Гости Guest Оливера Написано Новембар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Па свештеник се шалио наравно. Ако неко пита па како то, па лепо и ови са фарме мора да су се шалили када су дошли да траже да им се освештава штала, пардон фарма. Слава подразумева поштовање светитеља коме се молимо за заступништво пред Богом. Ови су намерили да своје оргијање и вампирисање допуне кроз обред српске славе. Изговор је да свештеник треба домаћину да освешта када овај тражи...Али он треба домаћину, ови на слави нису домаћини, него авантурсти који нису у ничијем дому него импровизованом студију у коме се глупирају, баљезгаре и оргијају. Таквима, где на видном месту и на лепе очи свих чине гнусобу, не може се применити обред славе, као што не може да се освештава усмрђена вода. Освештава се само чиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Da li je uopšte slava ako se ne osvešta i prereže kolač?ja to zovem balom vampira dada...sovjet nechestivih... 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Оправдано је што нико из цркве не учествује у тој срамоти. Што се тиче новца, само тако можеш са њима причати, јер се само њему ти људи клањају. Стварно не гледам, а колико чујем ту нема ништа паметно ни да се види, тако да не пропуштам ништа што не гледам тај циркус. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Dno, dna. Gledao sam nekada davno film "I konje ubijaju ...zar ne" e mislio sam koji bolestan svet. Ovako što je bolesna farma nego više nemam gde da idem i kod koga, svi bulje u Ekrema i gledaju dal će da kr.... prvo Bokija, ili Vendi ili onu baku što mu se stalno nabacuje. Ne bi se začudilo da i Ekrem počne da se krsti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Četiri sveće su na slici jer su četiri farmera obeležavala Aranđelovdan. Najsmešnije mi je bilo kada je Andrija Đogani (Baki) rekao, "Evo nisam znao, danas je Bajram pa je i meni slava"..Kad su i Andrije počele da slave Bajram sve je otišlo u peršin. Ne znam kako neko može da prati smisleno te rijalitije u svim tim terminima. Pa smori se žešće čovek. Ajde ponekad baciš pogled ili pročitaš u novinama, jer je nemoguće izbeći...Ja sam dosad "bacao povremeno pogled" na rijalitije Veliki brat i na Farmu. Probao sam i Srvajver, ali mi je to toliko dosadno i bezveze (valjda što se odloženo emitije - rijaliti sa zadrškom) mada ljudi kažu da je Srvajver najbolji od svih tih šou programa. Ono što sam našao da je korisno, jeste sagledavanje uobičajenih životnih situacija iz prizme posmatrača, što i nije baš čest slučaj kada se radi o televiziji. Filmovi, serije i ostali TV program i ne obrađuje iz realne perspektive uobičajene svakodnevne zgode ljudi. U njima je to dramaturški obrađeno i ispeglano, i gledalac se i ne može baš poistovetiti sa likovima. U rijalitijima je to zapravo sve zaista tako. Zadaci služe da se istaknu uglavnom one ljudske najgore osobine, jer je to gledaocima najzanimljivije. Mogu da se poistovete sa učesnicima rijalitija. Ne vole ljudi komšiluk zbog komšiluka, nego zato što imaju koga da špijuniraju i prisluškuju. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Ja te probleme nemam.. Ne gledam farmu, ne znam ko je Ekrem, Beki, Vendi, niti me zanima ko će koga tamo da kr... Ej, gledaj, gle, tamo napred, tamo nam stoji Miljan! Gle, fine krpetine, cure sve redom, i već ode, već nam ode Miljan. I pitam se: od čega živi on? Od čega živi Miljan? Winson - Wovon lebt eigentlich Peter Znaš ti dobro od čega živi Miljan... Živi od rada! crvenilo A sad što za neke poslove moram da budem obavešten o svakoj gluposti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Pa ne vadim se, objašnjavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука