Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Чеда с децом прославио Аранђеловдан Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић прославио је јуче своју крсну славу Аранђеловдан. Он је у пратњи своје троје деце, Михајла Лајфа, Јане Харт и Зоре Фејт, дошао у манастир светог Архангела Михаила у Раковици, где је присуствовао литургији, коју је служио епископ хвостански Атанасије Ракита. Председник Либерал-демократа донео је у манастир славски колач и освештао га. – Слава је део традиције у мојој породици и трудим се да тај интимни и племенити тренутак сачувам за круг најближих. Превише је естрадизације и непотребних контроверзи који прате чак и обичаје код нас у последњих 20 година. Чиним све да у друштву створимо атмосферу која ће нашу децу у будућности ослободити таквих терета. Уз такве жеље, и уз радост што је од ове године и Анђелија са нама, обележићемо славу – рекао је лидер ЛДП за “Блиц”. Други дан славе, Јовановић ће прославити са својим пријатељима и сарадницима. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/218947/Ceda-s-decom-proslavio-Arandjelovdan http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Пајко и 0 гостију прегледају ову тему. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Пајко и 0 гостију прегледају ову тему. nesiguran 0409_feel crvenilo bendoff :huh: http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Rugajte se ili bilo sta; ali ovaj covek slavi slavu pa makar i kao tradiciju. Svojevremeno je Slobodan Milosevic porucio jednom srpskom vladici da mu ne donosi Bibliju u zatvor jer "mu ne treba to smece". love1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Ako to nije neka z...... onda: -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бамбиви Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Ко знам,можда ће уз ту тројку доћи и Хоуп,та био би ред....ал стварно лајф,харт и фејт Уздање је моје Отац,прибежиште је моје Син,покров је мој Дух Свети,Тројице Света слава ти! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Rugajte se ili bilo sta; ali ovaj covek slavi slavu pa makar i kao tradiciju. Svojevremeno je Slobodan Milosevic porucio jednom srpskom vladici da mu ne donosi Bibliju u zatvor jer "mu ne treba to smece". Ма неее, није тако било ваљда? Ја сам чуо да је примио поклон а после Мири показао уз осмех "Био (тај и тај). Види шта ми донео, хе". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Неће свако ко говори "Господе Господе" наследити Царство Небеско мајкл Сетимо се такође како је овај тражио да се укине заштитница града Београда света Богородица. мајкл Сетимо се само како је оскрнавијо свети град са својим учешћем у паради срама. Сетимо се само како је пљуно на Св. Кнеза Лазара када се залаго да Србија призна Косово. Итд.... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Слава Богу па иде у Цркву и то са дечицом. Баш се радујем овоме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Слава Богу па иде у Цркву и то са дечицом. Баш се радујем овоме. Наравно не спорим ја њему право да иде у Цркву јер је Црква отворена за све Православце (па макар били само на папиру). Али далеко било да се ја сада уздам нешто у њега само зато што слави Славу... Све у свему сматрам га лицемјером, јер са једне стране слави Славу, ето оде и у Цркви а са друге стране да не набрајам све...али није моје да судим. Нека се СПЦ бави тим питањем као што се бави са о. Артемијем мајкл "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Rugajte se ili bilo sta; ali ovaj covek slavi slavu pa makar i kao tradiciju. Svojevremeno je Slobodan Milosevic porucio jednom srpskom vladici da mu ne donosi Bibliju u zatvor jer "mu ne treba to smece". Da se radujemo, velis? Da se samo podsetimo: Ovo je isti onaj Ceda koji je koliko juce na onoj skarednoj paradi vikao protestvujucim normalnim ljudima da ce "i njih da j...e", a ovamo sad se slika kako lomi kolace; a vidi, protiv istih tih kolaca je eto isto galamio ne tako davno... Ne znate za to? Pa pre par godina ili koliko vec, trazio je da se gradska slava izbaci iz ustava grada Beograda(!), jer se eto sa tim zaostalim stvarima ne moze u Jevropi... Sve u svemu, pametan je ko bubasvaba... a licimur je na3... A ja se sve vise cudim nasem narodu kako mu je savest otupela, pa trpi ovakve protuve medju sobom... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Можда је брат Чеда преумио. Опет и поврх свега драго ми је да је био на слави у манастиру и донео свој славски колач са своје троје деце. То је заиста лепа слика порд све оне негативне политике које лично ја не подржавам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Можда је брат Чеда преумио. Опет и поврх свега драго ми је да је био на слави у манастиру и донео свој славски колач са своје троје деце. То је заиста лепа слика порд све оне негативне политике које лично ја не подржавам. И ја се надам да се променио оче! У кампањи пред последње изборе изјавио је како Бог није створио земљу већ да је то део традиције нашег народа и да требамо се манути тога и створити грађанско и секуларно друштво... Е, сад! Која је сврха отићи на Литургију и пресећи Славски колач ако није променио свој став о Богу? http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука