Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

:cmizdrenje:

Маро свака ти је златна. Очима једне жене!!!

Само ово за огледалце....  :cmizdrenje:

да, баш леп колаж речима Маро.... :cmizdrenje:

Ma, žao mi je mnogo, što se ja sa Vama ne ispričah! Prođe sve očas posla!!!
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

:cmizdrenje:

Маро свака ти је златна. Очима једне жене!!!

Само ово за огледалце....  :cmizdrenje:

да, баш леп колаж речима Маро.... :cmizdrenje:

Ma, žao mi je mnogo, što se ja sa Vama ne ispričah! Prođe sve očas posla!!!

биће прилика...

ту је сада скајп, фејс....

Подели на овим сајтовима

... evo sad naleteh na ovu temu na FB ... slike su fenomenalne, tako mi je krivo sto nisam bio ... svaka cast za slike, organizaciju i sve ostalo ... hoce li biti jos nekog putesestvija uskoro, da znam ?! ... idem garantovano !!! mense0198626478946378946

P.S. ... naidjoh slucajno na sajt sa Pravoslavnim motivima ... prelepo ... vredi pogledati ...http://www.orthphoto.net/photofs.php?id=3016

MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Чекамо нове слике наше драге Милице са још једним текстом. На крају све ће то наш Владан уз помоћ Стјепана и Ибрахима да заслади и видео записом.

Јесам ли вам рекао да је крагујевачки Завод за трансфузију крви био презадовољан акцијом давања крви? Обећали су да ће постати наши редовни сарадници а и ми њихови.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

http://www.facebook.com/ivan.cvetkovic2#!/album.php?aid=59993&id=1608139166&ref=mf

Ово су слике уметничког програма. Милица може да тачно каже ко је све био а и ред је да све учеснике поменемо.

Надам се да сви видите ове слике.

Подели на овим сајтовима

8086.gif jahojao234 jahojao234 jahojao234 немојте њуди ко Бога вас молим ! Душа боли што небих са вама физички али духовно смо били заједно , на Литургији у Раковици .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Тако је Оче Иване !!!!!! 8086.gif

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

... evo sad naleteh na ovu temu na FB ... slike su fenomenalne, tako mi je krivo sto nisam bio ... svaka cast za slike, organizaciju i sve ostalo ... hoce li biti jos nekog putesestvija uskoro, da znam ?! ... idem garantovano !!! mense0198626478946378946

P.S. ... naidjoh slucajno na sajt sa Pravoslavnim motivima ... prelepo ... vredi pogledati ...http://www.orthphoto.net/photofs.php?id=3016

Idemo zajedno, ali nemoj da bude posle ne mooooooooooooooogu xexexe!!!!!!Toliko je i meni krivo sto nisam mogla da dodjem...posao,posao posao...Ali nadoknadicu sve sledeceg puta  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Па  са  ''миљеником'', су  Мара,Тавита и Милица. 4chsmu1

Мене је последњу одвезао до Ушћа ...

да ли је нешто било после тога, не знам :-))

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Па  са  ''миљеником'', су  Мара,Тавита и Милица. 4chsmu1

Мене је последњу одвезао до Ушћа ...

да ли је нешто било после тога, не знам :-))

Ма само кад сте ви лепо били и допутовали... dada

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...