Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

E da, jel može koja info više? :D vreme i tako to... da vidim mogu li iskombinovati...

пола девет вечерас у центру, па докле останемо, а не верујем да ћемо даље од поноћи пошто отац има испит ујутру а кад крене он вероватно ће и пола, па ће и друга половина да крене :)

Подели на овим сајтовима

Aj na stranu što bih se blago tripovala jer nikog ne poznajem, a vi se svi bar koliko toliko poznajete od ranije :D, imam već nešto dogovoreno za večeras što bi bilo jako ružno da 'iskuliram'... Pa sad se stavih na razmišljanje...

za ovaj prvi deo do smajlija se zaista tripujes. Ja sam jednom isla kad su se okupljali, a nikoga nisam poznavala.

Medenicu,Anastasiju,Lepog i Zosimu sam pre toga upoznala na Adi slucajno i to je bukvalno bilo samo upoznavanje i svako na svoju stranu.

I prezivela sam :)

Подели на овим сајтовима

za ovaj prvi deo do smajlija se zaista tripujes. Ja sam jednom isla kad su se okupljali, a nikoga nisam poznavala.

Medenicu,Anastasiju,Lepog i Zosimu sam pre toga upoznala na Adi slucajno i to je bukvalno bilo samo upoznavanje i svako na svoju stranu.

е баш ти хвала што нас нахвали :D

мислим да је изоставила да каже да долази и вечерас ако узмогне, не знам какви су јој планови :)

Подели на овим сајтовима

Hajde bre neki "sabor" za gastarbajtere sa foruma i mi smo zeljni zive reci utehe :) !

ако пролазите кроз БГ кад сте у посети, најавите се и за дан ћемо да се организујемо :)

ионако нам само фали изговор да се видимо, има нас неколико који се виђамо и овако ...

Подели на овим сајтовима

• Гости

E ovako ja sam vrlo rada da dođem, ali ne stojim baš najbolje sa tajmingom, u to vreme ću biti na sasvim drugom kraju grada i to je pitanje da li ću uspeti da stignem . ALI usudila bih se da nekome ostavim broj (digla sam štit za sve komentare bilo koje vrste na ovo :D sem one prave svrhe), da mi javi gde ste kako bih mogla da se priključim ekipi :D Da li bi neko bio ljubazan da se javi? :D

Подели на овим сајтовима

• Гости

pa rekoh ja da je tripovanje, ali samo malo, ipak je to jače od mene :D

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340549514' post='666158]

ако пролазите кроз БГ кад сте у посети, најавите се и за дан ћемо да се организујемо :)

ионако нам само фали изговор да се видимо, има нас неколико који се виђамо и овако ...

To, ženska populacijo- oglasi se :D :D :D

Подели на овим сајтовима

E ovako ja sam vrlo rada da dođem, ali ne stojim baš najbolje sa tajmingom, u to vreme ću biti na sasvim drugom kraju grada i to je pitanje da li ću uspeti da stignem . ALI usudila bih se da nekome ostavim broj (digla sam štit za sve komentare bilo koje vrste na ovo :D sem one prave svrhe), da mi javi gde ste kako bih mogla da se priključim ekipi :D Da li bi neko bio ljubazan da se javi? :D

ионако ја организујем скоро свако окупљање, управо ти бацих захтев за пријатељство па ми баци поруку на чет кад прихватиш :)

ако не ја, мош слободно да се јавиш Анастасији ... не знам јел још неко присутан од људи из БГ који долазе и знају.

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340549990' post='666174]

ионако ја организујем скоро свако окупљање, управо ти бацих захтев за пријатељство па ми баци поруку на чет кад прихватиш :)

ако не ја, мош слободно да се јавиш Анастасији ... не знам јел још неко присутан од људи из БГ који долазе и знају.

Nemoj da se smeješ ali još uvek istražujem po profilu i ne znam gde je ta opcija, zato ja tebi poslah zahtev :D

Подели на овим сајтовима

на врху странице имаш своју сличицу, десно је писамце за поруке а онда и звонце за нотификације.

међу нотификацијама ћеш наћи да сам ти послао захтев за пријатељство и кликни на линк захтева, не на моје име и одобри ме. после отвори чет да могу да ти објасним ако нећеш да дајеш број непознатом човеку с роговима :D

поруке не могу да шаљем нити примам, имам их преко 8500 и не може ни админ да ме контактира тим путем :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...