Jump to content

Владика Теодосије постављен за епископа рашко-призренског

Оцени ову тему

Препоручена порука

Eh,moj bivsi preosveceni vladiko...U Dubokom Potoku?A sto taj manastir nije radio 1999. kada je ginuo nas narod dole,kada nismo imali gde svecu da zapalimo u celom Ibarskom Kolasinu,za  vreme Vase vladavine ,i mnogo godina pre toga?Iz tog sam kraja delimicno i blago nama za te vernike koji ce se sakupiti tamo.Da nas Bog sacuva od nas samih...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ја не верујем у те приче. Мислим да неко намерно пушта те гласине да би оклеветао +Артемија. Верујем у његову духовну зрелост и не мислим да је тако глуп да себе сведе на ранг расколника и тако лако доведе у питање своје присуство у Царству Небеском, коме је од малена тежио.

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

Eh,moj bivsi preosveceni vladiko...U Dubokom Potoku?A sto taj manastir nije radio 1999. kada je ginuo nas narod dole,kada nismo imali gde svecu da zapalimo u celom Ibarskom Kolasinu,za  vreme Vase vladavine ,i mnogo godina pre toga?Iz tog sam kraja delimicno i blago nama za te vernike koji ce se sakupiti tamo.Da nas Bog sacuva od nas samih...

Па ко обнови манастир и подиже конак ?

Подели на овим сајтовима

Ја не верујем у те приче. Мислим да неко намерно пушта те гласине да би оклеветао +Артемија. Верујем у његову духовну зрелост и не мислим да је тако глуп да себе сведе на ранг расколника и тако лако доведе у питање своје присуство у Царству Небеском, коме је од малена тежио.

Pa ako si čitao njegova poslednja pisma Sinodu - on čovek veruje da je on u Istini, a oni u zabludi... a ne obrnuto.

Подели на овим сајтовима

Е сад га и ти, као да ће бити ил' овако ил' онако! Новинари балансирају између новинарске етике и сензационализма, а Ихтусовци знају и буву да пусте, пошто знају да су праћени.

Помолимо се сви за јединство наше Свете Цркве, то нам једино преостаје.

Подели на овим сајтовима

Е сад га и ти, као да ће бити ил' овако ил' онако! Новинари балансирају између новинарске етике и сензационализма, а Ихтусовци знају и буву да пусте, пошто знају да су праћени.

Kakvi bre novinari, pa nisu novinari pisali pismo u ime ep. Artemija valjda?! On je napisao sve lepo i jasno, i zato mu je Patrijarh odgovorio - isto tako jasno.

Evo i vesti online (a preko njih i BzV) se oglašavaju:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/97901/Artemije-ipak-sluzi-liturgiju

Подели на овим сајтовима

Pa ako si čitao njegova poslednja pisma Sinodu - on čovek veruje da je on u Istini, a oni u zabludi... a ne obrnuto.

А читао сам (са тугом), али ипак Дух Свети води нашу Цркву, па ће можда пирнути и по њему, а и по овим осталима.

Подели на овим сајтовима

А читао сам (са тугом), али ипак Дух Свети води нашу Цркву, па ће можда пирнути и по њему, а и по овим осталима.

Pa ako si čitao - kako onda možeš da kažeš da "ne misliš a je tako glup da dovede svoje prisustvo u Carstvu Nebeskom u pitanje"... kad čovek veruje da je on taj koji je u Istini?

Подели на овим сајтовима

Kakvi bre novinari, pa nisu novinari pisali pismo u ime ep. Artemija valjda?! On je napisao sve lepo i jasno, i zato mu je Patrijarh odgovorio - isto tako jasno.

Evo i vesti online (a preko njih i BzV) se oglašavaju:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/97901/Artemije-ipak-sluzi-liturgiju

Брате, прочитао сам већ. Мислио сам на све остале текстове везане за то, који су имали поприлично сензационалистички приступ.

Не одобравам га, посебно што мислим да је то била само пука претња и показивање зуба једног уплашеног и револтираног човека.

Подели на овим сајтовима

Pa ako si čitao - kako onda možeš da kažeš da "ne misliš a je tako glup da dovede svoje prisustvo u Carstvu Nebeskom u pitanje"... kad čovek veruje da je on taj koji je u Istini?

Зато што се све надам да ће смоћи снаге и одупрети се томе.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...