Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Tu sam di sam, a ni za di sam nisam :mad: 70A.gif :( slava3 confused1 confused1( i zasto se ovi uopste zovu smajlievi kad su bas suprotno, nikad mi nece biti jasno)

confused bas mi zao sto nisam otisao sve bilo dogovoreno i onda najednom  confused)  confused

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

ја купио карту за Бас али опет проблеми који су били НЕОДЛОЖНИ које МОРАДОХ данас да завршим јер је било од круцијалног значаја за моју фамилију . Нисте , а и ја нисам  свестан колико ми је ЖАОООООООО што неодох на ово , сигуран сам , ехтра Саборовање и дружење  :( :291291291: :291291291: :) smej.gif smej.gif 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мени је претходни план баш Одговарао , што је било планирано за 20.и21.август али оправдано је промењено за данас и сутра али ето нисам могао . а толико сам желео.

Но , Боже мој , да смо живи и здрави биће друга прилика!

Подели на овим сајтовима

Ма да смо живи и весели даће Бог што кажета за следећу годину :291291291:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Па добро ми ће се дружимо колико можемо да њих заменимо  :bla: . Баш ми је ствааааааааааааарно жао што нисам могао да отпутујем у Денковац

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Па добро ми ће се дружимо колико можемо да њих заменимо  torta . Баш ми је ствааааааааааааарно жао што нисам могао да отпутујем у Денковац

Е, Јашо, а ја сам се радовала да се  тамо сретнемо!!! :bla:  Мислила сам да долазиш!!!

Подели на овим сајтовима

Па добро ми ће се дружимо колико можемо да њих заменимо  torta . Баш ми је ствааааааааааааарно жао што нисам могао да отпутујем у Денковац

Е, Јашо, а ја сам се радовала да се  тамо сретнемо!!! torta  Мислила сам да долазиш!!!

Маро , веруј ми да сам још јуче поподне купио карту за бус и све је било испланирано али сам НАЖАЛОСТ јутрос добио неку поруку коју сам МОРАО данас да завршим од велике важности за моју породицу и унучиће ЖАО МИ ЈЕ НЕВИЂЕНО  :bla:. А када ти идеш и како?

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ostalo je jos jedno slobodno mesto kod mene u kolima.

Ko na sabor krece iz Cacka neka mi se javi. Pokupicu nekog i u Kragujevcu ako treba.

Ocekujem da bih u KG trebao da budem izmedju 8h i 8:30h 

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Ја идем сутра на сабајле са Ацом, Тавитом и Владаном Стјепаном Ибрахимом!!! Аца нас вози!!!

Поздрави све тамо и нека вам Бог подари сретан пут и помолите се за мене грешнога .

Ж А О М И Ј Е,Ж А О М И Ј Е,Ж А О М И Ј Е , Ж А О М И Ј Е

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...