w.a.mozart Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 a semberac je jedan od andjela izgleda... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Манастир се налази на северном делу КиМ , БИО САМ ТАМО! Онда ја немогу још повјеровати у аутентичност ове вијести, јер то је немогуће! Владици је забрањен прелаз админстративне границе (осим ако пређе негдје на илегалном прелазу ) Ово ми даје наде... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 link=topic=9729.msg291511#msg291511 date=1290126884] a semberac je jedan od andjela izgleda... Не зезај ме у овим тешким тренутцима. Због таквих провокација ја увек добијем бан, јер онда оштро реагујем. Хвала "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Манастир је близу Митовице , није далеко! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Манастир се налази на северном делу КиМ , БИО САМ ТАМО! Онда ја немогу још повјеровати у аутентичност ове вијести, јер то је немогуће! Владици је забрањен прелаз админстративне границе (осим ако пређе негдје на илегалном прелазу ) Ово ми даје наде... A šta sa saopštenjem iz ERP?Verovatno su i oni pogrešno obavešteni? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ахил Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Velika nesreca za nasu pomesnu Crkvu, a i za Artemija i njegove sledbenike, velika nesreca! http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s ''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Kako je +Artemije mogao da uđe na Kosovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Шта је вама људи? Њему је Црква забранила да борави доле, не нека државна власт - бар колико ја знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Kako je +Artemije mogao da uđe na Kosovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Шта је вама људи? Њему је Црква забранила да борави доле, не нека државна власт - бар колико ја знам. и ја сам тако мислио , никада нисам чуо да има забрану од државе зато се чудим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Kako je +Artemije mogao da uđe na Kosovo? У томе је поента брате, никако. Није на Косову или је прешао илегално преко брда и гора. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Видјећемо све ујутро...надам се да смо се преварили сви и да он није на Косову, ради мира у Цркви. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Видјећемо све ујутро...надам се да смо се преварили сви и да он није на Косову, ради мира у Цркви.Дај Боже да тако! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Da li vi mislite da bi sajt ERP objavio tek tako glasinu na zvaničnom sajtu, a da nisu pozvali manastir bar telefonom i proverili? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Da li vi mislite da bi sajt ERP objavio tek tako glasinu na zvaničnom sajtu, a da nisu pozvali manastir bar telefonom i proverili? Ништа ја не мислим, али свако може да погреши, па и они. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука