Jump to content

Да ли се смејете?????

Препоручена порука

dada prstgore :cheesy: 4chsmu1 319.gif algabacaju :bla: 0203_cool whackado smej.gif bendoff bleh :nene: :cheesy2: klapklap мајкл

Многи веру сматрају као неку ''преозбиљну'' ствар и не остављају места за нормалан опуштен однос међу хришћанима, а знамо да је Христос рекао: ''Радујте се и веселите се...'' Следећи тај пример човек увек треба да има осмех на лицу, јер никад не знаш колико неком можеш улепшати дан, а некад и живот!

мајкл nasznak12

Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба!

Подели на овим сајтовима

највише волим кад се овако смејем  algabacaju и то по неколико минута док не добијем напад гушења!  0203_cool

али, не уме свако да ме тако насмеје!  bendoff

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Елем, оче, шта Црква подразумева под неприличним смехом? То сам спазио у молитвама пре Причешћа!

Подели на овим сајтовима

Како шта, па кад се цепариш ко луд! Баш тако мајкл

bendoff algabacaju 0203_cool мајкл

Подели на овим сајтовима

Како шта, па кад се цепариш ко луд! Баш тако whackado

algabacaju 0203_cool мајкл мајкл

Аууууу, па мени је потребна једна епитимија од 3 месеца само због неприличног смеха!  bendoff

Подели на овим сајтовима

• Гости

Трудим се , а и друге да насмејем , наравно на један леп начин!

Зато будимо радосни,весели,пробудимо успавано срце и да заборавимо све муке и пронлеме овога свете!

Најрадоснији сам када на нечијем лицу видим један леп - весели осмех !

bendoff algabacaju 0203_cool мајкл мајкл whackado :cheesy2: nasznak12 :cheesy: smej.gif prstgore klapklap 319.gif 4chsmu1 :nene: :bla:

Подели на овим сајтовима

Како шта, па кад се цепариш ко луд! Баш тако :cheesy2:

0203_cool мајкл мајкл whackado

Аууууу, па мени је потребна једна епитимија од 3 месеца само због неприличног смеха!  bendoff

Ма брате, радуј се! Само немој да очајаваш! algabacaju

Подели на овим сајтовима

Волим да се смејем,волим кад на другом лицу видим осмех и радост,ништа лепше од људског осмеха и радосног лица.Православље и јесте вера радости,љубави и наде а то никако не иде уз преозбиљно и натмурено лице."Радујте се" најлпше речи које се могу изговорити.Дакле,радујте се,а бриге које нам отежавеју срце,које не можемо да отклонимо својим трудом,оставимо Господу."Радујте се свагда у Господу и опет велим,радујте се".(Св.Апостол Павле). bendoff

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Kad smo vec kod smejanja - Jutros u crkvi, dok smo ulazili stoji ispred mene starija zena (da ne kazem baba) sa maramom na glavi; sve bi bilo 'normalno' da po marami nisu iscrtane zelene marihuane... Tako da sam se tu zasmejao, msm,  ne naglas amin-nas Nije zena kriva, kao da ona zna sta je marihuana, ali je bilo zanimljivo slava3  stadaradim

Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater!

Подели на овим сајтовима

amin-nas

Сад ме Ти, Ђоле, подсети на моју сестру-купио њен 13-годишњи син мајицу, мислим да је Ајрон Мејден, са све зеленим листовима као на марами поменуте бабе. Сестра, сва задовољна, након мртвачких глава на истим таквим мајицама, каже:"Видиш како има и лепих ТАКВИХ мајица, све зелено, милина!" stadaradim

Подели на овим сајтовима

volim da se smijem,da sam okružena smjehom onim zdravim,

a kad je u pitanju razuzdan smijeh,raskalašen,meni nije tad do smijeha,prosto ne volim to

a najzanimljivije su mi osobe koje zrače nekim "osmijehom" i kad se ne smiju  algabacaju

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...