Баба Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Да ли је то Соломоне што смо ми "специјалци" нешто позитивно по теби или негативно. Шта би ти урадио да си на пример имао власт по Карађорђу са тим оријенталним наслеђем и исламом у Србији ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Да ли је то Соломоне што смо ми "специјалци" нешто позитивно по теби или негативно. Шта би ти урадио да си на пример имао власт по Карађорђу са тим оријенталним наслеђем и исламом у Србији ? Депортиво ла Коруња! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Можда је то тако , али као што рече Ђунис и овде је за време Карађорђа било протеривања Турака, међутим није се радило на томе да се избрише историја, ипак култура и обичаји који су остали у наслеђе од Турака остадоше и до данас, па и многе речи. Видите само како наше снаше лепо разумеду ону шерехезаду Ма јок се није радило? Када почнем да бројим џамије које су остале по коначном ослобођењу Србије, некако ми стане бројка на 1 (Бајракли џамија). Нпр. Чачак, у којем живим, је био чист турски град... Чињеница да нам је остало наслеђе од Турака говори само да нисмо систематски приступили чишћењу тог наслеђа, не зато што смо не знам колико либерални, већ зато што нисмо имали довољно дуг период мира и просперитета и што смо пословично немарни... Соломоне, на шта алудираш у вези наших снаша? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Соломоне, на шта алудираш у вези наших снаша?Ма јок...зезам се у вези са оним оно што рече Жељко за "Шехерезаду". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Соломоне, на шта алудираш у вези наших снаша?Ма јок...зезам се у вези са оним оно што рече Жељко за "Шехерезаду". Аха, помислих да није она популарна "истина" (некако радо изрицана као увреда од стране екстремних Хрвата) о "турским генима" у Срба... кад већ помену Шехерезаду, снаше и из других народа екс Ју исто немају тих проблема Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Соломоне, на шта алудираш у вези наших снаша?Ма јок...зезам се у вези са оним оно што рече Жељко за "Шехерезаду". Аха, помислих да није она популарна "истина" (некако радо изрицана као увреда од стране екстремних Хрвата) о "турским генима" у Срба Драги мој...ја имам четири банке и нисам клинац...мислим,чисто да знаш. bighugbighug Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Соломоне, на шта алудираш у вези наших снаша?Ма јок...зезам се у вези са оним оно што рече Жељко за "Шехерезаду". Аха, помислих да није она популарна "истина" (некако радо изрицана као увреда од стране екстремних Хрвата) о "турским генима" у Срба Драги мој...ја имам четири банке и нисам клинац...мислим,чисто да знаш. greengrin 4chsmu1 Никад не би реко по овој слики да имаш 4 банке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Пази Ђунисеее , код нас је остало ипак много више од једне џамије, и после Караџорђа су исто бии Срби на власти и ширили су државну територију на рачун Турака. Но у Шпанији није остала ни једна једина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Соломоне, на шта алудираш у вези наших снаша?Ма јок...зезам се у вези са оним оно што рече Жељко за "Шехерезаду". Аха, помислих да није она популарна "истина" (некако радо изрицана као увреда од стране екстремних Хрвата) о "турским генима" у Срба Драги мој...ја имам четири банке и нисам клинац...мислим,чисто да знаш. 4chsmu1 bliss jeeee Никад не би реко по овој слики да имаш 4 банке. ...па не бих ни ја...слика је од пре три године. bliss jeeee Ради усклађивања старосне доби са порукама,ево,мењам аватар и стављам фотку од ове године. greengrin Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Да не мислите како ја сад наваљујем неку кривицу на Шпанце због онога што јесу учинили. Просто гледао сам данас хистери ђеографик , и нека енглескиња или тако нешто описа све ово шта ја сад рече овде, али је она била толико екстремна у оптужбама католичке Цркве и Шпанаца немуслимана , да се ја нисам усуђивао буквално њене речи преносити овде, јер знам да би сте сигурно рекли како је у питању мој Српски национализам и мржња према католичкој Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Соломоне, на шта алудираш у вези наших снаша?Ма јок...зезам се у вези са оним оно што рече Жељко за "Шехерезаду". Аха, помислих да није она популарна "истина" (некако радо изрицана као увреда од стране екстремних Хрвата) о "турским генима" у Срба Драги мој...ја имам четири банке и нисам клинац...мислим,чисто да знаш. 4chsmu1 bliss jeeee Извињавам се greengrin Него, сад нешто враћам филм у глави. Остало ми је нејасно у глави, како су се арапски освајачи опходили према хришћанима које су затекли у време освајања Шпаније? Као да сам негде прочитао да је та муслиманска Шпанија била изразито верски толерантна (толерантна у смислу да није прогонила хришћане, додуше није им ни давала неку велику слободу изражавања вере)? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Да не мислите како ја сад наваљујем неку кривицу на Шпанце због онога што јесу учинили. Просто гледао сам данас хистери ђеографик , и нека енглескиња или тако нешто описа све ово шта ја сад рече овде, али је она била толико екстремна у оптужбама католичке Цркве и Шпанаца немуслимана , да се ја нисам усуђивао буквално њене речи преносити овде, јер знам да би сте сигурно рекли како је у питању мој Српски национализам и мржња према католичкој Цркви. Ништа ново...оцрњивање и дезавуисање Хришћанства,било којег облика хришћанства,јесте нешто што је "пожељно",нешто што је несумњиви "савремени тренд" и обавезна матрица пост-хришћанске,пост-хумане и милитано-секуларне анархотиранске квази елите савремене Европе и САД-а. greengrin Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Да не мислите како ја сад наваљујем неку кривицу на Шпанце због онога што јесу учинили. Просто гледао сам данас хистери ђеографик , и нека енглескиња или тако нешто описа све ово шта ја сад рече овде, али је она била толико екстремна у оптужбама католичке Цркве и Шпанаца немуслимана , да се ја нисам усуђивао буквално њене речи преносити овде, јер знам да би сте сигурно рекли како је у питању мој Српски национализам и мржња према католичкој Цркви. Ништа ново...оцрњивање и дезавуиање Хришћанства,било којег облика хришћанства,јесте нешто што је "пожељно",нешто што је несумњиви "савремени тренд" и обавезна матрица пост-хришћанске,пост-хумане и милитано-секуларне анархотиранске квази елите савремене Европе и САД-а. 0205_whistling smej.gif Опљували би они и Православну Цркву, када бисмо им дошли на ред. Поткаче нас они ту и тамо када се појаве емисије о Русији или која ретка емисија о Византији... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука