Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 отац Милић објаснио :drugarstvo: 4chsmu1 цео текст можете скинути овде http://www.otacmilic.com/multimedija/text/Jereticka%20propoved%20protiv%20Crkve%20u%20Srbiji.doc клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14232.msg448194#msg448194 date=1306186724] отац Милић објаснио 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha цео текст можете скинути овде http://www.otacmilic.com/multimedija/text/Jereticka%20propoved%20protiv%20Crkve%20u%20Srbiji.doc Hvala ti na ovom linku, posto kada sam trazio tekst, nisam prmjetio na kakvom sam ga sajtu pronasao i okacio sam pomalo brzopleto ovaj gore link. Tekst mi je poznat odavno i stvarno je za big 0110_hahaha! :cheesy: http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Сутра предавање "Моје Јадовно" Светосавска омладинска заједница /СОЗ/ Епархије бањалучке организује сутра у Бањалуци предавање о теми "Моје Јадовно". Усташки режим у Хрватској је у логору Јадовно за два мјесеца 1941. године убио око 40.000 људи, углавном Срба и Јевреја. Логор Јадовно био је саставни дио комплекса концентрационих логора Госпић - Јадовно - Паг, првог организованог ликвидационог комплекса логора на територији Независне државе Хрватске /НДХ/. Предавач је др Душан Басташић, предсједник Удружења потомака и поштовалаца жртава комплекса усташких логора "Јадовно" из Бањалуке. Басташић ће током предавања говорити о узроцима страдања 1941. године, односно о вјековном анимозитету Католичке цркве према крајишким православним Србима, те о разлозима дугогодишњег режираног ћутања о овим злочинима. Он ће посебно скренути пажњу на неопходност очувања сјећања на страдалничку историју српског народа у сврху очувања идентитета, превенције геноцида и биолошког опстанка Срба на овим просторима. Предавање, прво у низу о овој теми у Републици Српској и Србији, биће праћено низом слајдова и видео записа. "Посебно је вриједно да је СОЗ иницирао ово предавање, јер се не смије заборавити да су на Јадовном побијена 73 свештена лица СПЦ", рекао је Басташић за Срну. Предавање ће бити одржано у просторијама Светосавског културног клуба, Улица бана Милосављевића 8, са почетком у 19.00 часова. СРНА Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Како се учлањује, (не ја, моји клинци ) јел' имају нека предавања, нешто корисно виђох на вијестима из епархије, јел' то већ прошло... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука