Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

vidim ja da ce ovaj meda da ostane bez onih lepih belih zuba ako budem jos jednom morala da pitam.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ала овде има ратоборних  dada crvenilo ! А шта је са кротким понашањем  0409_feel ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

pa dok sam bila krotka stalno sam dobijala po glavi od kojekavih.

resih da se resim glavobolja i muka pa poceh da pokazujem zube.

sad me se klone.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

vecina ljudi misli kad kazes hriscanin, da je to neko blentavo stvorenje koje nece prstom mrdnuti ako ga uvredis do koske, opljackas, pokusas da ga ubijes, opljackas njega ili njegov dom....

volim uvek da ih podsetim na sv.arhangela Mihaila, sv. Nikolu, sv. Dimitrija, sv. Artemija...

oni nisu peze-pekmeze.

Подели на овим сајтовима

pa dok sam bila krotka stalno sam dobijala po glavi od kojekavih.

resih da se resim glavobolja i muka pa poceh da pokazujem zube.

sad me se klone.

?? ???? ????? ?? ??????? ?? ???????  0203_cool

0442_feel

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

То би било лепо и да се упознам са вама свима  bleh

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

????????, ??? ??? ?? ?????? ???? ????????,

???????.

nisi me uvredila ni ti nit bilo ko drugi.

ja samo samo malo na svoju ruku i ne vodim racuna sta i kako cu da kazem, nisam diplomata i ne znam da lazem tako da stalno upadam u uzasno neprijatne situacije zbog svoje jezicine.

onomad su se forumasi uverili da je kod mene sto na um to na drum i to bez ikakvog uvijanja i masnice.

Подели на овим сајтовима

nisma nigde napisala da je meni neprijatna situacija.

vidim ja da ces, pored zuba, da ostanes i bez jezika

Подели на овим сајтовима

e ako me samo zovete zbog tuce poslacu vam boksersku vrecu s mojim likom pa udrite dok ne slomite prstice na rukama i nogama.

Подели на овим сајтовима

ти баш волиш кад те неко моли, а?  0102_laugh

дај бре дођи да се заједно насмејемо и испричамо, зар мора да постоји разлог  joooj

и не прети ми - тресу ми се колена од страха  bleh 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...