Sanja ne zelim da te uvredim... ali bih samo dodala .. zena treba da zna da koristi tu kozmetiku.. a ne samo da je ima... 4chsmu1 da ne bude posle igrala se deca sa farbom 4chsmu1 Jao, nasmejala si me. t4431 Naravno, pa to se podrazumeva. Ja recimo ne podnosim kad neko ima na licu kilo pudera ili plavu senku oko očiju, ili kad se zarozi rumenilom. Užas! Najlepša je diskretna šminka. A što se tiče kremica za lice, , ja sam slaba na njih. ne mogu da zamislim sebe da ujutro ustanem a ne stavim kremu za lice i kremu za područje oko očiju. Isto tako i uveče. Plus, piling i maske za lice...i kreme za pete, podrazumeva se...krema za ruke, plus labelo za usne...jao, neću dalje da nabrajam...moj muž ništa ne može da nađe u kupatilu od moje kozmetike. 0102_laugh 0102_laugh Kaže da dok se nije oženio, nije ni znao da ženi treba toliko nege. A priznaje da voli kad se mackam, kao što i ja volim mackanje. Čak sam dobila nadimak od njega- zove me "osveživač" 0102_laugh greengrin Dobro je da me ne zove "bref" dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Шта свака жена треба да има и да зна... ...да те погледа овако,бре Anette је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif osvezivac.... 0110_hahaha 0110_hahaha omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif osvezivac.... 0110_hahaha 0110_hahaha Je l' da je grozan nadimak? Kao da osvežavam prostorije ili, ne daj Bože, WC šolju. smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif osvezivac.... 0110_hahaha 0110_hahaha Je l' da je grozan nadimak? Kao da osvežavam prostorije ili, ne daj Bože, WC šolju. smej.gif smej.gif to ti je poenta kod muskaraca.... oni na taj nacin zele da kazu da su do krajnje tacke zaljubljeni u tebe.. a posto ne razmisljaju na istoj frekvenciji.. onda im se desavaju takvi ispadi.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif osvezivac.... 0110_hahaha 0110_hahaha Je l' da je grozan nadimak? Kao da osvežavam prostorije ili, ne daj Bože, WC šolju. smej.gif smej.gif to ti je poenta kod muskaraca.... oni na taj nacin zele da kazu da su do krajnje tacke zaljubljeni u tebe.. a posto ne razmisljaju na istoj frekvenciji.. onda im se desavaju takvi ispadi.... Jao, glorija, kad bih ja tebi ispričala sve naše nadimke, valjala bi se od smeha...a svi su neki uvrnuti i bez značenja...Evo ovako ja njemu tepam: bubice, tufnice, balončiću, Toro, ljubičice, makarončiću- ma užas. smej.gif A on meni: suncokret, osveživač, pomadica, bombonica, golubica, ljuspica, marmeladica. smej.gif Inače se ne oslovljavamo po imenu nego sa "mala" i "mali"...iako nismo niskog rasta. 4chsmu1 A u braku smo 12 godina. Inače, nisam nikad verovala u pravu ljubav, ali naiđoh na moju tufnicu. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ti si sanja zena od iskustva... Treba da ispunis ovu temu ... dodas oduzmes sta treba..... 0110_hahaha Drzi se samo tvoje ljubispice ako je tako.... 0110_hahaha omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ti si sanja zena od iskustva... Treba da ispunis ovu temu ... dodas oduzmes sta treba..... 0110_hahaha Drzi se samo tvoje ljubispice ako je tako.... smej.gif Pa ako treba nešto da dodam to je ovo: svaki muškarac će sa zaljubljenim i blaženim pogledom pogledati svoju ženu kad pripremi lep obrok ili dobre kolače, nešto što on voli. Dosta oni razmišljaju i stomakom- znači, džaba mackanje ako si loša kuvarica. smej.gif Ja doduše ne znam ništa da radim sa oklagijom ali dobro kuvam i pravim raznorazne đakonije, kolače, torte itd. Pa kad me on posle onako blaženo pogleda i poljubi posle ručka, ja sva srećna...hoću da kažem, nije sve u nezi i lepoti, mora se uzeti i varjača u ruke. Eto, toliko za sada od mene. Neka se jave i druge udate žene pa da čujemo njihova iskustva. P.S. U kuhinji zna biti dosta uzbudljivo. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 P.S. U kuhinji zna biti dosta uzbudljivo. .mislise. .mislise. .mislise. 0205_whistling crvenilo omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука