dziljana Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Бообо све најбоље, да сте живи и здрави сво троје! :mad: И да знаш да сам ти лупила тамо једну захвалницу :cheesy: 0203_cool, поред свих оних језивих тема о расколу ова твоја је освежење и радост :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Бообо све најбоље, да сте живи и здрави сво троје! 319.gif И да знаш да сам ти лупила тамо једну захвалницу bendoff :cheesy:, поред свих оних језивих тема о расколу ова твоја је освежење и радост klapklap eheeeej 0442_feel Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 E, pa ja danas odoh...ali kući. Sa sve Teodorom 0442_feel Hvala svima na podršci i čestitkama, lepim željama i tako to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 0442_feel 0442_feel 0442_feel Divno,divno,divno!!! Neka je ziv i zdrav mali beban,a ti bubo da se brzo oporavis i da uzivaaaaaaaaas sa svojom bebicom! 319.gif 319.gif 319.gif Verovali ili ne Oče, meni je Jakov bio na mestu br. 1. Ali, pošto smo punih 7 godina molili Gospoda i čekali ovaj trenutak, odluka je pala! Mali se zove TEODOR!Моја ћеркица се зове Теодора 4chsmu1Нека је жив и здрав Теодор и нека вас све Гооспод благослови и чува 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 E, pa ja danas odoh...ali kući. Sa sve Teodorom 0442_feel Hvala svima na podršci i čestitkama, lepim željama i tako to. Си стигла? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 E, pa ja danas odoh...ali kući. Sa sve Teodorom 0442_feel Hvala svima na podršci i čestitkama, lepim željama i tako to. Srecno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 а по коме је дечкић добио име? smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука