Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ovako,VSI i ja smo obilazili restorane po Novom Beogradu tražeći najpovoljnije.Ovaj restoran se nalazi baš preko puta studentskog grada,što će reći blizu nam je posle Liturgije. Novi Beograd je zaista skup,a naročito kad su restorani u pitanju,jer je on postao poslednjih godina mesto gde skoro sve firme otvaraju svoja predstavništva,a i mislim da je trenutno najveće gradilište Novi Beograd.Ovaj restoran je bio najpovoljniji,samo kilometar dalje na Bežanijskoj kosi,meni je daleko skuplji a,ne mnogo bolji od ovog ponuđenog.Mogli smo da se raspitamo po restoranima koji nisu u centru i svakako su jeftiniji,ali to bi značilo menjanje prevoza,možda i po dva i bukvalno grupno putovanje na drugi kraj Beograda,što je malo nezgodno kada smo u grupi.E,sad,jasno mi je da smo svi u besparici i da su nam najosnovnije stvari preslupe,ali Vladan i ja uzimajući sve ovo u obzir,nismo mogli da nađemo bolje,i povoljnije.Moguće da nam je i nešto promaklo od restorana.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Ектра је. Одличне фотке.

Ипак је то БГ а тамо су астрономске цене. Хтели смо ове године да се састанак направи у БГ, да би могло више људи да се окупи.

Наравно, правимо и чувену ЖРУ торту 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ivane  0102_laugh za fotke.Bašta je ogromna i nadam se da će vreme da nas posluži pa u bašti da budemo.Sad ima i drveća okolo a i suncobrani kad se rašire,ladovina je DEBELA!

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

@Анастасија

"ој дебели ладе зашто људи раде"

0102_laugh

@Martirije

људи немојте о клопи у ове дане...  bleh  крче цревца   0110_hahaha

a jest krče ti crevca a ovam gle koliki ti brkovi  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

Веома нам је битно да до најдаље 1. септембра оквирно знамо ко ће све доћи и бити и на Литургији и после у  ресторану. Заправо, ово нам је највише битно због ресторана, да знамо макар оквиран број због спремања.

Јавите се на наш мејл жру@маил.цом (latinicom) или на телефон 060-10-80-100

Подели на овим сајтовима

E bas svasta... 319.gif ... pa de bas taj datum, 4. septembra je tacno 30 godina postojanja mog hora, sto znaci da nema sanse da dodjem...

Ne vredi, ja se odjavljujem... :cheesy:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ma sta to pricas, nas ima preko 40?!  `De da stanemo i ko ce da na`rani i napoji sve to?!   laugh1.gif

I ne mogu da napustim maticni hram tek tako na jubilej... ne ide...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...