Небојша Јовановић Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Nebojša, hvala na mapama. A koji im je izvor, odakle si ih prenio? vikipedija Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Mislim da bi neki buduci Svepravoslavni sabor trebao da odlucuje o mogucnosti da zenjeni svestenici ponovo postanu kandidati za episkope. Svaki deseti srpski monah je episkop. Na deset, barem osam nema fakultet tako da se dolazi do podatka da je svaki drugi obrazovani monah i episkop. U Bugarskopj crkvi situacija je jos gora. Svaki cetvrti monah je episkop; a ako bi se racunao broj obrazovani monaha, dolazi se verovatno do podatka da svaki koji zavrsi fakulotet postaje i episkop u isto vreme. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Na jednoj od mapa vidim Kosovo kao drzavu... :cheesy: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Na jednoj od mapa vidim Kosovo kao drzavu... :cheesy: Мислим да није у питању Косово као држава него је одвојено и верском слислу јер је ислам већинска религија на Косову мада све је могуће централа википедије је у САД. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Na jednoj od mapa vidim Kosovo kao drzavu... Мислим да није у питању Косово као држава него је одвојено и верском слислу јер је ислам већинска религија на Косову мада све је могуће централа википедије је у САД. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука