Изида Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Moze li neko da mi kaze gde mogu da nadjem prevod filma "Drustvo mrtvih pesnika''? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 ovde ima za filmove, al ovaj ne znam orginal naziv pogledaj http://titlovi.com/default.aspx Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Pronasla sam!Hvala ti puno!Mnogo si mi ucinio! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 hvala tebi sto si hepi! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука