Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ја идем сутра на сабајле са Ацом, Тавитом и Владаном Стјепаном Ибрахимом!!! Аца нас вози!!!

Поздрави све тамо и нека вам Бог подари сретан пут и помолите се за мене грешнога .

Ж А О М И Ј Е,Ж А О М И Ј Е,Ж А О М И Ј Е , Ж А О М И Ј Е

ТАКОЂЕ ИСТО , ПОЗДРАВ ЗА СВЕ!

hvala  hvala  hvala

Поменуће вас све ваша Мара......и Мартирија и Јашудр и Милеву и мамицд......Има још једно место кад Аце у колима....ако се неко предомислинек  се јави....А одакле си ти, Мартирије?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја идем сутра на сабајле са Ацом, Тавитом и Владаном Стјепаном Ибрахимом!!! Аца нас вози!!!

Поздрави све тамо и нека вам Бог подари сретан пут и помолите се за мене грешнога .

Ж А О М И Ј Е,Ж А О М И Ј Е,Ж А О М И Ј Е , Ж А О М И Ј Е

hvala  hvala  hvala

Поменуће вас све ваша Мара......и Мартирија и Јашудр и Милеву и мамицд......Има још једно место кад Аце у колима....ако се неко предомислинек  се јави....А одакле си ти, Мартирије?

Би сам на трен одсутан ал сам ти одговорио у ПП!

hvala

Подели на овим сајтовима

Ostalo je jos jedno slobodno mesto kod mene u kolima.

Ko na sabor krece iz Cacka neka mi se javi. Pokupicu nekog i u Kragujevcu ako treba.

Ocekujem da bih u KG trebao da budem izmedju 8h i 8:30h 

Бићу на форуму још 15ак минута, чисто, ако се неко јави да зна..

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

НЕДАО БОГ далеко било пу,пу,пу!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

......Има још једно место кад Аце у колима....ако се неко предомислинек  се јави....

Vladan, Stjepan i Ibrahim će sedeti pozadi. Ipak ih je troje. A vas dve ženske se gurajte napred kod šofera!!! facenew22222222

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Na žalost Stjepan i Ibrahim su se predomislili, tako da će ići samo Vladan.

Šteta, ali kažu radi mira među ljudima, jer su oni druge vere pa neće da sablažnjavaju.

Zaista lepo sa njihove strane.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...