Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

bilo je cudesno bdenije i sabranje sinoc u Denkovcu, na zalost nisam tamo na Liturgiji sluzim na drugom mestu, no na rucku jesam, pa s enastavlja druzenje i saborovanje

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

SJETITE SE I MOJE PORODICE I MENE GRESNE, 0442_feel VAS I POMOLITE SE ZA NAS!!!!!!!!! hvala

slava3

isus-sinai

Bogorodicaaaaaa

slava3

70zfof0qsamomolitva

nasznak

apel.png

Подели на овим сајтовима

У Денковцу је било сјајно! mense0198626478946378946

Веома лепо, посећено, организовано...

А и сам манастир је баш леп и околина... И ето, укупан утисак је више него позитиван

Све похвале за рад организаторима и домаћину, оцу Серафиму!!!

0442_feel 0442_feel

0442_feel

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

0442_feel 0442_feel

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Вратио сам се са Сабора. Било је дивно: Литургија (за појницом је била српска појачка легенда Дивна Љубојевић), Пригодни програм Културно-умртничких друштава, одличан ручак, музика на увце, предивна природа, лепо време, весели и драги домаћини. Све у свему - незаборавно.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја сам сада стигао па молим све оне који су били а имају било какве коментаре, видео, слике и аудио материјал да постављају овде.

Милошћу Божијом и благословом Пресвете Владичице Богородице овде године у манастиру Денковцу о Великој Госпојини у ова два дана је угошћено око 1500 посетилаца. Још слежем утиске и мислим да је ово једна од најлепших стври које су ми се у животу десиле.

Хвала свимаса форума који су дошли и који су на било који начин помогли беспрекорну организацију. Најпре хвала нашем драгом Игуману Серафимо у његовој братији. Хвала и онима који нису могли да дођу а имали су искрене намере да буду са нама. Хвала и онима који нас подржавају молитвом и речима љубави. Хвала и онима који нас баш и не воле јер нам у многоме помажу да пронађемо прави пут.

Још једном, велико хвала свима.  facenew22222222

Ваш у Господу,

свештеник Иван

Подели на овим сајтовима

jel onaj "miljenik zena" otisao kuci s nekom?  facenew22222222

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...