о. Горан Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 dada prstgore :cheesy: 4chsmu1 319.gif algabacaju :bla: 0203_cool whackado smej.gif bendoff bleh :cheesy2: klapklap мајкл Многи веру сматрају као неку ''преозбиљну'' ствар и не остављају места за нормалан опуштен однос међу хришћанима, а знамо да је Христос рекао: ''Радујте се и веселите се...'' Следећи тај пример човек увек треба да има осмех на лицу, јер никад не знаш колико неком можеш улепшати дан, а некад и живот! мајкл nasznak12 Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 највише волим кад се овако смејем algabacaju и то по неколико минута док не добијем напад гушења! 0203_cool али, не уме свако да ме тако насмеје! bendoff http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Елем, оче, шта Црква подразумева под неприличним смехом? То сам спазио у молитвама пре Причешћа! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Новембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Како шта, па кад се цепариш ко луд! Баш тако мајкл bendoff algabacaju 0203_cool мајкл Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Postoji zdrav i bolestan smeh, kao i zdrav i bolestan humor. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Новембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Да, да! kov Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Како шта, па кад се цепариш ко луд! Баш тако whackado algabacaju 0203_cool мајкл мајкл Аууууу, па мени је потребна једна епитимија од 3 месеца само због неприличног смеха! bendoff http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Трудим се , а и друге да насмејем , наравно на један леп начин! Зато будимо радосни,весели,пробудимо успавано срце и да заборавимо све муке и пронлеме овога свете! Најрадоснији сам када на нечијем лицу видим један леп - весели осмех ! bendoff algabacaju 0203_cool мајкл мајкл whackado :cheesy2: nasznak12 :cheesy: smej.gif prstgore klapklap 319.gif 4chsmu1 :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Новембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Како шта, па кад се цепариш ко луд! Баш тако :cheesy2: 0203_cool мајкл мајкл whackado Аууууу, па мени је потребна једна епитимија од 3 месеца само због неприличног смеха! bendoff Ма брате, радуј се! Само немој да очајаваш! algabacaju Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Трудим се , а и друге да насмејем , наравно на један леп начин! ...али ретко успевам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Волим да се смејем,волим кад на другом лицу видим осмех и радост,ништа лепше од људског осмеха и радосног лица.Православље и јесте вера радости,љубави и наде а то никако не иде уз преозбиљно и натмурено лице."Радујте се" најлпше речи које се могу изговорити.Дакле,радујте се,а бриге које нам отежавеју срце,које не можемо да отклонимо својим трудом,оставимо Господу."Радујте се свагда у Господу и опет велим,радујте се".(Св.Апостол Павле). bendoff “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 Kad smo vec kod smejanja - Jutros u crkvi, dok smo ulazili stoji ispred mene starija zena (da ne kazem baba) sa maramom na glavi; sve bi bilo 'normalno' da po marami nisu iscrtane zelene marihuane... Tako da sam se tu zasmejao, msm, ne naglas Nije zena kriva, kao da ona zna sta je marihuana, ali je bilo zanimljivo slava3 stadaradim Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 Сад ме Ти, Ђоле, подсети на моју сестру-купио њен 13-годишњи син мајицу, мислим да је Ајрон Мејден, са све зеленим листовима као на марами поменуте бабе. Сестра, сва задовољна, након мртвачких глава на истим таквим мајицама, каже:"Видиш како има и лепих ТАКВИХ мајица, све зелено, милина!" stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 Show program stadaradim Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 volim da se smijem,da sam okružena smjehom onim zdravim, a kad je u pitanju razuzdan smijeh,raskalašen,meni nije tad do smijeha,prosto ne volim to a najzanimljivije su mi osobe koje zrače nekim "osmijehom" i kad se ne smiju algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука